Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na mnogim pdf'-ima se raspravljalo o tome šta je ljubav, gde su svi učestvovali, prepucavali se ........
Evo sada samo muškarci neka pišu............. šta je za vas ljubav?

Ljubav muskarca je kad stane uvjek u zastitu svoje zene i njeninh interesa...pa cak i kad se usprostavi svojoj majci.
Ljubav zene je kad zna koliko je njen muz voli, i ona to ne iskoristi.

Nazalost pojam ljubav zasluzuje mnogo opsirniju definiciju, ali previse nas je koji bi se i sa gore navedenim zadovoljili

Na mnogim pdf'-ima se raspravljalo o tome šta je ljubav, gde su svi učestvovali, prepucavali se ........
Evo sada samo muškarci neka pišu............. šta je za vas ljubav?

dominantan muzjak i nevina devojka = ljubav
beta+ izraubovana polovnjaca= svadja, rasprave ,katastrofa.

- - - - - - - - - -

Da li spustate dasku na WC solji?

kod mene je daska od wc solje uvek spustena i ne vidim razlog da se podize sem kad zena je riba ,a riba svake sedmice da se cakli nakon moje inspekcije :lol:

- - - - - - - - - -

koga vise postujete, majku ili zenu? :lol:

naravno da postujem starije i od svih zena majku ali ne dozvoljavam da mi se mesa jer ja sam glavni u kuci,...
zena je na dnu gde joj je i mesto i ima da slusa moju majku ,koja je za nju svetica, i vise od mene ako treba.:per:

- - - - - - - - - -

zasto preskacete dorucak?

dorucak je jedini obrok koji nikada ne preskacem ,zena mi spremi za put ne daj boze da joj se omakne , odma je budim i mlatim dok mi sprema sendvic ,zato sto je zaboravila sto joj se nakon par ocitanih lekcija vise ne desava.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back