- Poruka
- 397.500
Sigurni ste da je samo pitanje srece ili .....
Ne..stvar je razumevanja,osecanja i prepoznavanja i naravno..zacinjeno sa malim zrncetom srece..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurni ste da je samo pitanje srece ili .....
Postovana,Damama se uvek posveti paznja,a muskarci se saslusaju !!!
Pitanje..
Pogadjaju li vas zenske suze..
da, padam na ženske suze...Pitanje..
nije tačno za druženje, "atraktivnost" ne igra ulogu, a drugo je tačno samo za kres-komb...ja iz svoj tjoška odgovaram.. poslenja rečenica ti je kontradiktorna sa prvom...
Pitanje..
e, šteta što mi ne pitamo vas nešto...al dobro ; )
Pitanje..
imate auto svojih snova
i sretnete zenu o kojoj sanjate
ako biste dosli u situaciju da izaberete NJU ili AUTO, vi biste odabrali...
Auto...![]()
imate auto svojih snova
Izvinjavam se ako je bilo.
Zbog cega se mnogi muskarci (kako tinejdzeri, tako i oni stariji) druze samo sa devojkama/zenama koje su im (seksualno) privlacne? (Hocu da kazem, zbog cega devojke koje nisu atraktivne teze nalaze ne samo momke nego i drugove? Zar bas nije lakse da budes pravi drugar sa devojkom/zenom koja ti nije privlacna?)
e, sad me ubi radoznalost
protiv koje zveri ta zena nema sanse?
koji je auto u pitanju?
Kako ne volemo? Volimo, i te kako. Kada mi se nešto podere i nije više za nositi znam šta bih teo, odem tamo gde to ima i kupim. Ne volimo samo kupovine da odem u petnaest radnji, isprobam sve što mi dopadne šaka, uspud vucaram sa sobom fiktivnu bolju polovinu, pitkam je kako mi stoji, pa joj se na kraju uvlačim da mi doplati jer nemam dovoljno novca (ili imam, ali da mi pokaže koliko me voli), zatim dolazim kući i dok mi drugari svraćaju na pivo svima pokazujem šta sam danas uzeo. Naravno i oni to isprobaju, da vide mogu li se ogrebati (makar se radilo i o CK gaćama). Na kraju dana, kada otvorim orman da bih konačno spakovao taj komad odeće ustanovim da nešto slično već imam, ali ne nosim jer mi se ne uklapa sa patikanama od ove sezone, setim se da sam isprva otišao u kupovinu nečeg sasvim desetog koje nisam uzeo, te tako smoren otvorim frižider, navalim na voćni jogurt i čekam pomenutu fbp da naiđe na vrata kako bih je gađao tim jogurtom jer je ona za sve kriva, sve plačući što nisam poslušao tatu i našao sebi bolju ženu...
Kučko, grom te spalio, kakva bi to tema bila da svi odgovaramo samo na ovo pitanje, a ne da se ovako na blic trošim.
Uh ovo je jako tesko pitanje...najradije bih ostavio i jedno i drugo da se posle ne bih kajao za ono drugo sto nisam izabrao umesto ovog prvog.imate auto svojih snova
Zasto ne volite da idete u kupovinu? Krpica, naravno
Zasto ne volite da idete u kupovinu? Krpica, naravno
Pitanje..
Zbog cega se mnogi muskarci (kako tinejdzeri, tako i oni stariji) druze samo sa devojkama/zenama koje su im (seksualno) privlacne?
imate auto svojih snova
Pravo je zadovoljstvo traćiti vreme na gluposti sa zenom koju volis,Zasto ne volite da idete u kupovinu? Krpica, naravno