Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Ne preskacemo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da kad kakimo

jok imam poluatomatsku solju tj dasku ja je dignem i drzim nogom a ona se posle sama spusti...made i serbia oridjinale......![]()

a riba svake sedmice da se cakli nakon moje inspekcije![]()
naravno da postujem starije i od svih zena majku ali ne dozvoljavam da mi se mesa jer ja sam glavni u kuci,
da li brinete o sebi? i kako?

obrijo sam se jutrosda li brinete o sebi? i kako?

Samo lanac srebrni. Da imam para nosio bi lanac od bijelog zlata, narukvicu jednu ili dvije, jednu od zutog jednu od bijelog, prsten od bijelog zlata. Mindjuse ne nosim jer moze neko u tuci da te uhvati za mindjusu i otkine ti uvo.Sta nosite od nakita?
ne preskačem nikadzasto preskacete dorucak?
da li mastate i o cemu?
da li mastate i o cemu?
Da li lako praštate ili ste ipak osoba koja to teško može da uradi?
sve manje,da se sklonim od ljudida li mastate i o cemu?
nekom lako nekom nikakoDa li lako praštate ili ste ipak osoba koja to teško može da uradi?
da li mastate i o cemu?
Da li lako praštate ili ste ipak osoba koja to teško može da uradi?
mislim d ane mogu da oprostim neke stvari, sitnice da zaboravljam ih.
u svemu ponekadu cemu preterujete?
Kakva žena može da vas zainteresuje?
sta planirate za novu godinu?
Još nisam u godinama kada treba da brinem o sebi.da li brinete o sebi? i kako?
O jednoj ženi.da li mastate i o cemu?
Zavisi šta i zavisi kome.Da li lako praštate ili ste ipak osoba koja to teško može da uradi?
u cemu preterujete?
Previše lažem i previše visim po forumima.u cemu preterujete?
Da, što se mene tiče. Nije lako ostaviti nešto (ili nekoga) da čami negde iza i zato nema smisla vraćati mu se. Mslm, nekad sam znao i da pokleknem, ali dobre duše nije mrzelo da mi nacrtaju da se nisam trebao pojavljivati ponovo na njihovim vratima.Kad nekog otpisete, zauvek ste otpisali?
uglavnom,al kad bi doso na kolenima sa 10 soma e oprostio bih,sta cu kad sam dobra dusicaKad nekog otpisete, zauvek ste otpisali?