Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci nisu neki umišljeni tupavci koji misle da tako treba. Muškarci znaju da sa ženama treba tako. A zašto je tako nikoga nije ni briga, dokle god ima prođu. Naravno, uvek postoje one kojima smeta takav pristup, ali kako su iste uglavnom daleko zahtevnije, sve podmećući kako im treba samo "normalan prilazak i da me tretira kao sebi ravnopravnu osobu", najjednostavnije i najsvrsishodnije je na takve ni ne obraćati pažnju.

Onda znate DREK .. i mi imamo potrebe - ne radite budale od sebe sipajuc premazana slova ;)
Nismo mutavčići , razgovaratjte odraslo sa ženama ;)
To shto ti kazesh ochekuje mali broj zena.Neka iz predrasuda,neke iz straha da ne budu etiketirane a neke su patrijarhalno vaspitane pa zanemaruju ili potcenjuju svoje potrebe.Neke smatraju da im sex ne treba nego treba da ga naplate ili time nagradjuju mushkarca.Kad bi te poslushao,vechina zena bi me smatrala za idiota ili Marsovca.

"Miris žene" - opišite ga :)

Pa šta ja znam. Meni se film smučio jer ne podnosim Alpa Ćina. Mislim da je tom ulogom dotakao samo dno svog glumačkog opusa, mada ga većina kuje u zvezde upravo zbog role koju je odigrao.

U pomenutom filmu se iskreveljio za sve pare. Uloga mu je legla ko budali šamar jer je mogao do mile volje da se nadbuljuje sa kamerom dočaravajući nam da je slep.

Dakle: ''Miris žene'' - ocena 1.

Odlicna opservacija filma.. međutim zna se da me
Al_Pacino%20(1).jpg
ne zanima kad to pitam. Može sad odg na moje pitanje , ako može.. naravno :) Hvala ;)

Jeste gadno ali ja moram da pitam. Čuh od nekih momčića da upražnjavaju seks sa devojkama i kada one imaju ciklus, pa me interesuje da li i vi ostali to radit, pošto mi je malo čudno da neki mušraci ne mogu da se suzdrže ni sedam dana u mesecu. A ja prva ne bih prihvatila tako nesto jer bi mi kao devojci bilo jako neprijatno.

Jeste gadno ali ja moram da pitam. Čuh od nekih momčića da upražnjavaju seks sa devojkama i kada one imaju ciklus, pa me interesuje da li i vi ostali to radit, pošto mi je malo čudno da neki mušraci ne mogu da se suzdrže ni sedam dana u mesecu. A ja prva ne bih prihvatila tako nesto jer bi mi kao devojci bilo jako neprijatno.

Izbegavamo, nije drugo nego da ne prljamo posteljinu...ali ponekad se desi jer se oboje napalimo žešće..:) Meni ne smeta, i nema ni joj šta da bude neprijatno..volim je i sa tim bez toga..:D

Zašto volite svoje žene/cure/ljubavnice/**** frendice gledat u svojoj majici ?
Testamentom se vrednuje vlastita privrzenost stvarima, a pomocu njih nagradjuju privrzena bica. U toj propusnici na zemlji, "pasosu za nebo", kao u herbarijum, pohranjuju se svoje najskrivenije misli i ubedjenja, sve svoje neznosti i inati. Majica, ta ponosna pripadnica kako "donjeg" tako i onog drugog vesa, odevni je predmet koji prijanja tik uz nas i upija u sebe sve te neznosti i inate, nase otkucaje srca, mirise i toplotu. Kada partnerku gledamo u svojoj majci, osecamo kao da smo joj predali jedan deo sebe na koriscenje i cuvanje.

u to vreme mi nije ni do sebe, a kamoli do seksa

Bilo je i toga. :rumenko:

Ja i dalje muku mucim sa carapama... Cini mi se da ih svuda ima. Napunicu mu jastuk carapama koje ostavlja po kuci, zaista mi nije jasno to vase ostavljanje prljavih carapa po podu... Ko sta radi, ja kupim carape, cini mi se

Šta "vaše ostavljanje"? To je očigledno "mana" tvojeg dragog ne uopšteno muškog roda. Ja moje ekspresno bacam u korpu za veš,nema šanse da su mi van kupatila. Ne optužuj lažno :rtfm:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back