Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo meso volite - nešto laganije kao piletina i riba ili nešto jače poput divljači ili govedine?
Теле, јуне, говедо и прасе. Остало месиште не једем. Пилетину једем, а од живине ни патку. САмо пачју супу.
Е, видиш како умете да постављате питања чији одговори ће вам много помоћи у даљем животу и раду.

Kakvo meso volite - nešto laganije kao piletina i riba ili nešto jače poput divljači ili govedine?

Pa dobar biftek recimo onako debeo jedno 3cm :D. Volim i onaj skoro pa ziv ali to po srbiji niko ne ume da spremi kako treba tako da to ovde i ne jedem. Piletina u zadnje vreme kao da je od gume. Nije ukusna kao kad sam bio djecharac :mrgreen: Ribu iskljucivo jedem na moru jer je sveza ili ponekad po ovim pecinama (Potpecka, Petnicka) volim da munem pastrmku, a ovako iz ribarnica, njet.

Ako ne odgovori mislim da je neodlučna, dam vremena da razmisli i šaljem ponovo.
Ako odgovori i ne nacrta mi da se nosim gde sunce ne sija mislim da je neodlučna, dam vremena da razmisli i šaljem ponovo.

Doduše ja baš nisam u fazonu SMS/PP/šta već i držim se podalje od devojaka, tako da je gornje samo sećanje/fikcija, ali otprilike tako funkcioniše. Nema ti spasa dok ne nađe novu simpatiju ili budeš malo bezobrazna. Naravno, uvek možeš da daš čoveku priliku, ali ko bi se toga setio.

Ja'njetinu obozavam od malih nogu, vise puta sam se ubio kao stoka na Ibarskoj magistrali. Piletinu volim, ali od nje mi rastu sise; govedinu i prasetinu (nikako, kao dijete sam mlatio prsut i pecenicu kao manijak) slabo jedem. Jedem morsku i slatkovodnu ribu, zmije, gustere i stakore. Ipak, pichetina je najukusnije meso. Imao sam i neku semi-vegetarijansku fazu (22-24. g), izbacio sam komplet crveno meso, doduse, jeo sam malo ribu, piletinu jako malo skoro nikako, sem u ljudskom obliku. Onda, uz to ide intenzivno vjezbanje Hatha joge, poceo sam da citam Cedomila Veljacica (da, to je onaj "nas" Balkanac, Hrvat kome je sve dopizdilo pa se kao profesor i jedan od osnivaca indologije na Filozofskom u Zagrebu zamonasio kao budista i spicio u Sri Lanku), tantricke vjezbe su bile dio svakodnevnog rituala, itd.
Nakon pola godine, ne mogu stisnuti saku kako treba (iako sam jeo povrce sa dosta zeljeza i ostalim teskim metalima u sebi), kao fali nesto sto se tice snage. Isto tako, primijetio sam dok sam njopao meso da mi je kita bila nesto (biljezio sam redovno u dnevniku, nadam se da ce ovo potvrditi i forumski vegetarijanci) tvrdja u stanju erekcije, sto je stvarno bilo cudno bez obzira na seksualno uzbudjenje, ali gubio sam zivotinjske porive (znas, Djiko, onaj osjecaj kad halapljivo glodjes pileci batak). Nakon par godina isposnickog iskustva, dodje neki frend, kao idemo na slavu kod nekog rodjaka. Mislio sam da sa sobom ponesem vrecicu sa povrcem (mrkvice za grickanje i sl.). Iznijeli pecenu ja'njetinu sa raznja, tuku narodnjaci iz zvucnika (pocelo se i ojkati), sva se pusi, topla, meka i podatna, pocela mi pljuvacka curiti niz vilicu. Stvarno nisam mogao suzdrzati pracovjeka u sebi. Odose disciplina, jutarnje istezanje, vjezbe disanja, tantrika i Veljacic (tj. Bhikkhu Nanajivako) u tri materine...
Da, suprotno uvrijezenom misljenju, nasi preci su slabo jeli meso, obicno za blagdane i specijalne prilike, to potvrdjuju strani putopisci-suvremenici i arhivsko-statisticka gradja.

hipotetichka situacija (:lol:)
poshaljete poruku devojci koja vam je jasno stavila do znanja da je ne interesujete
ne ulazim u razloge zbog koji biste to uradili, mada mozete i to napisati

ako vam ne odgovori, shta ćete pomisliti, al ajde iskreno
a ako odgovori, ispada li da daje signal za dalje(ili je samo kulturna)?

Nikad ne saljem devojci poruku koja mi je jasno stavila do znanja da je ne interesujem. Sta, treba da se igramo macke i misa. Sad ce ona satro da se necka i da ocekuje da cu da je gotivim, i saljem poruke i pravim budalu od sebe. Dve su situacije kad cenim zenu kad je neka kombinacija u pitanju. Prva ako mi jasno stavi do znanja da je ne interesujem i da je to bas to ( i ako je na gubitku :mrgreen: ), a druga je kad kad pokaze interesovanje jer bogoti i ja vredim nesto :lol: A to ocu piskim, necu piskim za to me bolji kur. Ne reagujem na to jer odavno nemam 16 godina da se smaram sa tim.

Nikad ne saljem devojci poruku koja mi je jasno stavila do znanja da je ne interesujem. Sta, treba da se igramo macke i misa. Sad ce ona satro da se necka i da ocekuje da cu da je gotivim, i saljem poruke i pravim budalu od sebe. Dve su situacije kad cenim zenu kad je neka kombinacija u pitanju. Prva ako mi jasno stavi do znanja da je ne interesujem i da je to bas to ( i ako je na gubitku :mrgreen: ), a druga je kad kad pokaze interesovanje jer bogoti i ja vredim nesto :lol: A to ocu piskim, necu piskim za to me bolji kur. Ne reagujem na to jer odavno nemam 16 godina da se smaram sa tim.

ko je spomenio da je rech o nećkanju?
gde si to prochitao izmedju redova?

poshaljete poruku devojci koja vam je jasno stavila do znanja da je ne interesujete

strasno..pomislio bih da je sujetna budala u oba slucaja

Kod mene jednostavno nema poruka, isključivo oči u oči i tačno znam kad treba da se povučem.

Никад нисам слао поруке онима које не занимам, тако да је логично да ми није никад ни стигао одговор лол..
Ако си одговорила том што те не занима, а тиче се мувања, а не временске прогнозе, ја бих то схватио као да си се примила..

:lol:

pa chekaj kako moz biti folirant u oba sluchaja?
nekulturno mi je da kuliram nekoga, a opet sam svesna da ako odgovorim bilo shta to ce se shvatiti kao "prolaz za dalje":neutral:
a ja stvarno ne zelim da se upushtam u dalju komunikaciju
dechko ima devojku i ne vidi da ima ishta loshe u tome da mi se "udvara" :confused:

Poslednja izmena:
Никад нисам слао поруке онима које не занимам, тако да је логично да ми није никад ни стигао одговор лол..
Ако си одговорила том што те не занима, а тиче се мувања, а не временске прогнозе, ја бих то схватио као да си се примила..

nisam odgovorila
pa nek ispadnem nevaspitana:neutral:

:lol:

pa chekaj kako moz biti folirant u oba sluchaja?
nekulturno mi je da kuliram nekoga, a opet sam svesna da ako odgovorim bilo shta to ce se shvatiti kao "prolaz za dalje":neutral:
a ja stvarno ne zelim da se upushtam u dalju komunikaciju
dechko ima devojku i ne vidi da ima ishta loshe u tome da mi se "udvara" :confused:

to su danas ceste pojave pomiri se s tim kad si se vec upustila u komunikaciju sa zauzetima

ako riba vec kaze da nije zainteresovana ne vidim razloga nastavljati tim kursom
amin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back