amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Ja ne znam muskarca da to nije doziveo kad pokaze osecanja
i to je istina mada reko bih po tvom odgovoru da takav nacin smatras greskom?? il' mi se ucinilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam muskarca da to nije doziveo kad pokaze osecanja
I sta sad? Treba da se sazaljevamo medjusobno, cvilimo, pizzdimo??? Ne kapiram. Budi musko bre.
I gledaj na to ovako...kad saberes i oduzmes tu si negde na egalu...sve dobro sto si uradio, vratice ti se, sve lose isto tako (cesto ne odmah i ne u vezi sa istom osobom, ali sve u svemu...sve dodje na svoje).
U potpisu
Srcelomac
![]()

Ja kod vas muškaraca jako cenim što umete da se družite iskrenije nego žene i da to vreme bolje provedete...
Zbog toga mi je žao što nemam drugoveali verujem da me ni onda ne bi zvali da idem sa njima na basket ili fucu
![]()
i to je istina mada reko bih po tvom odgovoru da takav nacin smatras greskom?? il' mi se ucinilo?
Nemam pojma...ne poznajem coveka...ja sam tamo igrom slucaja zaglavio, mislim na toj svadbi.A uostalom, ne kapiram kakve veze ima da li taj kum ima para ili ne.
Hej, ljubavi u dalekom gradu...![]()
![]()
Da li je tacno da vas privlaci zenska hladnokrvnost, kada ne pokazuje koliko joj je stalo?
I sta sad? Treba da se sazaljevamo medjusobno, cvilimo, pizzdimo??? Ne kapiram. Budi musko bre.
I gledaj na to ovako...kad saberes i oduzmes tu si negde na egalu...sve dobro sto si uradio, vratice ti se, sve lose isto tako (cesto ne odmah i ne u vezi sa istom osobom, ali sve u svemu...sve dodje na svoje).
U potpisu
Srcelomac
![]()

Tacno 0%
Da li je tacno da vas privlaci zenska hladnokrvnost, kada ne pokazuje koliko joj je stalo?
Hahahaha. Hoću da kažem da je Halid vrlo cenjen pevač narodne muzike i da nije jefino dovesti ga negde na svadbu. Evo i ja da bacim neki stih: ,, Idem s tobom na vjenčanje, sve je ko iz bajke, mjesto burme na ruci ti prsten moje majke". Nego je li to bio Halid Bešlić ili Halid Muslimović?

idi bre u ljubavne savetnike obogatices se
otvori agenciju i cepaj![]()

Zna da bude izludjujuce,do te mere da je zelim jos vise...
Zna da bude izludjujuce,do te mere da je zelim jos vise...
Ma ovaj lik ga poznaje licno i samo ga zovnu mobilnim i ovaj dosao i otpevao desetak pesama, bacio ljude u delirijum i tako.
Neam pojma ko peva ovu tvoju pesmu, a na svadbi je bio Muslimovic.
Jedno je da joj nije stalo pa se osvaja..a drugo stalo joj je a ne pokazuje
Razumjela bih da kazes da je poticajno to sto je tesko osvojiva, ali ne i da se pravi neosvojiva. Hm....
da, pricam o ovome - stalo joj je a ne pokazuje

da, pricam o ovome - stalo joj je a ne pokazuje
Meni je to uvek stimulativno,daje neku pokretacku energiju i po meni je to skroz ok.![]()
Ženska laž može da bude primamljiva ako se ispod nje krije mudrost ili strast. Nažalost u životu se obično srećemo sa drugom vrstom ženske "lažne hladnokrvnosti".Da li je tacno da vas privlaci zenska hladnokrvnost, kada ne pokazuje koliko joj je stalo?
Ne znam stvarno zasto iko trpi folirante..meni tako riba kad da kocnicu..ono u fazonu flert a gasi me eto samo da pokaze stav..bukvalno rec me ohladi i nema nazad pa na kolenima da dodje vise nema interesovanja
Zar ,,Ljubavi u dalekom gradu" ne peva drugi Halid? A to mu je sa poslednjeg cd-a. Sa tog sto sam mami kupila.

Razumjela bih da kazes da je poticajno to sto je tesko osvojiva, ali ne i da se pravi neosvojiva. Hm....
Sama si odgovorila,pravi se neosvojiva,a kad se pravi znaci da je moguce ali moras da se potrudis da je osvojis,a ne da ti se baci u zagrljaj cim se osmehnes.Sto bi nas narod rekao:"Udara ceznju"...
![]()