gost 140825
Veoma poznat
- Poruka
- 12.447
Da li obelezavate rodjendan ili biste najradije voleli da ga se niko i ne seti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne organizujem neku proslavu, ali uvek se skupi najviši krem mog života. ne bude to uvek ni taj dan, pa se proveselimo.
uvek koristimo takve stvari da ih provedemo zajedno. ništa lepše nego par sati sa ljudima koji ti znače najviše u životu.
jednostavno je nemogoće da ga se niko ne seti, a ako bi mi se to desilo, morao bi se dobro zapitati šta mi se dešava da gubim drage ljude![]()

jao bre Komri, ne pamte svi datume kao device...

Komriju je sutra rođendan![]()

Komriju je sutra rođendan![]()

Nije mi toliko bitno, jer sam i sam zaboravan. Ali častim neki pivdžan...Da li obelezavate rodjendan ili biste najradije voleli da ga se niko i ne seti?

Pa cekaj jel za tebe ili muskarca?
![]()

Dva kaiša, majicu, gaće, magnet za frižider, i veliku čokoladu ( bila sam na moru pa sam morala i nešto kao suvenir da donesem)
Šta ćeš, takva sam, volim da obradujem nekog koga volim.![]()

ako je zbog poklona, mogu i ovako nešto da ti kupim

Nije zbog poklona nego zbog paznje![]()

Najtužniji dani u godini su mi rođendani. Tako se us((&no osjećam da je to za priču. 
Nikad nisam slavio rođendane, iako to svako društvo prati. Par drugova na pivo, kolač i to je to.Najtužniji dani u godini su mi rođendani. Tako se us((&no osjećam da je to za priču.
![]()

Hvala, mislio sam da sam unikat.
Sjetim na taj dan da sam spucao godinu dana i ništa pametno ni korisno nisam uradio.
Najžešće su čestitke nakon tridesete: "srećan rođendan, još malo pa smrt"
Ja se zezam ali kad mene dokuče dok budem ređao tridesete.![]()
Ma hajde, 30e su odlicne godine. Barem meni. 30e zivim puno svjesnije.Tipična racionalizacija.JA sam unikatMa hajde, 30e su odlicne godine. Barem meni. 30e zivim puno svjesnije.