Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sta sad? Treba da se sazaljevamo medjusobno, cvilimo, pizzdimo??? Ne kapiram. Budi musko bre. :mrgreen:

I gledaj na to ovako...kad saberes i oduzmes tu si negde na egalu...sve dobro sto si uradio, vratice ti se, sve lose isto tako (cesto ne odmah i ne u vezi sa istom osobom, ali sve u svemu...sve dodje na svoje).

U potpisu

Srcelomac

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

idi bre u ljubavne savetnike obogatices se :hahaha:

otvori agenciju i cepaj :mrgreen:

Nemam pojma...ne poznajem coveka...ja sam tamo igrom slucaja zaglavio, mislim na toj svadbi. :lol: A uostalom, ne kapiram kakve veze ima da li taj kum ima para ili ne. :confused:

Hej, ljubavi u dalekom gradu... :mrgreen: :zcepanje:

Hahahaha. Hoću da kažem da je Halid vrlo cenjen pevač narodne muzike i da nije jefino dovesti ga negde na svadbu. Evo i ja da bacim neki stih: ,, Idem s tobom na vjenčanje, sve je ko iz bajke, mjesto burme na ruci ti prsten moje majke". Nego je li to bio Halid Bešlić ili Halid Muslimović?

I sta sad? Treba da se sazaljevamo medjusobno, cvilimo, pizzdimo??? Ne kapiram. Budi musko bre. :mrgreen:

I gledaj na to ovako...kad saberes i oduzmes tu si negde na egalu...sve dobro sto si uradio, vratice ti se, sve lose isto tako (cesto ne odmah i ne u vezi sa istom osobom, ali sve u svemu...sve dodje na svoje).

U potpisu

Srcelomac

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ala se pivce propametnio...:lol:

A kome beše ono lomio srca? Jevropejskim prostitutkama? :hahaha:
Šala Pivce, nemo' se ljutiš..:D

Hahahaha. Hoću da kažem da je Halid vrlo cenjen pevač narodne muzike i da nije jefino dovesti ga negde na svadbu. Evo i ja da bacim neki stih: ,, Idem s tobom na vjenčanje, sve je ko iz bajke, mjesto burme na ruci ti prsten moje majke". Nego je li to bio Halid Bešlić ili Halid Muslimović?

Ma ovaj lik ga poznaje licno i samo ga zovnu mobilnim i ovaj dosao i otpevao desetak pesama, bacio ljude u delirijum i tako. :mrgreen:

Neam pojma ko peva ovu tvoju pesmu, a na svadbi je bio Muslimovic.

Ja sam, sto se ove teme tice, i dalje na istom. On raspremi krevete ujutru. Kad spremim rucak, kaze hvala. On je za vikend ukljucivao ves masinu i kacio ves. Radio je, iskreno, ko konj, i ja to postujem. Al o5 su carape prisutne na podu u sobi... Koji vam je bre s tim carapama, jel vam to iskonski, ne kapiram vise. Il ih uredno srola i stavi u patike... U svakom slucaju, ima da budu gde ne treba. Da se razumemo, nisam cepidlaka, niti neka ogromna cistunica. Al koji ce vam djavo carape koje su nosene 2 m od mesta gde spavate?

da, pricam o ovome - stalo joj je a ne pokazuje

Meni je to uvek stimulativno,daje neku pokretacku energiju i po meni je to skroz ok. :)

Ne znam stvarno zasto iko trpi folirante..meni tako riba kad da kocnicu..ono u fazonu flert a gasi me eto samo da pokaze stav..bukvalno rec me ohladi i nema nazad pa na kolenima da dodje vise nema interesovanja

Ne znam stvarno zasto iko trpi folirante..meni tako riba kad da kocnicu..ono u fazonu flert a gasi me eto samo da pokaze stav..bukvalno rec me ohladi i nema nazad pa na kolenima da dodje vise nema interesovanja

Zavisi kako to uradi...ako uradi smekerski i simpaticno,to je ok,a ako bude nesto bezobrazno onda je sasvim druga prica.Npr. krenes da je poljubis i krene kao i ona da uzvrati i taman sklopis oci i na 1 mm od njenih usana,ona napravi stos pa te poljubi u obraz ili kaze vidi ono tamo ili sta znam vec,to mi je fora,igra igru ali na lep nacin,tako te dovodi do ludila i zelis je jos vise,ali to ne zna svako. ;)

Razumjela bih da kazes da je poticajno to sto je tesko osvojiva, ali ne i da se pravi neosvojiva. Hm....

Sama si odgovorila,pravi se neosvojiva,a kad se pravi znaci da je moguce ali moras da se potrudis da je osvojis,a ne da ti se baci u zagrljaj cim se osmehnes. ;) Sto bi nas narod rekao:"Udara ceznju"... :D

Pa upravo to ne razumijem.... Kako te moze inspirisati to njeno ocu-necu? Meni je to neozbiljno i nezrelo ponasanje. I ne znam kakva da je cura, ne bi mi takav nacin flerta bio zanimljiv (da sam musko, naravno). Mislim da za zavodjenje treba zrelosti, iskustva, inteligencije. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back