Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mora se uzeti u obzir koliko smo zaludni ili zaposlili mozak..sad sam pomislio da danas nisam nijednom treba se sabrati al ne kao sto tvrde ni priblizno

Nešto nisam razmišljao o tome... Možeš da sačekaš par meseci da udaram recke i izvučem prosek? Mada možda zavisi i od godišnjeg doba, uzrasta il promena izgleda foruma (kad god zbrkaju nešto ja bi nekom sve po spisku). U svakom slučaju je puno.

pa recimo kad imate i druge obaveze bilo poslovne, bilo studije cime god da se bavite..aktivno poslovno vreme od nekih 8h dnevno..ali ono bas aktivno..i ostalo slobodno..
u toku dana koliko puta vam se provuce ta misao kroz glavu?

Pa i ja 3-4x... u poslednjih 15 minuta.
Mslm, malo mi neprijatno da odgovaram u broj, tako su me dripci navukli sa koliko često drkam, ja odgovorio "Pre i posle svakog jela i obavezno koristim sapun", šta sam znao šta me pitaju, bio sam u zabavištu tada. A i Supermen mi je svraćao na kafu i moj tata je bio najjači na svetu.

mene pitaj, ceo dan mislim na to
ok odvucem misli tu i tamo, ok dokona sam ok ok ali ono, na neki nacin
ne svidja mi se ali tako je, ako ocu da priznam sebi tako je. ok sad imam opsesije o osobama ali to je posredno i to, mozda nije nekako drugacije.
eto malo da razbijam konvencije :heart:
mozda mi i ne padne ali nekako uvek je tu, kao vise linija u glavi, kad ode nekad mi je drago a nekad se zabrinem. mogu valjda i da potisnem ali pojavi se neki okidac

valjda i nije tako a nego se pravim
to mi je bivao i problem, kao svi su tu svi se druze i cene prijateljstvo a samo gledam da li me neko merka i IMA LI SANSE
i tako senisam sprijateljila
a onda ako me neko bas zagotivi onda se to smanji ali opet bezim od toga ??
kao smirim se ali se sama razdrazim i tako valjda nisam unistila
onda posle prija sto su svi oko mene tako neutralni ili normlano seksualni ono parovi lepo mlado blabla
ok vremenom volim i da se ususkam i to, ali opet taj vrag sedi i zbunjuje me sta uopste treba a sta hocu a vecina ne razume i tako mozda se sve razresi. mada svi se prave veci seksomani nego sto jesu, tj vecina

dovoljno je suludoi sto to ovde pisem?!?!?! ono face svecki putnici legende i ono face a mala dileja ne toliko mala nesto mudrokaki a
svakivamsedao
svaka

Poslednja izmena:
kojot me potakao da pitam, a gde bih dobila bolje misljenje muskaraca nego ovde..

ali stvarno - koliko puta u toku dana vam proleti misao vezana za seks..bez obzira cime se u toku dana bavite..

Kod mene stalno vaze ona Paul MacLeanova "Cetiri F-a" karakteristicna za primitivan i nerazvijen mozak (feeding, fleeing, fighting i fcuking) sto je, svidjelo se nekome ili ne, osnova muskog bitisanja i glavna zivotna filozofija odlicno objasnjena na narodnom jeziku: u se, na se i poda se. Evolutivno sam sprijecen da uspjesno razvijam ostale kognitivne funkcije.

Учесталост размишњања је нешто типа 5x у току 10 минута, с тим што се са годинама старости смањује фреквенција сексуалних мисли..
Судећи по ономе што жена на овом форуму пишу, код њих је сразмерно пропорционално са годинама старости. У минути.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back