Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prevara, ljudi slabog karaktera i morala....

Ako muškarac prevari ženu i njoj je krivo zbog toga, zašto bi ona bila isto djubre što i on.

Ne treba žena da švrlja dok je u vezi, odnosno kakvaje to ljubav kada se švrlja to je laž i ko zna kakvo zlopaćenje.

Ne treba ni ulicu preci na crveno, ali...

Npr. stvarno te voli i ti nju stvarno volis...

Ali, npr. muskarca cisto seksualno privuce Treba koja uz to i hoce da mu da... I suprotno - curu cisto seksualno privuce Dicmla koji nema nista protiv - cak sta vise...

Sustina je - ima li po vama razlike izmedju ciste seksualne privlacnosti i ljubavi? I koliko ste spremni da prihvatite ovakve "incidente" u vezi?...

Ne treba ni ulicu preci na crveno, ali...

Npr. stvarno te voli i ti nju stvarno volis...

Ali, npr. muskarca cisto seksualno privuce Treba koja uz to i hoce da mu da... I suprotno - curu cisto seksualno privuce Dicmla koji nema nista protiv - cak sta vise...

Sustina je - ima li po vama razlike izmedju ciste seksualne privlacnosti i ljubavi? I koliko ste spremni da prihvatite ovakve "incidente" u vezi?...

-TU nema ljuvbavi, odnosno prave ljubavi, kada nekoga istinski voliš, onda ti takve stvari ni ne padju na pamet.

-Pa naravno da postoje razlike, vodjenje ljubavi j evrhunac jedne veze, dok sam sex bez osećanja je sportska disciplina, " Zanimljivo da sex nije uvršten na Olimpijadi, bila bi to najgledanija sportsak disciplina, ala bi navijali " :D

Mislim da je tgdanijela imala na umu kako se postaviti kada ne želiš sa nekim da stupiš u vezu...
Ako nisam dobro razumela pitanje neka me ona ispravi!

Aaaaaaaa, to menja stvar. Onda treba objasniti veoma veoma pažljivo, da im se ne ugrozi sujeta, ego, očinski instikt, instinkt mužjaka, libido, prostata... tćeeeee.... jer muškarci u tim situacijama znaju da budu i neprijatni i agresivni. Variraju od: "pa nisi valjda pomislila da bih te muvao, lopato"... do ..."e, šta mi maca mrda repom, ako neće, dođi da ti pokažem nešto..."... Retko ko će da se džekerski osmehne i prokomentariše nešto suvislo i kulturno.

Zavisi brate, šta će da misle. Zavisi. Od devojke. Ne samo KAKO mu je dala, nego i - postoji li tu eksplozija. OBOSTRANA! Sećate se strasti? E to... A zavisi i od njega. Ako je bio maestro, želeće ponovo da je vidi. Ako je malo omanucno - zavisi. Tu se dele na 98 % onih koji hoće ponovo da joj DOKAŽU da je omanuckavanje bilo slučajno i 2% onih koji neće više da je vide jer je ona kriva za to omanuckavanje.

Zavisi brate, šta će da misle. Zavisi. Od devojke. Ne samo KAKO mu je dala, nego i - postoji li tu eksplozija. OBOSTRANA! Sećate se strasti? E to... A zavisi i od njega. Ako je bio maestro, želeće ponovo da je vidi. Ako je malo omanucno - zavisi. Tu se dele na 98 % onih koji hoće ponovo da joj DOKAŽU da je omanuckavanje bilo slučajno i 2% onih koji neće više da je vide jer je ona kriva za to omanuckavanje.

Puno ima tih što omanjuju, kako si napravila tu anketu, odakle ti statistika ???

Dobar sam slušalac.

Ima jednu teoriju. U pitanju je svtska ženska organizacija koja funkcioniše poput CIA-e, Mosada- KGB-a,. To su obaveštajne agencije, tako i žene imaju svoje agencije gde je protok informacija o muškarcima velik, to su frizerski saloni, manikirnice, kozmetički saloni, tu je toliko velik protok informacija o muškarcima da samo mi u velikom zaostatku. Ako neka žena poželi da nešto sazna o nekom muškarcu, dovoljno je da pitanje postavi u nekom od njihovih agencija " frizerski salon" i dobija sve na dlanu, do belog pera, čak i savete kako slomiti srce muškarca, uživaju i tehničku podršku. To je po obimu najveća organizacija sa tajnom i namerom da se slamju srca muškaraca. Najveća organizacija na svetu. :)

ŽOA

Ž - Ženaska

O - Obaveštajna

A - Agencija

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back