Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se ako je bilo.

Zbog cega se mnogi muskarci (kako tinejdzeri, tako i oni stariji) druze samo sa devojkama/zenama koje su im (seksualno) privlacne? (Hocu da kazem, zbog cega devojke koje nisu atraktivne teze nalaze ne samo momke nego i drugove? Zar bas nije lakse da budes pravi drugar sa devojkom/zenom koja ti nije privlacna?)

nije tačno za druženje, "atraktivnost" ne igra ulogu, a drugo je tačno samo za kres-komb...ja iz svoj tjoška odgovaram.. poslenja rečenica ti je kontradiktorna sa prvom...

Kako kontradiktorna? JA smatram da je, mozda, lakse druziti se (bez "zadnjih" namera) sa osobom suprotnog pola koja ti nije privlacna. Ali sam primetila da veliki broj mladih (i ne tako mladih) muskaraca bira za drugarice devojke/zene koje su im atraktivne. Pa reko' da pitam zasto je to tako.

PS-Ja, naravno, ne mogu 100% da znam da li su one njima atraktivne, ali izvlacim takav zakljucak, jer a) u pitanju su zenske osobe koje generalno vaze za atraktivne i b) njihovo ponasanje cesto upucuje na to.

Pros.eravaaam se, al' eto ipak da obrazlozim pitanje. :brus:

e, ma nije, pogrešno sam ja možda pročitao..ček da vidim..
atraktivnost nema veze sa druženjem, veruj ti meni...a ako se neki drugar i zaljubi u tebe, iz druženja preraste kako ja to kažem, u viši kvalitet, nema u tome ničeg lošeg....lepe žene obično imaju ružne drugarice koje su im samo ram za njihovu lepotu...u druženju muškarca i žene (to postoji, naravno, iako neki tvrde da ne postoji) fizika ne igra ulogu..a ako se rodi nešto , odlično - valja ga ljuljati.... ( :eto, malo sam se pros...al bolje nego da sam patetičan, meni se više to sviđa.......e, šteta što mi ne pitamo vas nešto...al dobro ; )

Pitanje..
Pogadjaju li vas zenske suze..

Ne!

Ali ne volim kad devojka place zbog mene, a ja to ignorisem, pa me onda ortaci pocnu smarati kako nije lepo da se tako ponasam, ovo-ono...:roll:

imate auto svojih snova
i sretnete zenu o kojoj sanjate
ako biste dosli u situaciju da izaberete NJU ili AUTO, vi biste odabrali...

Auto...;)

Izvinjavam se ako je bilo.

Zbog cega se mnogi muskarci (kako tinejdzeri, tako i oni stariji) druze samo sa devojkama/zenama koje su im (seksualno) privlacne? (Hocu da kazem, zbog cega devojke koje nisu atraktivne teze nalaze ne samo momke nego i drugove? Zar bas nije lakse da budes pravi drugar sa devojkom/zenom koja ti nije privlacna?)

Prava prijateljstva koja i jedino treba da budu bitna, ne zavise od izgleda. Za obicno druzenje si u pravu, ali to je nesto sto je u muskoj prirodi. Sustinski totalno nebitna stvar, neku devojku koja nije toliko fizicki privlacna, treba da bude potpuno briga da li ce da ima drugare muskarce. Sujeta je potpuno glupa stvar, suzbijajte je kad god mozete.

Kako ne volemo? Volimo, i te kako. Kada mi se nešto podere i nije više za nositi znam šta bih teo, odem tamo gde to ima i kupim. Ne volimo samo kupovine da odem u petnaest radnji, isprobam sve što mi dopadne šaka, uspud vucaram sa sobom fiktivnu bolju polovinu, pitkam je kako mi stoji, pa joj se na kraju uvlačim da mi doplati jer nemam dovoljno novca (ili imam, ali da mi pokaže koliko me voli), zatim dolazim kući i dok mi drugari svraćaju na pivo svima pokazujem šta sam danas uzeo. Naravno i oni to isprobaju, da vide mogu li se ogrebati (makar se radilo i o CK gaćama). Na kraju dana, kada otvorim orman da bih konačno spakovao taj komad odeće ustanovim da nešto slično već imam, ali ne nosim jer mi se ne uklapa sa patikanama od ove sezone, setim se da sam isprva otišao u kupovinu nečeg sasvim desetog koje nisam uzeo, te tako smoren otvorim frižider, navalim na voćni jogurt i čekam pomenutu fbp da naiđe na vrata kako bih je gađao tim jogurtom jer je ona za sve kriva, sve plačući što nisam poslušao tatu i našao sebi bolju ženu...

Kučko, grom te spalio, kakva bi to tema bila da svi odgovaramo samo na ovo pitanje, a ne da se ovako na blic trošim.

Kako ne volemo? Volimo, i te kako. Kada mi se nešto podere i nije više za nositi znam šta bih teo, odem tamo gde to ima i kupim. Ne volimo samo kupovine da odem u petnaest radnji, isprobam sve što mi dopadne šaka, uspud vucaram sa sobom fiktivnu bolju polovinu, pitkam je kako mi stoji, pa joj se na kraju uvlačim da mi doplati jer nemam dovoljno novca (ili imam, ali da mi pokaže koliko me voli), zatim dolazim kući i dok mi drugari svraćaju na pivo svima pokazujem šta sam danas uzeo. Naravno i oni to isprobaju, da vide mogu li se ogrebati (makar se radilo i o CK gaćama). Na kraju dana, kada otvorim orman da bih konačno spakovao taj komad odeće ustanovim da nešto slično već imam, ali ne nosim jer mi se ne uklapa sa patikanama od ove sezone, setim se da sam isprva otišao u kupovinu nečeg sasvim desetog koje nisam uzeo, te tako smoren otvorim frižider, navalim na voćni jogurt i čekam pomenutu fbp da naiđe na vrata kako bih je gađao tim jogurtom jer je ona za sve kriva, sve plačući što nisam poslušao tatu i našao sebi bolju ženu...

Kučko, grom te spalio, kakva bi to tema bila da svi odgovaramo samo na ovo pitanje, a ne da se ovako na blic trošim.

E ako to kod tebe ovako izgleda, onda skroz razumem:hahaha:

Zasto ne volite da idete u kupovinu? Krpica, naravno

G-djice naprotiv,kada je moje odevanje u pitanju,onda postoji samo jedan uslov,da me u kupovini prati ONA i bude jedini moj konsultant !!! Ako je ONA u kupovini,njoj cini zadovoljstvo moja diskretna prisutnost ,kada joj nezaintersovanim pogledom pokazem odusevljenje njenom ukusu i eleganciji !!!

Pitanje..
Pogadjaju li vas zenske suze..

Pogadjaju, no nijedan pametan muskarac im ne veruje,
ako ima suza znaci da treba biti nezan i pazljiv,
a ako su suze bile pokusaj za nesto drugo, to vec ne ide ...

Zbog cega se mnogi muskarci (kako tinejdzeri, tako i oni stariji) druze samo sa devojkama/zenama koje su im (seksualno) privlacne?

Zato sto su sexy zene energicne i aktivne u izlascima i druzenjima, dok one druge imaju tendenciju da danima pa i nedeljama ne izlaze iz svoje sobice. Inace spoljasnji izgleed nije kriterijum za biti sexi i privlacan, stanje je duse ono sto cini zenu pozeljnom ili ne.

imate auto svojih snova
i sretnete zenu o kojoj sanjate
ako biste dosli u situaciju da izaberete NJU ili AUTO, vi biste odabrali...

Pitanje je da li bi ta zena iz snova uopste zelela nastaviti vezu sa covekom bez auta iz snova
Zene iz snova su izuzetno zahtevne
:)

Zasto ne volite da idete u kupovinu? Krpica, naravno
Pravo je zadovoljstvo traćiti vreme na gluposti sa zenom koju volis,
ako nije tako tu onda nema ljubavi,
osim ako je zena izgubila svaki osecaj za bespotrebno tracenje vremena

:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back