- Poruka
- 397.120
Maznjavate li tudje upaljace i olovke..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo je kresno i ja, te mu rekao. Inače em bi prenosio neproverene informacije, em kad mu kažem ima da misli da jesam (karo mu ženu).
Ništa. Njihova stvar.
Ovog pull wings of flies..nista ne razumem ..
jel ebo ili nije
a
tebe Dacho..razumem..njihova stvar..naravski..mada ..da ti je bas..pravi prijatelj..pravcati i
vidis da od njega pravi konja...da li bi bas ostao po strani i nista mu ne rekao..
Meni da se tako nesto desi najboljoj drugarici ili mom najboljem drugu..a da sam 100% sigurna da su varani..ja bi im to ladno rekla..
Meni da se tako nesto desi najboljoj drugarici ili mom najboljem drugu..a da sam 100% sigurna da su varani..ja bi im to ladno rekla..
Da li si nekad to uradila, poznaješ li nekog ko je rekao?
Jednom..posle dugog kolebanja..vec kada je ona saznala i znas sta mi je rekla..
da mi niis rekla..naljutila bih se na tebe..
Poznajem ljude koji nisu prošli kao ti kada su to rekli njihovom prijatelju.
Zato sto su sujetni..ne prihvataju istinu..povredjeni..misle da su savrseni i bezgresni
i jos uvek sa malogradjanskim mentalitetom..da ne zna carsija..jer zaboga..
umesto da budu srecni sto su se resili takvih..
Pitanje je da li je svako srećan kad dođe u situaciju da se rešava takve.
Pa ..ne znam..nisam vise bila u takvoj situaciji..i
ne bih..nije ni malo prijatno saznanje da ti neko drag
koga volis i postujes..pati i nesrecan je..
Nisam ni ja, i ne bih, o tome pričam. Ne možeš predvideti kako će neko reagovati na neku neprijatnost, ponekad se negativne emocije sruče na onoga ko je ukazao na problem. Koliko vidim ti i ja smo idealisti po nekim stavovima, samo ja se menjam, i mrzim to kod sebe, ali korisnije je tako. Zato tebe više cenim, jer se ne menjaš.![]()
Ajd novo pitanje iako na ono o gacam niste odgovorili..
Da li ste takmicar ili je samo vazno ucestvovati?
Ajd novo pitanje iako na ono o gacam niste odgovorili..
Da li ste takmicar ili je samo vazno ucestvovati?