Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.095
Ne mislimo znamo da nece sama se skine i rasiri noge

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto mislite da tribate ženu obasipat kretenskim komplimentima ne bi li umočili.. ?
To shto ti kazesh ochekuje mali broj zena.Neka iz predrasuda,neke iz straha da ne budu etiketirane a neke su patrijarhalno vaspitane pa zanemaruju ili potcenjuju svoje potrebe.Neke smatraju da im sex ne treba nego treba da ga naplate ili time nagradjuju mushkarca.Kad bi te poslushao,vechina zena bi me smatrala za idiota ili Marsovca.Onda znate DREK .. i mi imamo potrebe - ne radite budale od sebe sipajuc premazana slova
Nismo mutavčići , razgovaratjte odraslo sa ženama![]()

"Miris žene" - opišite ga![]()
Hvala Jeste gadno ali ja moram da pitam. Čuh od nekih momčića da upražnjavaju seks sa devojkama i kada one imaju ciklus, pa me interesuje da li i vi ostali to radit, pošto mi je malo čudno da neki mušraci ne mogu da se suzdrže ni sedam dana u mesecu. A ja prva ne bih prihvatila tako nesto jer bi mi kao devojci bilo jako neprijatno.
Meni ne smeta, i nema ni joj šta da bude neprijatno..volim je i sa tim bez toga..Testamentom se vrednuje vlastita privrzenost stvarima, a pomocu njih nagradjuju privrzena bica. U toj propusnici na zemlji, "pasosu za nebo", kao u herbarijum, pohranjuju se svoje najskrivenije misli i ubedjenja, sve svoje neznosti i inati. Majica, ta ponosna pripadnica kako "donjeg" tako i onog drugog vesa, odevni je predmet koji prijanja tik uz nas i upija u sebe sve te neznosti i inate, nase otkucaje srca, mirise i toplotu. Kada partnerku gledamo u svojoj majci, osecamo kao da smo joj predali jedan deo sebe na koriscenje i cuvanje.Zašto volite svoje žene/cure/ljubavnice/**** frendice gledat u svojoj majici ?
Jeste gadno ali ja moram da pitam. Čuh od nekih momčića da upražnjavaju seks sa devojkama i kada one imaju ciklus, pa me interesuje da li i vi ostali to radit, pošto mi je malo čudno da neki mušraci ne mogu da se suzdrže ni sedam dana u mesecu. A ja prva ne bih prihvatila tako nesto jer bi mi kao devojci bilo jako neprijatno.
Jeste gadno ali ja moram da pitam. Čuh od nekih momčića da upražnjavaju seks sa devojkama i kada one imaju ciklus, pa me interesuje da li i vi ostali to radit, pošto mi je malo čudno da neki mušraci ne mogu da se suzdrže ni sedam dana u mesecu. A ja prva ne bih prihvatila tako nesto jer bi mi kao devojci bilo jako neprijatno.

Zašto volite svoje žene/cure/ljubavnice/**** frendice gledat u svojoj majici ?
Zašto volite svoje žene/cure/ljubavnice/**** frendice gledat u svojoj majici ?
Zavisi ako se tripuje sama onda mi smeta..a uopsteno zato sto je neobicno i nekako bi mozda bilo intimnije ako zeli da spava u njoj kad nismo zajedno

Ja i dalje muku mucim sa carapama... Cini mi se da ih svuda ima. Napunicu mu jastuk carapama koje ostavlja po kuci, zaista mi nije jasno to vase ostavljanje prljavih carapa po podu... Ko sta radi, ja kupim carape, cini mi se

Šta "vaše ostavljanje"? To je očigledno "mana" tvojeg dragog ne uopšteno muškog roda. Ja moje ekspresno bacam u korpu za veš,nema šanse da su mi van kupatila. Ne optužuj lažno![]()

u to vreme mi nije ni do sebe, a kamoli do seksa