Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam je vazno da je devojka u krevetu vrlo glasna
npr:
0:22 sec :mrgreen:

ili vam to i ne predstavlja neki reper u ocenjivanju dobrog sexa?

Pa sad... ne moramo baš ni da pričamo o novom razmeštaju po kući. Bitno je da nije bačena greda po krevetu.

- - - - - - - - - -

sta biste da vas pitaju

Nešto najnormalnije ljudsko i prijateljsko.

Više sexova .... i šta fali sex-u :think:

Pretpostavljam mož ga oraspoloži neki sport/pobeda dal gledanje dal učestvovanje svejedno, neka besna kola/motor (u skladu sa afinitetima) i tako ... šta fali sex-u :hahaha:

sexu naravno ništa ne fali, nego je pitanje bilo šta osim toga žena može da uradi a da oraspoloži muškog mrguda?:)
poželjni su bili konstruktivni i duhoviti predlozi, a sex..pa to je već opštepoznato sredstvo relaksacije, šta tu ima da se priča puno?:roll: :lol:

sexu naravno ništa ne fali, nego je pitanje bilo šta osim toga žena može da uradi a da oraspoloži muškog mrguda?:)
poželjni su bili konstruktivni i duhoviti predlozi, a sex..pa to je već opštepoznato sredstvo relaksacije, šta tu ima da se priča puno?:roll: :lol:

spremi mi dobro jelo i opere noge.

- - - - - - - - - -

jel ima neka koja ne vristi:lol:
ja vala meni svaka ko da ih koljes...bas bi voleo da sam sreo neku tihu, samo da nezno jeca...

Znaci ja zivim u zabludi da nije potrebno pitati
nego samo reci - ajmo.

:mrgreen: :zkez:

:lol: :lol: :lol:

Pa realno, to je i dovoljno da osetiš koliko si voljena i željena ukoliko si prešla preko te barijere da muža zakidaš za to dok te ne osvoji svakog dana ili dok te ne smuva iznova i iznova.

To je taj nivo osećaja zajedništva i poverenja, kada oboje osetite potrebu i oboje ste slobodni jedno pred drugim da je izrazite sa jednom rečju i sve je odmah jasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back