Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sve zene kazu za sebe. :mrgreen:
To ili zraci iz zene ili ne zraci - mislim otmenost. A osmeh ili je tu zato sto je tu ili je gluma i nabacen...ili ga uopste nema (mrgud-ribe, ima i takvih koliko hoces).

Ali nemoj da zanemaris ono sto sam napisao u sali...to je i te kako bitno. Pusti ove sto lazu o unutrasnjoj lepoti, blablabla...ti su najgori. ;)

To sto je neka ravna kao daska ne umanjuje njeno "zracenje" i otmjenost. Ali necu cjepidlaciti, razumijem sta si htio reci. (nemoj sad da neko pomisli da sam daska :rtfm: :mrgreen:). Svo koji kazu da izgled nije bitam - LAŽU. Sve koje kazu da im novac nije bitan - LAŽU. :manikir:

To sto je neka ravna kao daska ne umanjuje njeno "zracenje" i otmjenost. Ali necu cjepidlaciti, razumijem sta si htio reci. (nemoj sad da neko pomisli da sam daska :rtfm: :mrgreen:). Svo koji kazu da izgled nije bitam - LAŽU. Sve koje kazu da im novac nije bitan - LAŽU. :manikir:

Pa smanjuje...bar kod mene...ne moze tako neka daska da zraci otmenoscu kao neka zgodna zenska...mislim, tesko jako da je moguce. Dokazi nam da nisi, ne verujem nista ovako. :rtfm: :mrgreen:

Za ovo zadnje: da, to je definitivno tacno. Slazem se.

ahahaha ma nisam ni citala celu diskusiju, samo mi ovo zapalo za oko. znaci, tako... qq sad me niko netjeeee! :rida:

Pa ja i nisam mislio na to da si citala sve, nego da ti je bas to mrgud-zenske zapalo za oko. ;)

Ma ´oce te, nema da brines bre...za svaku serpu se nadje poklopac (al´ sam sarmantan) :mrgreen:

Sta bih ja bez ovih zena...umro bih na poslu od dosade bez vas. Hvala sto postojite. :worth: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back