Da li to onda znaci da volite cuti istinu, ali je cesto ne mozete prihvatiti kao istinu (npr.velicina, ili kad pozitivno komentiramo nekog drugog muskarca.....)?
Haha ! Pre bih rekao da je to ženska osobina. Ali da se osvrnem na ova dva primera;
Kakvu to može lošu stvar da kaže žensko o veličini penisa, ako je pre toga vrištala svršavajući na njemu , ili ga trpala u usta i lizala kao sladoled a onda izsisala sve iz njega kao iz tetrapaka jogurta ?
A o komentarima drugih muškaraca tek ne bih da pričam, to može da pokoleba samo debila. Stvarno ne znam šta to može da se kaže o drugom muškarcu što bi porazilo onog a sa kojim si, osim da se sexate , ali to je onda sasvim druga vrsta problema.
Nervno i karakterno stabilnoj osobi možete reći šta god hoćete, on će vašu izjavu uporediti sa realnošću i logički doći do zaključka koliko je ta izjava vredna brige.
Na primer, ja sam na ovom forumu stavljao svoje gole slike i mnogi su mi slali poruke u kojima su me popljuvali i napričali svakakvih poniženja o delovima moga tela, kao i ponižavanje mojeg psihološkog sklopa. Ja sam , umesto da isečem vene , to prihvatio kao zaebanciju , dok je jedna ženska osoba kojoj sam napomenuo da na slici koju je ostavila na forumu izgleda kao da joj fali jedan zub, od toga napravila svoju malu psiho-dramu o čemu svedoči i tema koju je tim povodom postavila.
Eto, to je ilustracija mojeg odgovora na tvoje pitanje.