Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Агресија је кад искомплексиране женске будале, које немају појма нити имају живог мушкарца поред себе, хоће да буду у центру пажње, макар у виртуелном свету и непознатим мушкарцима постављају дебилна питања. И немају ни мало меру.

Dokoni muskarci svoje frustracije pokusavaju prikriti gruboscu i verbalnim napadima. Ma naici ce neka, nema brige.

Одмах се видело како се ти разумеш у мушкарце, сва та виспрена и мудра питања...
Ако те за две године нико није...са форума, сад ти је последњи час, паника..брзо, брзо..постављај 333 питања, свако у једном посту.
Тражи одговоре, ту се крије твоја срећа лол..додир или поглед и све тако у низу, много питања..бежи, бре.. Е, свашта има :)

Poslednja izmena:
Sta radite kada ste prehladjeni i prinudjeni da budete u kuci nekoliko dana?
Volite li da ste sami tada ili vam prija drustvo?

Pa zavisi. Nekad moze da mi prija, a nekad bih bas voleo da budem sam sa sobom.

Vodite li racuna o svojim stopalima?

Koliko god mogu :)

O cemu najradije pricate sa prijateljima, a o cemu sa voljenom zenom?

Sa prijateljima pricam o svakodnevnim stvarima, a voljenu zenu nemam u ovom momentu. Sad sam Solo ali ne Han :mrgreen:

Sta bi vas najvise usrecilo, da se desi u iducih recimo godinu dana?

Pa da vidim rodjenog brata. Nismo se videli godinu dana, a on je preko okeana. Po nekoj prirodi stvari ostacemo bez roditelja jednog dana tako da bih voleo da smo blizu jedan drugog za ceo zivot.

Kakvi su vam odnosi sa bracom, sestrama, roditeljima?
Inspiracija za pitanje je razgovor sa sestrom, koji mi je toliko prijao sada da recima ne mogu opisati. Nadam se da i vi imate bar jednu osobu sa kojom mozete o svemu pricati.

Pa sa bratom imam bas dobar odnos. Nazalost on zivi bas daleko (preko bare) i nismo se videli dugo vremena. Nadam se da cu mu se uskoro pridruziti.

Da li vas cini sretnima kad omalovazavate druge i njihove stavove, nacin na koji razmisljaju? Da li je taj vid agresije ustvari ispoljavanje nekog kompleksa?
bolje bih prolazio u zivotu da tako radim
Kakvi su vam odnosi sa bracom, sestrama, roditeljima?
Inspiracija za pitanje je razgovor sa sestrom, koji mi je toliko prijao sada da recima ne mogu opisati. Nadam se da i vi imate bar jednu osobu sa kojom mozete o svemu pricati.
slabi kao i ostali srbi

Sta bi vas najvise usrecilo, da se desi u iducih recimo godinu dana?
da mi uspeju ovi poslovi
O cemu najradije pricate sa prijateljima, a o cemu sa voljenom zenom?
o drugima..o nama
Vodite li racuna o svojim stopalima?
ne preterano
Sta radite kada ste prehladjeni i prinudjeni da budete u kuci nekoliko dana?
Volite li da ste sami tada ili vam prija drustvo?

ne tako cesto al uz net

Labelo po ovoj zimi obavezno. Krvave i ispucale usne ni sam ne volim a ne neka bolja polovina :D Kremu za ruke i lice obavezno. Tu naviku mi je jos majka usadila da uvek posle umivanja i pranja ruku namazem ruke i lice. Jer posle vode imam osecaj kao da mi je koza suva i zategnuta. Mleko za telo ne koristim ali zato parfemi, parfimisani after shave losioni, parfimisana mleka za lice posle brijanja, i sl se mere u litrima kod mene :mrgreen: Onako poveci je spisak...

I zasto je to gay ako vodis racuna o sebi? Ja imam obicaj u sali nekad kad se potegna ta prica da kazem da sam slucajno zamenio bocicu parfema sa bocicom smrada i da mi je veoma zao sto davim sa svojim mirisom :lol:

shta koristite od kozmetike?
labelo, kremu za ruke, mleko za telo?
ili vam je to gej:tease:

Све наведено и имам крц 5 метара који није гејовски.
Не лабело само него неки Лабиал..па не могу д аимам усне ко кора дрвета коју је жвакао неки партизан 43.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back