Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci pitanje je da li ljubav hrani ljubomoru i da li se iz toga radja nesto drugo ,kao na primer prevara..

koviljka da li si ti puknuta mokrom carapom po glavi?
kakva je to ljubav koja hrani ljubomoru? ljubav prema svojoj goozici, jedino tako

ljubav me hrani da sam lepsi raspolozeniji vedriji da podsticem i partnerku da sve gleda "ocima deteta" da je sve lepo i kada nije da je divan dan i kada je kisa....

o kojoj prevari u "normalnoj" ljubavi ti pitas?

koviljka da li si ti puknuta mokrom carapom po glavi?
kakva je to ljubav koja hrani ljubomoru? ljubav prema svojoj goozici, jedino tako

ljubav me hrani da sam lepsi raspolozeniji vedriji da podsticem i partnerku da sve gleda "ocima deteta" da je sve lepo i kada nije da je divan dan i kada je kisa....

o kojoj prevari u "normalnoj" ljubavi ti pitas?

:zcepanje: smešno i divno i slatko i jasno. Inače, smejem se samo na deo o mokroj čarapi. Ostalo je ustvari baš nežno... I TAČNO!

Zasto je na ovom pdf toliki procenat o odnosima izmedju muskaraca i zena? :confused: Imate li vi jos nekih interesovanja ili ste bas toliko optereceni zhenama? (unapred iskljuceni dosadni odgovori tipa: imamo jos pivo i fudbal :manikir:)

ima li boljih desavanja osim sa zenama? nema ! eto zato smo tu i sto da Vas ne nerviram ja nevidljivi, udruzen sa vasim vidljivim muskarcem radimo na tome da se sekirate...
sekiracija = masna kosa = pravac frizer
gde je frizer tu je i manikir = ogovaranje muskaraca
gde je ogovaranje tu je secanje = trk kuci u zagrljaj
gde je zagrljaj tu je i "e jos kad bi mi dodala daljinski zeno voleo biih te kao Antica" ....

i eto jos jednog veselog dana

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back