Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u toj situaciji cura tom momku zapravo svojom bezuslovnoscu omogucava da se ponasa kako se njemu prohte..s jedne strane s druge ..ona njemu omogucava da ima takva kakva je.. samopouzdanje..( iako ono nema utemeljenje naravno ona mu daje temelj) a i njeno prisustvo uz tog tipusa drugim curama stavlja do znanja..( zbog zenskog nacina razmisljnaj da ako tipus ima curu znaci vise vredi ot tipusa koji nema curu) da io ima vrednost cim ga cura voli i bezuslovno prati

nadam se da sam uspeo da unesem plamen svece u mracan podrum;)

Pa... Ne znam... imao je neku duzu vezu... Prilicno je lep bice ovo drugo...:sad2: A kako objasnjavas njegov stav NISTA NE RADIM PRVI, ni poruku da posalje, ni da me dotakne, sve je bilo na moju inicijativu, cak i raskopcaj me....:confused: Jel da da je on lud a ja glupa???:rumenko: Hvala ti:)

Pusti sve neka teče svojim tokom... Vreme će sve pokazati, veruj mi! Samo polako i strpljivo (to ja iz iskustva)!

Šta mislite o ovoj paroli?

5614_110.jpg

Da, pa tako je to... Ali znas, nikon me pre njega nije tako ljubo...:heart: Kao da me voli...:cmok: Pamticu ga citav ziovot... :amen:Zlato moje... Ima tu vise od inata... Zaboraviti ga znacice leciti se od njega... :dash:A znam da me to ceka...:(:sad2:

Ako te on ljubio kao niko do sada - to ne mora da znači da te je voleo (ili da te voli), nego da je jednostavno takav - voli to, uživa u tome i strastven je! Izvini što te prizemljujem! :) Mislim da je to bolje nego da živiš u iluziji...

Hvala ludice... Da ne caskam ovde sa vama verovatno bih depresivnim pogledom gledala plafon svoje sobe... Mozda i plakala mada dosta sam...:neutral:

Veruj mi, uvek dođe još bolji frajer! Mislimo da smo ne znam šta izgubile kada se raziđemo sa nekim (osim ako nije neka velika ljubav u pitanju koju okolnosti ruše) a posle nekog vremena deluje smešna naspram osećanja koja doživimo uz nekog novog! Uvek sve bude lepše i bolje, naravno dok ne upoznamo mister Pravog - i to je ustvari Ljubav! ps. Ja ovo sve napisah opet iz iskustva! :)

Ako te on ljubio kao niko do sada - to ne mora da znači da te je voleo (ili da te voli), nego da je jednostavno takav - voli to, uživa u tome i strastven je! Izvini što te prizemljujem! :) Mislim da je to bolje nego da živiš u iluziji...

Slazem se... iskreno pa i nek boli...Prizemljenje je bas to sto mi treba... Uzivacu u njemu dok budem mogla a onda cu naci nacin da sredim svoje misli a sa njima i zivot... Mogu ja to moram...

Veruj mi, uvek dođe još bolji frajer! Mislimo da smo ne znam šta izgubile kada se raziđemo sa nekim (osim ako nije neka velika ljubav u pitanju koju okolnosti ruše) a posle nekog vremena deluje smešna naspram osećanja koja doživimo uz nekog novog! Uvek sve bude lepše i bolje, naravno dok ne upoznamo mister Pravog - i to je ustvari Ljubav! ps. Ja ovo sve napisah opet iz iskustva! :)

E a ponekad mi se cini da cu zbog vecite jubavi uvek prema pogresnom uci u brak iz razuma (bioloskih nagona, deca i ne ostati sam) a ne iz ljubavi... Imam 21 a jos nisam prestala da verujem u pravu ljubav... A to je tacno da je svaki sledeci bolji od ovog predhodnog... Ti si bas iskusna...;) Koliko ti je godina?

E a ponekad mi se cini da cu zbog vecite jubavi uvek prema pogresnom uci u brak iz razuma (bioloskih nagona, deca i ne ostati sam) a ne iz ljubavi... Imam 21 a jos nisam prestala da verujem u pravu ljubav... A to je tacno da je svaki sledeci bolji od ovog predhodnog... Koliko ti je godina?

Ja sam 10 godina starija od tebe (ako je to važno :) ) Nasmejala si me rečenicom Ti si bas iskusna...;) :) Bićeš i ti za 10 godina u odnosu na neku devojku sa 21 godinom. Sve je to normalno i prirodno, ne pametujem ti jer ni ja ne volim da neko meni drži bukvice i litije - sve je to život, nekad nas neko ostavi nekad mi nekog i tako to ide, nekad i mi nekom izmamimo suzu i bol u duši (jesi li razmišljala o tome?)... u tvojim godinama ja bih se provodila, zezala i bila bezbrižna. Za sve će se život pobrinuti, ne opterećuj se glupostima tipa brak iz razuma (bioloskih nagona, deca i ne ostati sam) a ne iz ljubavi, sve će doći na svoje... Šta misliš da u 30-tim i 40-tim ljudi nisu strastveni i da ne mogu da se zaljube kao mala deca (tek to je doživljaj, veruj mi)! Samo ti uživaj! Pozdrav :bye:

Ja sam 10 godina starija od tebe (ako je to važno :) ) Nasmejala si me rečenicom Ti si bas iskusna...;) :) Bićeš i ti za 10 godina u odnosu na neku devojku sa 21 godinom. Sve je to normalno i prirodno, ne pametujem ti jer ni ja ne volim da neko meni drži bukvice i litije - sve je to život, nekad nas neko ostavi nekad mi nekog i tako to ide, nekad i mi nekom izmamimo suzu i bol u duši (jesi li razmišljala o tome?)... u tvojim godinama ja bih se provodila, zezala i bila bezbrižna. Za sve će se život pobrinuti, ne opterećuj se glupostima tipa brak iz razuma (bioloskih nagona, deca i ne ostati sam) a ne iz ljubavi, sve će doći na svoje... Šta misliš da u 30-tim i 40-tim ljudi nisu strastveni i da ne mogu da se zaljube kao mala deca (tek to je doživljaj, veruj mi)! Samo ti uživaj! Pozdrav :bye:

Divna si! To sto si starija uliva poverenje... Tvoje reci ne zvuce ko bukivca vec kao fin i dobrodusan savet... Starije od sebe pre svage postujem... hvala ti, znas li zasto - osecam se mnogo bolje... :D

Da... Vreme.. To ce mi pomoci... Za pocetak cu zabraniti suzama da poteku zbog njaga, a njemu zabarniti da mi pokvari dan... To za pocetak...;):bye:
kao sto vreme tece ..tako teku i ljudi..dolaze u nas zivot ..i kroz njega prolaze i iz naseg zivota odlaze..kao sto i mi u necije zivote dolazimo prolazimo i iz njih odlazimo..kada nam ljudi dodju prihvatamo ih kada nam ljudi odu..pustamo ih..

Divna si! To sto si starija uliva poverenje... Tvoje reci ne zvuce ko bukivca vec kao fin i dobrodusan savet... Starije od sebe pre svage postujem... hvala ti, znas li zasto - osecam se mnogo bolje... :D

Hvala na lepim rečima! Drago mi je ako se bar malo bolje osećaš :)
Predlažem ti da pogledaš film na Pinku koji će uskoro početi, da malo skreneš misli... zove se "Druga žena", nije loš - davno sam ga gledala!
Ovde ti je trailer

Uživaj! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back