Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Kad psuju na sav glas u javnosti, kad mi se obracaju sa "ti" a vide me prvi put u zivotu, kad setaju rascupane i neuredne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su odlike ženstvenosti?
Koje su odlike ženstvenosti?

Sise, dupe, noge, kosa, lice. Ovim redosledom.![]()

Kakve ovo veze ima sa zenstvenoscu? Svaka zena ima sve od nabrojanog![]()

Pa i nije bas tako...postoje one ravne kao daske, sa X-nogama, ruznom, masnom kosom i jos ruznijom facom.
Znaci, zaboravio sam da napisem "dobre" ispred svega sto je navedeno.
Zezam se...otmenost i osmeh...meni licno bitni tj. privlacni kod zenske osobe.

Ta sam![]()
![]()

To sve zene kazu za sebe.
To ili zraci iz zene ili ne zraci - mislim otmenost. A osmeh ili je tu zato sto je tu ili je gluma i nabacen...ili ga uopste nema (mrgud-ribe, ima i takvih koliko hoces).
Ali nemoj da zanemaris ono sto sam napisao u sali...to je i te kako bitno. Pusti ove sto lazu o unutrasnjoj lepoti, blablabla...ti su najgori.![]()
). Svo koji kazu da izgled nije bitam - LAŽU. Sve koje kazu da im novac nije bitan - LAŽU. 
To sto je neka ravna kao daska ne umanjuje njeno "zracenje" i otmjenost. Ali necu cjepidlaciti, razumijem sta si htio reci. (nemoj sad da neko pomisli da sam daska![]()
). Svo koji kazu da izgled nije bitam - LAŽU. Sve koje kazu da im novac nije bitan - LAŽU.
![]()

Pa smanjuje...bar kod mene...ne moze tako neka daska da zraci otmenoscu kao neka zgodna zenska...mislim, tesko jako da je moguce. Dokazi nam da nisi, ne verujem nista ovako.![]()
Za ovo zadnje: da, to je definitivno tacno. Slazem se.

- lakse je biti otmjem kad nisi daska. 
Nista ja nikom ne dokazujem
Zar ne osjetis moje otmjene zrake forumske
A sad ozbiljno- lakse je biti otmjem kad nisi daska.
![]()

sta fali mrgud ribama?![]()
![]()
...nedostaju ostale, mada i onako znamo koje su to. 
Mogao sam se kladiti da ces biti bar medju prve tri koje ce se javiti na osnovu tog komentara, i nisi izneverila...nedostaju ostale, mada i onako znamo koje su to.
![]()

ahahaha ma nisam ni citala celu diskusiju, samo mi ovo zapalo za oko. znaci, tako... qq sad me niko netjeeee!![]()

poklopcu nijedan 
poklopcu nijedan
![]()

sta fali mrgud ribama?![]()
![]()
A ne, ti si poklopac za jednu serpu, fidim ja!Ja sam univerzalni poklopac. Cak i ekspres-lonce poklapam....to su oni sto siste k´o besni.
![]()

A sta tebi fali osim manira i kulture izrazavanja?******... ko i onima sto nisu mrgudne
A sta tebi fali osim manira i kulture izrazavanja?
jok more
zovemo je najvise dva puta
ako se ne javi sikter
tri puta ako je bas bas, al' to retko....