Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obecanja jesu mocno musko sredstvo za namamiti zenu u krevet. Ako vec ne posotji prava ljubav izmedju, ni jedna zena ne bi trebala da bude toliko naivna da veruje muskom obecanju, narocita ako vidi kuda to obecanje 'vuce'.
Obecanja retko kada jesu sastav neke iskrene ljubavi, uglavnom se radi o klopci u koju neko zeli namamiti naivnu zenu.
Od muskarca uvek trazite ljubav na licu mesta, a na obecanja ne nasedajte. ;)

Poslednja izmena:
Зависи које је обећање. Може бити битно и небитно. Ако је ситно, из простог разлога што то једноставно заборављају или их мрзи. А многе дјевојке ситнице сматрају огромним стварима, изваче као неке поуке из тога, бла бла бла.

Obecanja jesu mocno musko sredstvo za namamiti zenu u krevet. Ako vec ne posotji prava ljubav izmedju, ni jedna zena ne bi trebala da bude toliko naivna da veruje muskom obecanju, narocita ako vidi kuda to obecanje 'vuce'.
Obecanja retko kada jesu sastav neke iskrene ljubavi, uglavnom se radi o klopci u koju neko zeli namamiti naivnu zenu.
Od muskarca uvek trazite ljubav na licu mesta, a na obecanja ne nasedajte. ;)
Nismo svi gmazovi:roll::roll::roll:
A opet ima toga i sa ženske strane:cool:

U tom slucaju verovatno umes da se organizujes
da neko drugi to uradi umesto tebe..

cak ni to. hronicno sam neorganizovan za po kuci, zaboravljam da zovem majstora, 30% sijalica mrtvih, 50godisnja svajcarska gospodja mi sisa travu po dvoristu :-)

i od malena mrzim tipove kao sto moj brat majstor, samo neki kablovi po kuci, samo nesto ceprka i popravlja. isto mrzim kad neko ima hobi ili radionicu kucnu pa nesto konstruise ili otkud znam sta. jos vise mrzim ljude koji sve znaju eto sami i kucu svoju napravili na svoju ruku :-)

Hm..zanimljiva tema:manikir:
Deder,kad smo vec kod zenidbe....
Muskarci,koje godine su za vas idealne za zenidbu? t.j da li mislite da i kod vas postoji gornja granica? koliko ste opusteni po tom pitanju?:hvala:

Nekde oko 25 je najbolje, mislim, gornja grnica bi trebao biti 30, posle toga je jako tesko uspostaviti afinitet na visokom nivou.
Moderan muskarac vise ne tezi tolko ka bracnom zivotu, za pravu ljubav ne bi trebalo da postoji prepreka kao sto je brak. Resenost na zajednicki zivot isto tako ne bi trebalo da je pracen ugovorom i ceremonijom opsteg ludila(svadbom).
No, postoje uspesni brakovi, zajednica ljubavi i razumevanja, jako su retki ali postoje ...

Hm..zanimljiva tema:manikir:
Deder,kad smo vec kod zenidbe....
Muskarci,koje godine su za vas idealne za zenidbu? t.j da li mislite da i kod vas postoji gornja granica? koliko ste opusteni po tom pitanju?:hvala:
Bez obzira na razmišljanja kolega prethodnika, po mom dubokom ubeđenju, i bez imalo zahebancije, idealne godine za ženidbu su od 16 - 22. Nakon 22. godine života, muški mozak ubrzano sazreva, i počinje da proizvodi dovoljan broj neurona koji osim ljubavnih iluzija, straha od žena koje "ne daju" i drugih emocija vezanih za iste, počinju da naređuju i složene akcije, od planiranja do realizacije. A koji ozbiljan muškarac stariji od 22 je uspeo da pored veštice u koju je zacopan, ono što je isplanirao i realizuje? Ipak, bez obzira na napred navedeno, pomerio bih tzv. gornju granicu na, recimo, 24 godine, i to samo zato što je naučno potvrđeno da jedni muškarci u svom psiho-fizičkom razvoju kasne i do dve godine u odnosu na druge.

Odgovorno tvrdim da po pitanju ženidbe uopšte nismo opušteni, naprotiv, u stalnom smo grču od žene koja je ubeđena da uvek zna šta radi, a poznato je da gotovo nikada ne zna šta (osim samog čina venčanjam, muža i dece) zaista hoće!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back