Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
zato shto ne zelim da budemo "mi"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sam dobro shvatio značenje reči "dobra" - opredeljujem se za takve žene. "Zgodna" ne mora da bude.Iskreno, da li vam je važnije da je dobra ili zgodna? Nema oba : )
Na zhalost Dacho,da bi znao da li je neqa zhena dobra za tebe morash neqo vreme da zhivish sa njom.Qad dodjesh do potrebnog zakljucqa obichno morash da trazhish drugu a vreme ne mozhes da zaustavish.Ako sam dobro shvatio značenje reči "dobra" - opredeljujem se za takve žene. "Zgodna" ne mora da bude.
jel vam vaznije da je lepa ili zgodna?
Mozhe,ne postoji dzabe izreqa da je desanka prva i neprolazna ljubav svaqog mushkarca...niqad,ama bash niqad je ne boli glava.al se zahebavate...a ja pitam ozbiljno....![]()
Mozhe,ne postoji dzabe izreqa da je desanka prva i neprolazna ljubav svaqog mushkarca...niqad,ama bash niqad je ne boli glava.
Postoji alternativa,qad naidzesh na moj post jednostavno ga presqochish i srechna i ti i Vuq Qaradzic na onom svetu.Za ime Boga, covece -> http://pravopis.tripod.com/
Lepo je da ima izvestan ljubak izgled da nije baš gruba,i ako je i gruba da ima nešto u sebi neki trenutak kada sve to nestajejel vam vaznije da je lepa ili zgodna?
Sinoc sam izasao sa poznanikom koji je najobrazovanija osoba iz mog okruzenja, pre par dana dobio zvanje doktora nauka, pa smo se tim povodom i nasli(on casti jelte)
Povela se neobavezna prica oko varanja. Znam da bas puno vara. Pitah ga, kako bi reagovala njegova lepsa polovina ako bi saznala da je vara.
Kaze da bi morala da precuti jer on donosi 99% primanja u kucu, a on joj je rekao da, ako se ikada razvedu, on nece placati alimentaciju i da ga nece na decu moci hvatati, kaze da ga ni deca onda ne bi zanimala?!?! Bio sam zaprepascen i to mi je procitao na licu, bez da sam ga ista pitao, te mi dao pojasnjenje….
Kaze, voli on svoju decu, ali je vrlo dobro upoznat sa cinjenicom da, kada se dvoje razvedu i zena dobije decu, da ce tu decu vaspitavati protiv njega i da ce ga ta deca, zbog majkine propagande, mrzeti. Samim tim on bi odmah “digao ruke”od dece i ne bi ga bilo briga i ako su gladna.
Ja najiskrenije I dalje ne razumem njegov nacin razmisljanja sa emotivne strane, ali sa prakticne, ne mogu reci da u njegovom razmisljanju(bolesnom, priznajem) nema I dosta istine.
Za mene je to razmisljanje umobolno. Ako se I razvedem, deca ostaju moja! I osecanja prema ex zeni nemaju veze sa osecanjima prema deci. Deca su moj genetski kod(ok, i njen ali to izostavim onda) i ostaju moja deca, kao i da sam u braku