Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nishta.Nije braq taj qoji me plashi.Plashi me transformacija zzene od stadijuma qad te sve razume(odnosno zaljubljena je pa ne vidi nishta) u zzenu qoja ne vidi i ne razume nishta a sve joj je pred ochima.To je onda izgubljeno vreme izmedju venchanja i razvoda a sami papiri ne garantuju zzenama nishta osim mozzda materijalne dobiti.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
koja carina
zbog ovog "q" mora da padne rep

'Pomalo' bi moglo da prodje, ipak majka vrsi ogroman uticaj na svoje dete, no to ne znaci da ce svaki muskarac ceo zivot ostati dete zavisno od svoje mame, to bi vec bilo malkice bolesno. Ono sta sta bi moglo biti moguce je da ce neka zena sa majcinim crtama i obelezijama biti privlacnija i pozeljnija za ponekog muskarca.

da upravo me je to interesovalo, i mislim da je u biti svakog muškarca
da ženu sa kojom je i nesvesno upoređuje sa svojom majkom a ne smatram
da je to loša osobina možda sam se preoštro izrazila sa mojim pitanjem.:bye:

Nishta.Nije braq taj qoji me plashi.Plashi me transformacija zzene od stadijuma qad te sve razume(odnosno zaljubljena je pa ne vidi nishta) u zzenu qoja ne vidi i ne razume nishta a sve joj je pred ochima.To je onda izgubljeno vreme izmedju venchanja i razvoda a sami papiri ne garantuju zzenama nishta osim mozzda materijalne dobiti.

To plaši i žene, samo obrneš lične zamenice iz on u ona i obrnuto!

Koje manifestacije u ponasanju vase zene/devojke su pokazatelj da vas puno vole i da ste im jedini na svetu? (iskljucite iz ovoga razna titranja kao sto je spremanje omiljene hrane, pospremanje za vama po kuci, finansijsko izdrzavanje, tolerisanje svaleracije itd. Takodje iskljucite sta ne treba da rade jer to znamo i napisite sta je to sto treba da rade da biste bili sigurni da vas puno vole)

nesebicnost..odnosno stavljanje mene ispred sebe..jer zahteva veliku hrabrost da se ide uprkos svom strahu ,,i jedini razlog za tako nesto je da me ta osoba duboko voli i da joj je stalo do mene u potpunosti..

ja sam se prema njima par tako poneo....al se to ocigledno danas smatra izrazom velike salbosti i vrlo je odbojno..mislim staviti nekog ispred sebe..
al sta znaa jaa obican coban od ovaca

nesebicnost..odnosno stavljanje mene ispred sebe..jer zahteva veliku hrabrost da se ide uprkos svom strahu ,,i jedini razlog za tako nesto je da me ta osoba duboko voli i da joj je stalo do mene u potpunosti..

ja sam se prema njima par tako poneo....al se to ocigledno danas smatra izrazom velike salbosti i vrlo je odbojno..mislim staviti nekog ispred sebe..
al sta znaa jaa obican coban od ovaca

Kako se zenska nesebicnost ispoljava u konkretnim primerima?

Ne shvatam ni to tvoje pitanje, šta ima muškarac da shvata, što mu ne kažeš ono što želiš. Verovatno je po sredi ona fora, ajde da te malko zavedem pa oladim čisto da pokažem svoju nadmoć nad muškim svetom, onda se uobraziš pa likuješ nad jadnom dušom koju si zavela.

ili...ja sam se samo shalila...imam dechka...to sa tobom je bilo samo da povratim samopouzdanje...

Negde na početku diskretno, između redova, otvoriš karte pre nego počneš bilo kakvu komunikaciju,to je uslov svih uslova da ne bi morala ništa da objašnjavaš niti da se, ne daj Bože, pravdaš...:bye:

Kako to zvuči ???

Ne razumem nameru diskretnosti, ako prema nekome više ne osećaš ništa a sa njim si neko vreme onda je razlaz očigledan, već su karte otvorene i bačena tu je kraj. A šta ako vara i vrda ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back