Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Ljubomora je osaćanje patnje, gde preovladava više ljubav prema sebi nego prema drugome, strah od ugroženosti ega. Ako nekoga voliš voliš ga baš zato što je takav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci pitanje je da li ljubav hrani ljubomoru i da li se iz toga radja nesto drugo ,kao na primer prevara..
Ovu informaciju nisi morao da iznesessad sam bez partnerke
ali dok smo bili umisli mi je citala
a nadam se da sam i ja njoj....
Zašto se muškarci nabacuju djevojkama za koje znaju da su zauzete?
koviljka da li si ti puknuta mokrom carapom po glavi?
kakva je to ljubav koja hrani ljubomoru? ljubav prema svojoj goozici, jedino tako
ljubav me hrani da sam lepsi raspolozeniji vedriji da podsticem i partnerku da sve gleda "ocima deteta" da je sve lepo i kada nije da je divan dan i kada je kisa....
o kojoj prevari u "normalnoj" ljubavi ti pitas?
Zašto se muškarci nabacuju djevojkama za koje znaju da su zauzete?
Zasto je na ovom pdf toliki procenat o odnosima izmedju muskaraca i zena?Imate li vi jos nekih interesovanja ili ste bas toliko optereceni zhenama? (unapred iskljuceni dosadni odgovori tipa: imamo jos pivo i fudbal
)
Zasto je na ovom pdf toliki procenat o odnosima izmedju muskaraca i zena?Imate li vi jos nekih interesovanja ili ste bas toliko optereceni zhenama? (unapred iskljuceni dosadni odgovori tipa: imamo jos pivo i fudbal
)
)
zato sto sve te teme startuju zenske
pa da ti je muz jede, ako si postena zena
Znaci samo postene zene prave pitu![]()
Ja nisam ispekla pitu ali da vas pitam.....
Da mozete sta biste promenili kod sebe..a sta kod svoje partnerke..?
Ja se sad pitam sta sam posto moj partner ne voli pite![]()
aham, moja je na primer postena, i ja je zbog toga postujemZnaci samo postene zene prave pitu![]()
kod sebe nebih nista menjao, a njoj bih dao moc da moze duplo brze spremiti hranuJa nisam ispekla pitu ali da vas pitam.....
Da mozete sta biste promenili kod sebe..a sta kod svoje partnerke..?