- Poruka
- 399.900
a ne mislis da ako je sa pravom ljuta da treba da se mozda izvines
poljubis..porazgovaras i tako nesto vise ne radis...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada vam se zena ..devojka naljuti sta radite da je odljutite
 Malo me marsira, malo se duri, al na nesto mora padne, poljubac, kaficu, cokoladicu, cvetic....
 Malo me marsira, malo se duri, al na nesto mora padne, poljubac, kaficu, cokoladicu, cvetic....
a ne mislis da ako je sa pravom ljuta da treba da se mozda izvines

U kojim situacijama prekidate kontakt sa devojkom koju ste nedavno upoznali? Da cak ne zelite sa istom da budete u prijateljskim odnosima ili cisto da se druzite ponekad..sta je ono sto mora da kaze, uradi da vise ne zelite kontakt sa njom?
Pa ok, moze i tako...sta bi to bilo u oba slucaja?
A kako znas sigurno da te vidi samo kao prijatelja? Odvazno i hrabro stavis sve karte na sto ili se natezes hoces neces?
U kojim situacijama prekidate kontakt sa devojkom koju ste nedavno upoznali? Da cak ne zelite sa istom da budete u prijateljskim odnosima ili cisto da se druzite ponekad..sta je ono sto mora da kaze, uradi da vise ne zelite kontakt sa njom?
Koje probleme bi morali da imate da ne nastavite sa upoznavanjem devojke koje vam se svidja? Da li prekidate samo ako niste zainteresovani i devojka vam se ne dopada?
Moze da uradi sta god hoce, nije to problem, problem nastaje kad nece nesto da uradi. A prijateljica koja zeli samo druzenje(citaj iskoristavanje) isto nije nesto zanimljiva.
Prijateljica koja nije rado spremna i u krevet ponekad, za musko poimanje i nije neka prijateljica, i muskarci se ne dvoume da zbrisu od takve.
Jedan muskarac ce pokusati 1,2,3 puta da je zavede, i ako ne uspe nema te lepote i ljupkosti koja ce ga zadrzati da trci za tom uobrazenom devojcicom.
A postoje kreteni za koje ne vaze ova pravila, oni iskoriste 1-2 puta priliku i nestaju, zene bi trebalo da nauce da se klone takvih.
Doduse postoji kretena na svakom koraku, sebicnih i bezosecajni, svih takvih zene bi trebalo da se klone
Koje probleme bi morali da imate da ne nastavite sa upoznavanjem devojke koje vam se svidja? Da li prekidate samo ako niste zainteresovani i devojka vam se ne dopada?
 a obicno ne pocinjem nista sto bih prekinuo na pola..jedino da je neki uzas promiskuiteta i da ne daje
a obicno ne pocinjem nista sto bih prekinuo na pola..jedino da je neki uzas promiskuiteta i da ne daje
Moze da uradi sta god hoce, nije to problem, problem nastaje kad nece nesto da uradi. A prijateljica koja zeli samo druzenje(citaj iskoristavanje) isto nije nesto zanimljiva.
Prijateljica koja nije rado spremna i u krevet ponekad, za musko poimanje i nije neka prijateljica, i muskarci se ne dvoume da zbrisu od takve.
Jedan muskarac ce pokusati 1,2,3 puta da je zavede, i ako ne uspe nema te lepote i ljupkosti koja ce ga zadrzati da trci za tom uobrazenom devojcicom.
A postoje kreteni za koje ne vaze ova pravila, oni iskoriste 1-2 puta priliku i nestaju, zene bi trebalo da nauce da se klone takvih.
Doduse postoji kretena na svakom koraku, sebicnih i bezosecajni, svih takvih zene bi trebalo da se klone
Kakav si ti muskarac? Prijateljska ljubav ti je nesto najsladje, volite jedan drugog bez obaveza i uslovljavanja, a ako ponekad predjete malo granicu sta se tome moze zemeriti ...

To je tvoj izbor, i on je 100% ok. U pravom prijateljstvu ne postoje uslovi, pa samim tim nista sexualno ne mora postojati da bi prijateljstvo opstalo.
No sad pozivati se na neka 'biblijska' pravila, da 'ako je nesto ovako ili onako onda se prema tome mora ovo ili ono' je besmisleno.
Po prirodi, ne postoji ama bas nikakva prepreka zasto dobri prijatelji ne bi smeli ako im se cefne da ponekad zavrse i u krevetu.
Stavise, prijateljica koja ne razume muskarca i na takav nacin, pocece vremenom da budi sumnju kod svog prijatelja - da li ova samo zeli da me iskoristava, ili joj je stvarno stalo do naseg prijateljstva?

ne slazhem se sa tim shto shto prichash...ako mi je neko prijatelj necu da ga potezhem...logichno...jer zbog toga mogu od dobrog prijateljstva da napravim loshu kombinaciju...a to se,bar pomeni,ne isplati...ako mi je neko prijatelj,ne postoji ni najmanji razlog da posumnjam da me neko iskorishcava...a sex tome ne mozhe doprineti...ili mislish da prijateljica treba da razume problem koji imash,tipa nisi skoro nishta potego,pada ti da,da ti uchini,jer ti znash da ona ima...a ona zna da ce ti znachiti...kakve nebuloze...To je tvoj izbor, i on je 100% ok. U pravom prijateljstvu ne postoje uslovi, pa samim tim nista sexualno ne mora postojati da bi prijateljstvo opstalo.
No sad pozivati se na neka 'biblijska' pravila, da 'ako je nesto ovako ili onako onda se prema tome mora ovo ili ono' je besmisleno.
Po prirodi, ne postoji ama bas nikakva prepreka zasto dobri prijatelji ne bi smeli ako im se cefne da ponekad zavrse i u krevetu.
Stavise, prijateljica koja ne razume muskarca i na takav nacin, pocece vremenom da budi sumnju kod svog prijatelja - da li ova samo zeli da me iskoristava, ili joj je stvarno stalo do naseg prijateljstva?

Nemamo ista iskustva očigledno.
Ok,naravno da ne postoji prepreka osim one koje sam postaviš. A ona se nekako sama postavi vremenom u takvim slučajevima.

ne slazhem se sa tim shto shto prichash...ako mi je neko prijatelj necu da ga potezhem...logichno...jer zbog toga mogu od dobrog prijateljstva da napravim loshu kombinaciju...a to se,bar pomeni,ne isplati...ako mi je neko prijatelj,ne postoji ni najmanji razlog da posumnjam da me neko iskorishcava...a sex tome ne mozhe doprineti...ili mislish da prijateljica treba da razume problem koji imash,tipa nisi skoro nishta potego,pada ti da,da ti uchini,jer ti znash da ona ima...a ona zna da ce ti znachiti...kakve nebuloze...

Da li bi svaki muškarac prevario devojku/ženu ako mu se za to pruži povoljna prilika?
Interesuju me samo DA-NE odgovori..
još jedno vrlo jednostavno pitanje:
za brak, vezu ili bilo koju vrstu ozbiljnijeg odnosa birate "šmizlu" ili "devojku iz komšiluka"?