CHICKYPOO LADY
Ističe se
- Poruka
- 2.251
sta vas najvise plasi u tom ozloglasenom braku? sta konkretno....budi vase strahove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta vas najvise plasi u tom ozloglasenom braku? sta konkretno....budi vase strahove?
Potencijalno devijantan odnos prema surogatu (bracnom partneru) u ispoljavanju drustveno-egzistencijalne kastracije i restriktivnih ego-ideala u ljubavnom zivotu kao posljedica traumatskog djetinjstva i frustrirajuceg intenzivnog prozivljavanja tabu incesta, te neminovni, pozitivisticki povratak latentne ili manifestne poliamorije.
Speak for youself ...![]()
sta je S VASE STRANE neoprostivo?
sta je S VASE STRANE neoprostivo?
ali brak je ozbiljno obavezivanje i usmeri te tamo gde mozda ne zelis da stignes. pogledaj oko sebe, vecina "matoraca" su sjebani, sta mislis zasto?
Brak je zatvor za emocije u koji odluce otici dvoje ljudi. Ako se iskreno vole taj zatvor je jos moguce kako-tako podneti, no ljubav je proizvod slobode, a u zatvoru nema slobode, pa samim tim nema ni ljubavi. Uglavnom.
Znaci, strah da u braku pronadjem upravo nesto suprotno od ljubavi.
Ej, brate mili, opusti se, to je sve samo cista administracija koja se mozhe ponistiti cak i u crkvi u danasnje vreme. Man' se plasis papirologije.![]()
Zašto muškarci ne drže obećanja?
Zašto muškarci ne drže obećanja?
Nishta.Nije braq taj qoji me plashi.Plashi me transformacija zzene od stadijuma qad te sve razume(odnosno zaljubljena je pa ne vidi nishta) u zzenu qoja ne vidi i ne razume nishta a sve joj je pred ochima.To je onda izgubljeno vreme izmedju venchanja i razvoda a sami papiri ne garantuju zzenama nishta osim mozzda materijalne dobiti.sta vas najvise plasi u tom ozloglasenom braku? sta konkretno....budi vase strahove?
jedno vrlo direktno pitanje: jesu li muškarci pomalo edipovci, ne želim da vređam
ali me interesuje šta muškarci o tome misle .
jedno vrlo direktno pitanje: jesu li muškarci pomalo edipovci, ne želim da vređam
ali me interesuje šta muškarci o tome misle .