Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim da udje u zapisnik da doticni gdin..Joda nije u pravu...:D

nego..

Sta vam je vaznije kod zene: lep izgled ili mudrost?

Pametna zena je i lepa, obilje energije je to koje ce joj obezbediti i lepotu i pamet,
a postoje mlade zene koje su lepe no nisu jos zrele, i prave mnogo gluposti,
no vremenom ce se uspostaviti ravnoteza izmedju uma i lepote.

:)

da li kod svojih zena ili dugogosinjih parnerki tolerisete dlakave noge i prepone,masnu kosu i neostrugane pete,posto zene uglavnom jedva cekaju da nadju stalnog partnera kako bi se skroz zapustile?

ili ne tolerisete i skrecete im paznju?

ili ne tolerisete a ipak cutite?

Postovana Urednice,Vi ste ZENI !!!! suprostavili osobu koja takodjer pripada zenskom rodu i podastreli ste joj atribute jedne najobicnije lenchuge i prosecne "drapadjoze" !!!
Zao mi je ne mogu Vam odgovoriti,buduci kada god sam sa osobom zenskog roda,onda je to uvek ZENA !!!!

Ima situacija u kojima žena ne može da bude idealno doterana. Isključivost i nerazumevanje u istoj meri ne podstiču bliskost kao i ta "zapuštenost". U sveopštoj trci žene ponekad ne stignu da se urede, osim brojnih obaveza često ih u tome ometa bolest ili posvećenost najbližima zbog koje ne uspevaju da se pozabave sobom. Niko se ne "zapusti" zato što to želi, zato što je sretan kad je "zapušten".

I naravno,niko mi nije odgovorio na pitanje,kratko i jasno.Hvala vam na filozofiranju i pokusaju da osudite ili mene sto sam pitala ili odbranite zene koje su tema mog pitanja :)

A pitanje je glasilo: da vam ne smeta sto se zene u braku (ili dugoj vezi) zapuste,pa i propuste po neku depilaciju,ili vam ne smeta?

Da ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back