Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo je kresno i ja, te mu rekao. Inače em bi prenosio neproverene informacije, em kad mu kažem ima da misli da jesam (karo mu ženu).

Ništa. Njihova stvar.

Ovog pull wings of flies..nista ne razumem ..
jel ebo ili nije

a
tebe Dacho..razumem..njihova stvar..naravski..mada ..da ti je bas..pravi prijatelj..pravcati i
vidis da od njega pravi konja...da li bi bas ostao po strani i nista mu ne rekao..

Ovog pull wings of flies..nista ne razumem ..
jel ebo ili nije

a
tebe Dacho..razumem..njihova stvar..naravski..mada ..da ti je bas..pravi prijatelj..pravcati i
vidis da od njega pravi konja...da li bi bas ostao po strani i nista mu ne rekao..

Ne bih se mešao u takvim situacijama, nikad se ne zna kako će se stvari preokrenuti, ne valja ljudima činiti "medveđe" usluge.

Meni da se tako nesto desi najboljoj drugarici ili mom najboljem drugu..a da sam 100% sigurna da su varani..ja bi im to ladno rekla..

I koje dobro bi od toga proizaslo?
Postoji dobra sansa da bi im to saopstenje upropastilo zivot!
Savrsena vernost ne postoji, svi smo mi u nasim srcima manje ili vise nevernici,
kad naidje 'dobra' prilika, tek tada skontamo da smo potpuno bespomocni,
ono sto treba je malo realnije pogledati na zivot i prestati praviti drame od takvih stvari.

:)

Pa ..ne znam..nisam vise bila u takvoj situaciji..i
ne bih..nije ni malo prijatno saznanje da ti neko drag
koga volis i postujes..pati i nesrecan je..

Nisam ni ja, i ne bih, o tome pričam. Ne možeš predvideti kako će neko reagovati na neku neprijatnost, ponekad se negativne emocije sruče na onoga ko je ukazao na problem. Koliko vidim ti i ja smo idealisti po nekim stavovima, samo ja se menjam, i mrzim to kod sebe, ali korisnije je tako. Zato tebe više cenim, jer se ne menjaš. :)

Nisam ni ja, i ne bih, o tome pričam. Ne možeš predvideti kako će neko reagovati na neku neprijatnost, ponekad se negativne emocije sruče na onoga ko je ukazao na problem. Koliko vidim ti i ja smo idealisti po nekim stavovima, samo ja se menjam, i mrzim to kod sebe, ali korisnije je tako. Zato tebe više cenim, jer se ne menjaš. :)

Neke stvari su nepromenljive..:D

Ajd novo pitanje iako na ono o gacam niste odgovorili..:D

Da li ste takmicar ili je samo vazno ucestvovati?

To o gacama pitanje je totalno nekompatibilno za musku poulaciju :D

Ne ja nisam takmicar, iako usitinu tako stvari funkcionisu.
Jedino bi se mogao takmiciti u besprekornosti,
mi duhovni ljudi sve gledamo kroz prozor istine i ljubavi,
iako beskonacno tolerisemo i oprastamo, nase drzanje u zivotu je uvek cisto i besprekorno,
i stoga nemamo mesta za takmicenje ili eventualno varanje u igri.

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back