Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaljubena u bivšeg tj mene? Nebitno, sa njim više reč ne bih progovorio kad je startovao moju (od skoro) bivšu.. A ni ona nije za bolje, šta bre "napinje ko nenormalan" koji ******, kakva je to odbrana, nisam htela ali je bio jako uporan pa ajde? Odbijam da verujem da iko može biti toliko glup :confused:

Postoji nesto sto se zove prijateljstvo... svakako...I ipak neka nepisana pravila moralnog ponasanja,neka etika u ljudima....

a sa tvoje strane ima nesto prema njima ili bi to bila cista fiskultura? Nije valjda da to zavisi samo od njih da li ce se nesto desiti???

Pa ne bas naprotiv sa moje strane ako ima simpatija ne bi se to razvlacilo vec bih potencirao u startu da nema prijateljstva..kao i posle veze..nije se desilo samo kazem da znam kako me posmatraju i pomalo su ljubomorne kad imam devojke..nista strasno ali se oseti

Pa ne bas naprotiv sa moje strane ako ima simpatija ne bi se to razvlacilo vec bih potencirao u startu da nema prijateljstva..kao i posle veze..nije se desilo samo kazem da znam kako me posmatraju i pomalo su ljubomorne kad imam devojke..nista strasno ali se oseti

Kako reagujete kad vase prijateljice iskazuju tu ljubomoru pred vasom djevojkom? Kako reagujete kad vas pred njom svaki cas grle, ljube, dodiruju...?

Da li imate prijateljice?

Nemam bliske drugarice kojima mogu da pričam ne znam ti šta.. Onda kada mi je devojka postajala prava prijateljica i postojala neka bliskost, obično je to bilo praćeno jačanjem neke hemije između nas i nešto više od prijateljstva je bilo u nagoveštaju.. Ako se to nešto nije desilo, onda su se odnosi ponovo hladili dok se nismo vratili na onaj odnos pre toga

Da li imate prijateljice?

Moje uzdanice, sa njima dijelim dobro i zlo, obicno rade nocnu smjenu. Imam jednu, volim je zato sto je sasvim prirodno celjade. Npr. kad cesto jedemo zajedno, ne glumata nesto i pravi se fina posezuci za aristokratskim manirima nego cesto zdere rukama, mljacka, podriguje kao prasica, a dok gledamo neki film, vrlo cesto prdne tako zestoko da tapete otpadnu sa zidova, a ponekad se prozori moraju sirom otvoriti jer se od smrada ne mere ziviti...

Moje uzdanice, sa njima dijelim dobro i zlo, obicno rade nocnu smjenu. Imam jednu, volim je zato sto je sasvim prirodno celjade. Npr. kad cesto jedemo zajedno, ne glumata nesto i pravi se fina posezuci za aristokratskim manirima nego cesto zdere rukama, mljacka, podriguje kao prasica, a dok gledamo neki film, vrlo cesto prdne tako zestoko da tapete otpadnu sa zidova, a ponekad se prozori moraju sirom otvoriti jer se od smrada ne mere ziviti...

hahhahhaaaaaaaaa

Da li umijete da kuhate?
ne...al sam profesionalni degustator :kafa:
sta kazete na vezu ili brak osoba koje su dve razlicite vere?
nista ne garantuje uspeh braka ni medju osobama sa monolitnim misljenjem...odlike coveka ne cini verska,nacionalna ili kakva druga pripadnost.
sto ne znaci da zracim entuzijazmom po tom pitanju :kafa:
a da li bi ozenio Albanku? Ili st bi rekao da se neka nasa devojka uda za Albanca?
mozda.i veca su se cuda desavala.
to nije moja stvar...nece meni da ulazi :kafa:
sta mislite o Gej paradi?
ko god podrzava dagobda mi sin doveo zeta u kucu...to je politcki najprihvatljivji komentar :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back