Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, kakav Božić, kakvih 6 meseci veze?
Imate godišnjicu, rodjendan, Dan zaljubljenih i Osmi mart. Četiri mizerna dana u godini. :sad2:
Htela sam da pitam sledeće pitanje, setite li se nekada da kupite cvet ili poklončić bez razloga ali bih se zeznula

6 meseci braka, a ne veze.
I nemam običaj da poklanjam na univerzalne komunističke praznike kakav je osmi mart. Nego bez povoda pre svega..i na nama važne datume koje sam ti pobrojao, a svi su bili u januaru ;) plus ta Nova godina koja košta, za božić se zezam, ateista sam.

Dobro, ne mora da bude neki praznik, budi i budista ako hoćeš ali lepo je kada se setiš da pokloniš nešto ili pridodaš značaj nekom prazniku.

Mene strašno nervira kada mi na poslu ( sve kolege su mi muskarci ) za Osmi mart kažu ,, Hajde da kuvaš kafu, imaš razlog!" a kada im ja prebacim da mi nisu ni čestitali, oni šatro ,,Ma to je dan majki, ti nisi majka, šta ima da ti čestitam"

Inace, muškarci su u vecem postotku ravnodušni na taj dan .. jednostavno im se ukine emocija od uzbuđenja .. :D
Da li bi išli u rađaonu , objasnite zašto bi / nebi?

Ne bih išao...(ali to nemoj da kžeš mojoj ženi), kukavica sam...prebledeo bi ko krpa, a nije isključeno da padnem u nesvest...ja pored bolnice ne volim ni da prodjem, a kam ili da udjem unutra..:D

U kojem trenutku skužite da je volite?

А ваљда када ми њене мане постану симпатичне, кад престану да ме нервирају па ми се лицем разлије осмех и када се она натмури и надури низашта! Е ја мислим да је ТО ЉУБАВ! :heart::cmok::heart: СТРАШНО!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back