Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste od onih kojma.. na jedno udje na drugo izadje....uvo, mislim
Nisam, temeljan sam, kad na nešto obratim pažnju, posvetim mu se. Jedino što sam lenj, pa zbog toga može delovati da mi je svejedno, da me ne dotiče, isključivo zbog moje letargije. :rumenko:
Ako dvoje zive zajedno po meni je logicno da sve sto imaju ..rade..dele..zele..teze..ostvaruju zajedno..samo jedna strana. to ne moze sve i da hoce..a sve to uz uzajamno postovanje..

Idealno. Zato i ne može da zaživi takvo zajedništvo. Uglavnom ne može, retki su oni koji opstaju na tim osnovama zajedničkog života...

Mene zanima:
Da li vam se povremeno javlja neodoljiva potreba da imate sex sa nekom od koleginica na poslu, recimo u liftu ili na radnom stolu, svejedno.

A dobro, nije sad muskarac samo neko olicje pohote pa cim se pojavi neka zgoda odma se aktivira potreba i to neodoljiva.
S obzirm da je kod muskarca proizvodja testosterona 100x visa u odnosu na suprotni pol, naravno da ce lepa zena privuci paznju svude i na svakom mestu, a tu i tamo i mala potrebica se moze pomalo ponekad nagovestiti, no ni u kojem slucaju noedoljiva, ipak smo mi moderni muskarci dostojanstveni i samodisciplinovani.

:D

Zene ulaze u brak samo da bi imale NEKOG pored sebe..
Objasni malo bolje..plizz..da mogu veceras da spavam

Zena voli bliskost i paznju, te na brak gleda kao na odlicno resenje za taj problem,
no nisam mislio da trazi bukvano nekog potrcka koji ce se non stop muvati oko nje.
Muskarce u braku zanima sasvim drugi dobitak,
u vecitom lovu za dobrim provodom u zenskom drustvu,
zena u braku im sluzi kao rezerva za svaki slucaj u neuspelim sezonama lova, tu govorim o oko 80-90% muske populacije, no ima nas svakako i dobrih i postenih.

Poslednja izmena:
Nisam, temeljan sam, kad na nešto obratim pažnju, posvetim mu se. Jedino što sam lenj, pa zbog toga može delovati da mi je svejedno, da me ne dotiče, isključivo zbog moje letargije. :rumenko:

Idealno. Zato i ne može da zaživi takvo zajedništvo. Uglavnom ne može, retki su oni koji opstaju na tim osnovama zajedničkog života...

vd:
ovo ko komunizam, el da?

Koji ste Vas dvojica pesimisti..

A dobro, nije sad muskarac samo neko olicje pohote pa cim se pojavi neka zgoda odma se aktivira potreba i to neodoljiva.
S obzirm da je kod muskarca proizvodja testosterona 100x visa u odnosu na suprotni pol, naravno da ce lepa zena privuci paznju svude i na svakom mestu, a tu i tamo i mala potrebica se moze pomalo ponekad nagovestiti, no ni u kojem slucaju noedoljiva, ipak smo mi moderni muskarci dostojanstveni i samodisciplinovani.

Ti me bas razveselis..i nisi mi odgovorio ni na zadnje pitanje..ali nema veze
dobro sam spavala..

Koji ste Vas dvojica pesimisti..

Nismo jedino nas dvojica takvi, nažalost.
Lakše mi je da verujem da sam sam kriv za to što me ne prepoznaju kao nekog ko je podoban za zajednički život. Mogu da se suočim sa vlastitim manama. Ali činjenica je da u poslednje vreme nalećem na žene koje ne mogu da opstanu u tom zajedništvu, ne samo sa mnom, ne mogu to ni sa idealnijim tipovima od mene... Otuda pesimizam... I tuga...

Jos jedno pitanjce:
Sta bi uradili ako bi vam lepa nepoznata i nepozvana zena sela za sto ?

Nema bas puno toga sta bi se moglo uraditi, nasmesili bi se i rekli da nismo znali da je sto bio rezervisan,
U bilo kom drugom slucaju, lepa nepoznanka bi bila docekana rasirenih ruku.
:)

A da nema mesta i da je slobodno samo to jedno za tvojim stolom a ti sedis sam..?
Mozda takvo nesto postoji u drugim zemljama, no u Srbiji se takvo nesto ne desava,
na zalost,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back