vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
pa zavisi
od onoga što ulazi
od onoga što ulazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, temeljan sam, kad na nešto obratim pažnju, posvetim mu se. Jedino što sam lenj, pa zbog toga može delovati da mi je svejedno, da me ne dotiče, isključivo zbog moje letargije.Da li ste od onih kojma.. na jedno udje na drugo izadje....uvo, mislim
Ako dvoje zive zajedno po meni je logicno da sve sto imaju ..rade..dele..zele..teze..ostvaruju zajedno..samo jedna strana. to ne moze sve i da hoce..a sve to uz uzajamno postovanje..
ovo ko komunizam, el da?Ako dvoje zive zajedno po meni je logicno da sve sto imaju ..rade..dele..zele..teze..ostvaruju zajedno..samo jedna strana. to ne moze sve i da hoce..a sve to uz uzajamno postovanje..
ovo ko komunizam, el da?
Mene zanima:
Da li vam se povremeno javlja neodoljiva potreba da imate sex sa nekom od koleginica na poslu, recimo u liftu ili na radnom stolu, svejedno.
Zene ulaze u brak samo da bi imale NEKOG pored sebe..
Objasni malo bolje..plizz..da mogu veceras da spavam
Nisam, temeljan sam, kad na nešto obratim pažnju, posvetim mu se. Jedino što sam lenj, pa zbog toga može delovati da mi je svejedno, da me ne dotiče, isključivo zbog moje letargije.
Idealno. Zato i ne može da zaživi takvo zajedništvo. Uglavnom ne može, retki su oni koji opstaju na tim osnovama zajedničkog života...
ovo ko komunizam, el da?
Ti me bas razveselis..i nisi mi odgovorio ni na zadnje pitanje..ali nema vezeA dobro, nije sad muskarac samo neko olicje pohote pa cim se pojavi neka zgoda odma se aktivira potreba i to neodoljiva.
S obzirm da je kod muskarca proizvodja testosterona 100x visa u odnosu na suprotni pol, naravno da ce lepa zena privuci paznju svude i na svakom mestu, a tu i tamo i mala potrebica se moze pomalo ponekad nagovestiti, no ni u kojem slucaju noedoljiva, ipak smo mi moderni muskarci dostojanstveni i samodisciplinovani.
![]()
Ti me bas razveselis..i nisi mi odgovorio ni na zadnje pitanje..ali nema veze
dobro sam spavala..
Koji ste Vas dvojica pesimisti..
Kada ste ..ako ste bili..? mrtvi pijani, sta ste prvo sebi rekli the morning after.![]()
Sta bi uradili ako bi vam lepa nepoznata i nepozvana zena sela za sto ?
Jos jedno pitanjce:
Mozda takvo nesto postoji u drugim zemljama, no u Srbiji se takvo nesto ne desava,A da nema mesta i da je slobodno samo to jedno za tvojim stolom a ti sedis sam..?
Питао би је да ли је изгубила новчаник.Sta bi uradili ako bi vam lepa nepoznata i nepozvana zena sela za sto ?
Ako vam je neko 'bivsa' a vi ste inicirali kraj...zasto joj se javljate,zasto joj pisete vam nedostaje i da ju jos uvek volite...??
to je ko da se poserreš i poješ posle svoje govvno...
...misim...ako smo se već rastali i to na moju inicijativu, šta ima da je posle toga smaram svojim postojanjem...