Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.140
haha o cemu pricas jel ti gledas muska dupeta danas kad je preko 60% gojazno..ti bi ustvari nesto originalno vidim ja
sladak je bas ono po meri neisfolirano
sladak je bas ono po meri neisfoliranoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sladak je bas ono po meri neisfoliranohaha o cemu pricas jel ti gledas muska dupeta danas kad je preko 60% gojazno..ti bi ustvari nesto originalno vidim jasladak je bas ono po meri neisfolirano

Muskarci aj` sad, ali iskreno!
Jeste li ikada udarili zensku osobu?
Zbog cega?![]()
Imao ja 8-9 godina i jedna Sanja muškarača, starija od mene neku godinu, me stalno tukla i maltretirala, i kad mi više dozlogrdilo, ja uzmem letvu i na'ebem joj se mile mamice..
Od tad su prestale sve moje muke sa njom..Ma pusti te fore grub bunt izgled i pusacki glas..i tinejdzerke provale te pozereGledam... ima i dobrih, malih, čvrstih i okruglih... i biram, može mi se...
Ne, sladak je bebast... muškarac ne sme da bude sladak... mora da bude opak...
I duhovit...![]()

Zbog cega?![]()

Zasto mrzite mobilne telefone?![]()
Zasto mrzite mobilne telefone?![]()
mozda zato sto su bespotrebna nebuloza
Ma pusti te fore grub bunt izgled i pusacki glas..i tinejdzerke provale te pozere![]()
Zbog cega?![]()
Razgovarate li sa partnerom kada imate neki problem,
ili se povucete u sebe,dok sve ne bude kako treba?
Zašto ne volite pitat za smjer ako ne znate kud treba ic? Zašto lutate ka majmuncici ?

Zašto ne volite pitat za smjer ako ne znate kud treba ic? Zašto lutate ka majmuncici ?
Gledala si Galilleo, a? Navat'o sam te..![]()
Kada date devojci br. mobilnog da li ocekujete da ce da vas nazove ? konkretno jedan lik inace ozenjen i duplo stariji od mene, onako jak na recima i sa puno komplimenata mi je dao svoj broj i rekao da mu se javim kad budem usamljena, da li je to samo izgovor ili covek stvarno hoce samo da razgovara sa mnom ?
.....
da, da oće da razgovara..:
Kada date devojci br. mobilnog da li ocekujete da ce da vas nazove ? konkretno jedan lik inace ozenjen i duplo stariji od mene, onako jak na recima i sa puno komplimenata mi je dao svoj broj i rekao da mu se javim kad budem usamljena, da li je to samo izgovor ili covek stvarno hoce samo da razgovara sa mnom ?

nisam ga zvala, najverovatnije i necu, uostalom meni vise niko ne treba ,imam vas
sta ti mislis?
ne bi da bude da sam se istripovala, a ustalom mozda lik i stvarno hoce samo da prica sa mnom , bar se nadam 

pa ne znam, zato i pitamne bi da bude da sam se istripovala, a ustalom mozda lik i stvarno hoce samo da prica sa mnom , bar se nadam
![]()