Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muskarci aj` sad, ali iskreno!
Jeste li ikada udarili zensku osobu?:sad2:
Zbog cega?:rtfm:

Jesam, jednu sam prebio letvom..:lol: Imao ja 8-9 godina i jedna Sanja muškarača, starija od mene neku godinu, me stalno tukla i maltretirala, i kad mi više dozlogrdilo, ja uzmem letvu i na'ebem joj se mile mamice..:lol: Od tad su prestale sve moje muke sa njom..:D
To mi je bio prvi i poslednji put da sam udario žensku osobu, ako se ne računaju slučajni udarci, kao na primer kad sam ženu odvalio garnišnom - slučajno..:D

Gledam... ima i dobrih, malih, čvrstih i okruglih... i biram, može mi se... :lol:
Ne, sladak je bebast... muškarac ne sme da bude sladak... mora da bude opak... :lol:
I duhovit... :zaljubljena:
Ma pusti te fore grub bunt izgled i pusacki glas..i tinejdzerke provale te pozere:aha:
Muskarci aj` sad, ali iskreno!
Jeste li ikada udarili zensku osobu?:sad2:
Zbog cega?:rtfm:

Jesam jednoj ivani u jaslicama..ne secam se zasto mislim da se lozila na mene:rumenko:

Kada date devojci br. mobilnog da li ocekujete da ce da vas nazove ? konkretno jedan lik inace ozenjen i duplo stariji od mene, onako jak na recima i sa puno komplimenata mi je dao svoj broj i rekao da mu se javim kad budem usamljena, da li je to samo izgovor ili covek stvarno hoce samo da razgovara sa mnom ?

ma da, verovatno ga nervira žena, pa mu treba razgovor... mislim, da se odfrustrira :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back