Glasanje na temu KROVOVI GRADA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nemi Sufler

Ističe se
Poruka
2.705
Stiglo je 17 fotografija.

Glasamo za 5 fotografija po sistemu 5..4..3...2...1
Fotografiji koja nam se najvise svidja dajemo 5 poena..
i tako redom....znaci silaznim nizom redjamo poene.

Glasanje ce trajati do 04.12.2013.g. u 20: 00, kada zatvaramo glasanje i nakon toga proglasavamo pobednicku fotografiju i autora.

Ne moze se glasati za svoju fotografiju.

Organizator takmicenja (Nemi Sufler) ne ucestvuje u glasanju.

Foto broj 1

Foto broj 2

Foto broj 3

Foto broj 4

Foto broj 5

Foto broj 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto broj 2 - 5 poena. Svidja mi ste sto je vrlo ordinarna ali savrseno kropovana, na pravim mestima da se dobije jako neobican i simetrican osecaj. Ne mogu da procenim da li je koriscen neki umereni filter ali mi se svidja pomalo izbledeli antikni mood.

Foto broj 1 - 4 poena. Sjajna slika, malo je kvare ove satelitske antene (ali to nije fotografova greska) kao i za moj ukus presnazan sharp efekat koji mi je vestacki.

Foto 6 - 3 poena. Vrlo lepa. Klasican i cest motiv ali ne i dosadna.

Foto 9 - 2 poena. Uplasi me bre. Skroz simpaticna fotka. Cuvar grada je sjajan:)

Foto 10 - 1 poen:heart:

Волела бих свакој слици да дам по 5 поена
Ал пошто то не може, морала сам да се добро помучим да издвојим 5 најбољих.

па ево,овако

слика бр 9---5 поена
слика бр 14---4 поена
слика бр13---3 поена
слиак бр 17---2 поена
слиак бр 3 ---1 поен

:huh: tesko mi da glasam, jer mi nijedna fotka ne budi neku jaku emociju, asocijaciju, ni mastu, a na osnovu toga uvek i glasam. osim fotke broj 7 , tako da

7 - 5 poena, pocetak horor filma...jako mi se dopada
17- 4 na prvi pogled asocirala me je na kamp za obuku pasa sa kucicama iz kojih uskoro izlecu rotvajleri. :lol: na drugi pogled lici na kamp za vojnu obuku, rano jutro i uskoro ce poceti dan. u oba slucaja, asocijacija na neki film. izvinjavam se autoru, moguce da je neko vikend naselje.:lol:
14 -3 ne znam dal mi se fotka svidja ili ne svidja, i privlacna je i odbija u isto vreme
13 - 2 suma, planina, usamljena kuca u kojoj se mogu odvijati razlicite price...kuca u malom planinskom gradu, sve je mirno, a onda krece lavina. naravno filmska scena.
12 - 1 suprotnosti, s jedne strane krovovi kuca, sa druge zgrade

Poslednja izmena:
:huh: tesko mi da glasam, jer mi nijedna fotka ne budi neku jaku emociju, asocijaciju, ni mastu, a na osnovu toga uvek i glasam. osim fotke broj 7 , tako da

7 - 5 poena, pocetak horor filma...jako mi se dopada
17- 4 na prvi pogled asocirala me je na kamp za obuku pasa sa kucicama iz kojih uskoro izlecu rotvajleri. :lol: na drugi pogled lici na kamp za vojnu obuku, rano jutro i uskoro ce poceti dan. u oba slucaja, asocijacija na neki film. izvinjavam se autoru, moguce da je neko vikend naselje.:lol:
14 -3 ne znam dal mi se fotka svidja ili ne svidja, i privlacna je i odbija u isto vreme
13 - 2 suma, planina, usamljena kuca u kojoj se mogu odvijati razlicite price
12 - 1 suprotnosti, s jedne strane krovovi kuca, sa druge zgrade

Sve je ok, jedino si zanemarila temu.....:D

Sve je ok, jedino si zanemarila temu.....:D

ne znam kako sam zanemarila temu, jer ja uvek glasam po snazi slike, odnosno onome sto slika budi u meni. ako me neka odlicno tehnicki uradjena slika ostavi ravnodusnom, ta slika za mene sigurno nece biti najbolja. osim toga ja se ne bavim fotografijom, a svi koji posalju fotke valjda znaju da ovde glasaju i laici, jer ovo bi trebalo da bude igra ili nije....ako modovi misle da ne treba da glasam, jer glasam kako ja hocu, a ne kako mi neko drugi kaze da treba, ok neka pobrisu moj post, a ja vise necu glasati uopste.
ako sam slucajno glasala za tvoju fotku i ne dopada ti se moji opis ili dozivljaj, javni mi koja je, pa cu promeniti glasanje i tvoju cu izbaciti sa liste. :mrgreen:

blajbi, jos nesto pogledah sada za koje si ti fotke glasao. ti si glasao za fotke koje su bukvalno krovovi grada. ja sam glasala za fotke koje to nisu. medjutim, ako su modovi prihvatili te fotke i pustili ih na takmicenje, a ako ti slucajo smatras da te fotke ne odgovaraju temi, to vidi sa modovima. moje je samo da glasam za ono sto se postavi i sto se meni dopada.

ne znam kako sam zanemarila temu, jer ja uvek glasam po snazi slike, odnosno onome sto slika budi u meni. ako me neka odlicno tehnicki uradjena slika ostavi ravnodusnom, ta slika za mene sigurno nece biti najbolja. osim toga ja se ne bavim fotografijom, a svi koji posalju fotke valjda znaju da ovde glasaju i laici, jer ovo bi trebalo da bude igra ili nije....ako modovi misle da ne treba da glasam, jer glasam kako ja hocu, a ne kako mi neko drugi kaze da treba, ok neka pobrisu moj post, a ja vise necu glasati uopste.
ako sam slucajno glasala za tvoju fotku i ne dopada ti se moji opis ili dozivljaj, javni mi koja je, pa cu promeniti glasanje i tvoju cu izbaciti sa liste. :mrgreen:

Nemoj bre da si odmah tako na kraj srca .....Nisam uopste imao nameru da te uvredim... Bokte, sto ste svi nesto preosetljivi, ne sme se vise nista ni prokomentarisati!

Ako te ne napiche modovi - napice te ostali ucesnici!

Budi Bog sa nama!

blajbi, jos nesto pogledah sada za koje si ti fotke glasao. ti si glasao za fotke koje su bukvalno krovovi grada. ja sam glasala za fotke koje to nisu. medjutim, ako su modovi prihvatili te fotke i pustili ih na takmicenje, a ako ti slucajo smatras da te fotke ne odgovaraju temi, to vidi sa modovima. moje je samo da glasam za ono sto se postavi i sto se meni dopada.

Ok, nema nikakvih problema.

Sve fotke su prihvacene, ti si glasala kako si zelela, ja sam pogresio sto sam napravio glup komentar....Nije mi prvi put...

Sad se smiri, molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back