Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pitam za sve, samo za one najkriticnije: kad bi vam ruka sama poletela i kad biste se samo okrenuli i otisli?
Виш', ја...кад сам хладна и кад не прохистеришем, тад сам 100000% сигурна у своју одлуку.
Кад почнем да се свађам, да вичем....ух, тад сам најнемоћнија.:confused:

Једном сам лупила шљагу, кад сам три пута рекла ''не ради то'' (а мене је чачкао), на крају сам се само окренула и залепила га (мис'им, не садашњег, а ни бившег, него другара са којим сам ишла у гимназију):mrgreen:

Ето...ја мало уместо мушких.:D

I treće: da zapišamo teritoriju pred svima.
Prija kad te prepoznaju kao tipa neke "znamenite" cice. Meni je interesantno kad nam se jave ljudi koji nju znaju, a ja sav važan uzvraćam pozdrave i paradiram kao da nisam anonimus. :zcepanje:
Zasto muskarci kriju svoje godine ako ih kriju? Slazu da imaju manje a ionako nisu matori..:eek:
Nije mi poznato da ih kriju, ne znam nikog ko se tako ponaša. Prvi put čujem za tako nešto. :confused: :)

nemam problem da odgovorim ako bi me neka pitala
Verujem da se ovde pokusava nabiti kao neki kompleks, koji je kod vecine muskaraca vec prisuan
Realnost je da je evropski ku-rac od 13 do 16cm u proseku
Kome je to malo, ili bira crnce ili juri onih 10-15% sto je iznad gornje granice proseka ;)

Ma šalim se.....Glupo je komentarisati i veličinu i godine..ono kao nemate o čemu da pričate dok ste zajedno, pa komentarišete koliki je tebi "šampion" i koliki broj njenih godina....:roll:

Znaci to se radi samo i iskljucivo u svrhu kresa? Druge opcije nisu moguce? :think:

Iako je ljubavna komunikacija izmedju suprotnih polova sama po sebi lepa i dushi prijatna, kod vecine ljudi ce uvek imati tendenciju da vuce u krevet. Nisu tu krivi pojedinci, sama priroda takve ljubavi 'podmuklo' radi na tome 'to make it happen'.
A ako neko ugleda sansu, neodoljivu sansu, uradice sve ...
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back