gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
kako prepoznati glupu ženu?da li muškarci više vole pametne ili priglupe žene? da li se plaše pametnih žena?

Šta žene žele?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako prepoznati glupu ženu?da li muškarci više vole pametne ili priglupe žene? da li se plaše pametnih žena?

Šta žene žele?

da li muškarci više vole pametne ili priglupe žene? da li se plaše pametnih žena?
Asocira na shtrokavost.
Šta žene žele?

To vi nama treba da kažete.. Nemam pojma, I just go with the flow![]()
Da li biste ozenili devojku ili zenu sa kojom ste prethodno bili u da kazem vezi bez obaveza tj kombinaciji ?
Nemoj me ostaviti u neznanju, sada mi otkrijMene interesuje šta vi mislite šta žene žele..
Kao što rekoh gore, svaka devojka je priča za sebe, zavisi..Da li biste ozenili devojku ili zenu sa kojom ste prethodno bili u da kazem vezi bez obaveza tj kombinaciji ?
Da li vam je bitno koliko ih je imala pre i smeta li vam to?
Da li biste ozenili devojku ili zenu sa kojom ste prethodno bili u da kazem vezi bez obaveza tj kombinaciji ?
sto ne znam nece je ubitiDa li vam je bitno koliko ih je imala pre i smeta li vam to?

Smeta li vam kad vasa draga flertuje (ne krijuci od vas)? Zasto?
Smeta. Zato što to smatram krajnjim nepoštovanjem ako to radi pred mojim očima,i ubaciće mi crv sumnje šta li tek radi kada nisam blizu. Da ne pominjem da u slučaju da se "žrtva" flerta malo previše primi moraš i da reaguješ. A muškarci uglavnom jako teško razlikuju flert od nabacivanja. Rđav posao,batalite to,ako već ne možete bez flerta sačekajte da vam dragi ne bude blizu. Ne potcenjujte muški ego i sujetu nikada,koliko god cool vam dečko izgledao![]()
Da li to znaci da ti ne smeta njeno flertovanje, naravno u granicama, nego ne zelis da to radi pred tobom?
Flert nije prevara ne mora biti ni želja za prevarom,i ja svakodnevno često i nesvesno flertujem sa koleginicama,prodavačicama...sve ja to znam,ali ipak jako je frustrirajuće kada mi se to desi pred očima.
Smeta mi ako prica a ne pitam..narocito ako je vise od jedne i po kiteDa li vam je bitno koliko ih je imala pre i smeta li vam to?
Mozda zato sto bi to znacilo da joj nisi dovoljan, a kad nisi tu onda je flert cisto zadovoljenje zenske potrebe za dopadanjem, zenske sujete. Nikako nepostovanje partnera.
Da li vam je bitno koliko ih je imala pre i smeta li vam to?