Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Neodoljiva" je malo širi pojam ("irresistible") jer može da se odnosi i na tortu, i na haljinu, i na ženu... reč "jebozovna" ima dosta konkretnije značenje - "seksualno neodoljiva žena" (iliti u slengu "fuckalicious") :)

Inače se slažem da reč ima notu sirove opscenosti, koje može da ode i do krajnjeg neukusa - sve zavisi od konteksta u kom se upotrebi.

"Neodoljiva" je malo širi pojam ("irresistible") jer može da se odnosi i na tortu, i na haljinu, i na ženu... reč "jebozovna" ima dosta konkretnije značenje - "seksualno neodoljiva žena" (iliti u slengu "fuckalicious") :)

Inače se slažem da reč ima notu sirove opscenosti, koje može da ode i do krajnjeg neukusa - sve zavisi od konteksta u kom se upotrebi.

dobro ja nisam napisao "seksualno neodoljiva žena" al se valjda podrazumeva...pa kazi zeni koja je odlepila za tobom da je ebozovna da vidimo dal nece da jos se svidi to ;) al ako kazes nekoj koju prvi put vidis naravno da nece bas da joj se dopadne ;)

ima još jedan izraz u upotrebi, naročito je omiljen u ženskim magazinima, ali mislim da objedinjuje sve te osobine koje "jebozovnu " ženu čine "neodoljivo privlačnom" , a to je seksipil.
kad se za neku ženu kaže da "zrači seksipilom", šta god to značilo..ali recimo da osim privlačne spoljašnjosti podrazumeva i poduži spisak dopunskih kvaliteta:D

ima još jedan izraz u upotrebi, naročito je omiljen u ženskim magazinima, ali mislim da objedinjuje sve te osobine koje "jebozovnu " ženu čine "neodoljivo privlačnom" , a to je seksipil.
kad se za neku ženu kaže da "zrači seksipilom", šta god to značilo..ali recimo da osim privlačne spoljašnjosti podrazumeva i poduži spisak dopunskih kvaliteta:D

da bas tako al namerno nisam hto to da spomene posto je strana rec

da bas tako al namerno nisam hto to da spomene posto je strana rec

pa ništa onda, pošto smo uglavnom malograđanska nacija, žena kojoj budeš rekao da je jebozovna će popizditi, okrenuti se i otići ali ako joj kažeš da je seksipilna, šarmantno će podići obrve, zatreptati okicama i kao nevešto i sramežljivo skrenuti pogled u stranu:lol:

ono, fakat ne kontam šta sad treba, da smislimo nov izraz za ženu sa kojom ti se diže na prvi pogled dodir i pomisao?
ne tebi, nego uopšteno.

"sexi" je kao fin nachin da se to kaze jer kao zenama smeta bla bla
njima u stvari smeta da ih s jebzovna ne deklarishesh kao lake jer qq koja I najgora dronfulja o sebi tako misli
e a ako kazes"sexi" onda volish I njene splachine I sva je super zenica a ne bi je samo satro od q
normalno, isto vazi I za suprotno kad kazes da je "fina"(citaj: gaborka al kao zao ti pa tap,tap)
mada meni je taj zenski trip smeshan al iz totalno drugog razloga-velika vecina zena nisu yebozovne, to bi trebao da bude kompliment jer vecina zena je suvishe prosechno ruznjikava za to

pa ništa onda, pošto smo uglavnom malograđanska nacija, žena kojoj budeš rekao da je jebozovna će popizditi, okrenuti se i otići ali ako joj kažeš da je seksipilna, šarmantno će podići obrve, zatreptati okicama i kao nevešto i sramežljivo skrenuti pogled u stranu:lol:

ono, fakat ne kontam šta sad treba, da smislimo nov izraz za ženu sa kojom ti se diže na prvi pogled dodir i pomisao?
ne tebi, nego uopšteno.

ovde se radi o objasnjenju a nadam se da ce mi pasti drugi naziv u tom trenutku kad mi bude neka oduzela dah ;)

njima u stvari smeta da ih s jebzovna ne deklarishesh kao lake jer qq koja I najgora dronfulja o sebi tako misli
e a ako kazes"sexi" onda volish I njene splachine I sva je super zenica a ne bi je samo satro od q
normalno, isto vazi I za suprotno kad kazes da je "fina"(citaj: gaborka al kao zao ti pa tap,tap)
mada meni je taj zenski trip smeshan al iz totalno drugog razloga-velika vecina zena nisu yebozovne, to bi trebao da bude kompliment jer vecina zena je suvishe prosechno ruznjikava za to

hehehe, slično mislimo o tom vrlo osetljivom pitanju:lol:

- - - - - - - - - -

ovde se radi o objasnjenju a nadam se da ce mi pasti drugi naziv u tom trenutku kad mi bude neka oduzela dah ;)

brate, reci joj šta hoćeš, žene se primaju na svakakve budalaštine:lol:

pa mislim da ne kazemo za sve da su ebozovne, eto juce ja i kolega na pauzi presretnemo jednu, bas onako pravo lepa, nije mi palo napamet da kazem ebozovna jer nije taj osecaj u meni stvorila.
fina, fine su one sve al fina nije definicija ako hoces da opises onu koja te slabim cini ;))

- - - - - - - - - -

hehehe, slično mislimo o tom vrlo osetljivom pitanju:lol:

- - - - - - - - - -

brate, reci joj šta hoćeš, žene se primaju na svakakve budalaštine:lol:

;) ne bi ja bas tako reko, mahom mozes da se zahebes debelo ako joj nisi na prvi pogled simpatican ;)

pa mislim da ne kazemo za sve da su ebozovne, eto juce ja i kolega na pauzi presretnemo jednu, bas onako pravo lepa, nije mi palo napamet da kazem ebozovna jer nije taj osecaj u meni stvorila.
fina, fine su one sve al fina nije definicija ako hoces da opises onu koja te slabim cini ;))

- - - - - - - - - -

;) ne bi ja bas tako reko, mahom mozes da se zahebes debelo ako joj nisi na prvi pogled simpatican ;)

ma ništa se puno ne prenemaži nego joj direkt suni u facu,
a posle posmatraj reakciju:D

Zasto ste odabrali username koji imate?
Zato sto me opisuje u realnom zivotu...Nikom ne verujem.
Da li svaki dan bacate macka u nesves'?
Zavisi...Uglavnom da,ako nema neka maca da ga smiri...:sad2:
Koliko se razlikujete u rl ,

od perioda kad pokusavate nekom da se dopadnete pa trepcete do beskraja
do svojih realnih karakteristika i ponasanja u uobicajenom vremenu ?

Ako ima razlike , a verujem da ima ... zar ne mislite ... da cete kad tad ipak morati da pokazete svoje pravo lice , kakvo god da je ?

Uglavnom nema razlike,trudim se da budem isti,i da govorim istinu uvek.Laganje je znak da se bojis,a bojim se samo Boga i nikog vise.

Jedno pitanje ...(da preciziram, nema u igri preterano kratkih suknjica , nema golog stomaka, nema deholtea)
Šta po vama znači termin jebozovna ?
I da li je to, gledajući sa muške strane, kompliment ili ne?
kompliment nije..nekad i sam nacin hoda,razni pokreti tela. same oci zene su jebozovne.....:lol:
moze se reci da zraci nekom energijom koja poziva na seks......:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back