Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam je bitno koliko ih je imala pre i smeta li vam to?

Jednostavno ne pitaš, a što ne znaš, ne može da boli :D

Šalu na stranu, ne interesuju me detalji iz života pre mene. Ako ima neku potrebu da priča, samo napred, ali ne vidim šta bi to promenilo. Generalno čini mi se da žene takve stvari mnogo više interesuju i da im pridaju mnogo više značaja.

Poslednja izmena:
Smeta li vam kad vasa draga flertuje (ne krijuci od vas)? Zasto?

Smeta. Zato što to smatram krajnjim nepoštovanjem ako to radi pred mojim očima,i ubaciće mi crv sumnje šta li tek radi kada nisam blizu. Da ne pominjem da u slučaju da se "žrtva" flerta malo previše primi moraš i da reaguješ. A muškarci uglavnom jako teško razlikuju flert od nabacivanja. Rđav posao,batalite to,ako već ne možete bez flerta sačekajte da vam dragi ne bude blizu. Ne potcenjujte muški ego i sujetu nikada,koliko god cool vam dečko izgledao :D

Smeta. Zato što to smatram krajnjim nepoštovanjem ako to radi pred mojim očima,i ubaciće mi crv sumnje šta li tek radi kada nisam blizu. Da ne pominjem da u slučaju da se "žrtva" flerta malo previše primi moraš i da reaguješ. A muškarci uglavnom jako teško razlikuju flert od nabacivanja. Rđav posao,batalite to,ako već ne možete bez flerta sačekajte da vam dragi ne bude blizu. Ne potcenjujte muški ego i sujetu nikada,koliko god cool vam dečko izgledao :D

Da li to znaci da ti ne smeta njeno flertovanje, naravno u granicama, nego ne zelis da to radi pred tobom?

Flert nije prevara ne mora biti ni želja za prevarom,i ja svakodnevno često i nesvesno flertujem sa koleginicama,prodavačicama...sve ja to znam,ali ipak jako je frustrirajuće kada mi se to desi pred očima.

Mozda zato sto bi to znacilo da joj nisi dovoljan, a kad nisi tu onda je flert cisto zadovoljenje zenske potrebe za dopadanjem, zenske sujete. Nikako nepostovanje partnera.

Mozda zato sto bi to znacilo da joj nisi dovoljan, a kad nisi tu onda je flert cisto zadovoljenje zenske potrebe za dopadanjem, zenske sujete. Nikako nepostovanje partnera.

Pa o tome i pričam. Svima nam je flert "urođen" i uglavnom bezazlen,ali osim ako ne želiš dečku/mužu da pošalješ neku poruku da nešto ne štima u vezi, onda to ne radi pred njim,jer male su šanse da ga neće pecnuti i barem malo povrediti. Ako ga ne dotiče nimalo onda je stvarno ubercool lik.
A ona koja zna da mu to smeta i namerno to radi,e te su stvarno... A ima takvih.

Smeta li vam kad vasa draga flertuje (ne krijuci od vas)? Zasto?

Pa, bude mi smešno nekad, plus meni imponuje kako se neki lik lomi da ispadne faca pred njom i da joj se dopadne, a ona je samo moja i prepričava mi to kad smo zajedno :lol:
Ali ipak, ako je u pitanju neko ko je često tu pa se naloži ko mlad majmun i neće da prestane da obleće oko nje, onda će mu se nešto ružno desiti kada popizdim..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back