goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Je gledam sebe ja takav nisam na žalost ili sreću a za svet mi se****Pa sve i da je obostrano, sta preduzeti i da li treba nesto uopste menjati ili ostaviti ovako odnose ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je gledam sebe ja takav nisam na žalost ili sreću a za svet mi se****Pa sve i da je obostrano, sta preduzeti i da li treba nesto uopste menjati ili ostaviti ovako odnose ?
Moze li muskarac da izdrzi god. dana bez seksa?![]()
Posle par alkoholnih pica, sve se moze opisati citatom "Priroda uglavnom sve radi sama".
Ti si optimista, još se nisi pekao : )
Zasto svaki put kad dodjem na ovaj pdf osecam neku uzasnu nelagodnost? Sta je to sto ovaj pdf cini tako nepristupacnim?
Nismo svi gmazoviObecanja jesu mocno musko sredstvo za namamiti zenu u krevet. Ako vec ne posotji prava ljubav izmedju, ni jedna zena ne bi trebala da bude toliko naivna da veruje muskom obecanju, narocita ako vidi kuda to obecanje 'vuce'.
Obecanja retko kada jesu sastav neke iskrene ljubavi, uglavnom se radi o klopci u koju neko zeli namamiti naivnu zenu.
Od muskarca uvek trazite ljubav na licu mesta, a na obecanja ne nasedajte.![]()
Koliko ste smotani i trapavi..( umete li da popravljate po kuci)..?
Zašto muškarci ne drže obećanja?
ja sam od smotanijih, nespretan skroz, ni sijalicu maltene ne znam promenim
Koliko ste smotani i trapavi..( umete li da popravljate po kuci)..?
U tom slucaju verovatno umes da se organizujes
da neko drugi to uradi umesto tebe..
A kako mislis onda da se zenis....
Hm..zanimljiva tema
Deder,kad smo vec kod zenidbe....
Muskarci,koje godine su za vas idealne za zenidbu? t.j da li mislite da i kod vas postoji gornja granica? koliko ste opusteni po tom pitanju?![]()
Hm..zanimljiva tema
Muskarci,koje godine su za vas idealne za zenidbu? t.j da li mislite da i kod vas postoji gornja granica? koliko ste opusteni po tom pitanju?![]()
Hm..zanimljiva tema
muskarci kasno sazrevaju, do 35 god nemaju pojma sa zivotom niti sta hoce, znaci brak tek 35+ god za muske!
Bez obzira na razmišljanja kolega prethodnika, po mom dubokom ubeđenju, i bez imalo zahebancije, idealne godine za ženidbu su od 16 - 22. Nakon 22. godine života, muški mozak ubrzano sazreva, i počinje da proizvodi dovoljan broj neurona koji osim ljubavnih iluzija, straha od žena koje "ne daju" i drugih emocija vezanih za iste, počinju da naređuju i složene akcije, od planiranja do realizacije. A koji ozbiljan muškarac stariji od 22 je uspeo da pored veštice u koju je zacopan, ono što je isplanirao i realizuje? Ipak, bez obzira na napred navedeno, pomerio bih tzv. gornju granicu na, recimo, 24 godine, i to samo zato što je naučno potvrđeno da jedni muškarci u svom psiho-fizičkom razvoju kasne i do dve godine u odnosu na druge.Hm..zanimljiva tema
Apsolutno,nA odgovorima,a saaadaaaaaa
jedno kultno pitanjeeeeee:
Da li se plasite braka?:![]()