Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate li najboljeg prijatelja? Jednog ili? Koliko vam je vazno prijateljstvo u zivotu? da li bi ikad "zapostavili" prijatelja zbog veze, braka?

sta da ti kazem..do sinoc sam mislio da nemam jer su sve smradovi oko mene..i iscimam se dodjem do jednog iz osnovne skole koji zivi u poljskoj..zove me nocas u 1h i bez blama mi daje par hiljada evra za posao koji pocinjem...jezim se dok ovo pisem prosto ne verujem da postoje takvi ljudi..hvala bogu sto postoji takav covek za ostale mi puca k 1 je dovoljan..a pravi prijatelj se ne bi osetio zapostavljeno ako je ljubav u pitanju

sta da ti kazem..do sinoc sam mislio da nemam jer su sve smradovi oko mene..i iscimam se dodjem do jednog iz osnovne skole koji zivi u poljskoj..zove me nocas u 1h i bez blama mi daje par hiljada evra za posao koji pocinjem...jezim se dok ovo pisem prosto ne verujem da postoje takvi ljudi..hvala bogu sto postoji takav covek za ostale mi puca k 1 je dovoljan..a pravi prijatelj se ne bi osetio zapostavljeno ako je ljubav u pitanju

Jedan od rijetkih.... taj u Poljskoj. :ok:

Zar bi prijateljstvo trebalo da "pati" tbog ljubavi?

Da li vam laska ili smeta kada uocite umerenu zensku ljubomoru? I sta mislite da li vasa izabranica treba da pokazuje istu ili da se vecno pravi nezainteresovana ukoliko uoci da ima razloga za ljubomoru?

Joj, što ja volim umerenu ljubomoru,..
To je tako divno,....
tako otvoreno prikaže divotu ženske duše,....
To je dokaz velike ljubavi, koja se na ovaj način preispituje,...
Naravno, sa davanjem povoda ne treba preterivati,...
da ne bi izazvalo i suzice,...

Imate li najboljeg prijatelja? Jednog ili? Koliko vam je vazno prijateljstvo u zivotu? da li bi ikad "zapostavili" prijatelja zbog veze, braka?

Nemam zato sto ne vjerujem bas u 'prijateljstvo'. Ako imam problem sa kolima, oticu do automehanicara. Ako sam u finansijskim problemima postoji bank manager. Ako imam problema sa zubima, postoji zubar. Ako se pojavi emotivan ili psiholoski problem, ili pojavi se zelja da popricam s nekim, postoji psihoterapeut. Ako treba zadovoljiti hedonisticke porive, nadjem se sa ljudima koje nisam vidio godinu dana (nema klasicnih prica, smaranja, ko je koga jeb'o, nego zezanje), prema tome, nema potrebe za prijateljima.

Po meni, čovek bez prijatelja i nije neki čovek.
Ceo život mu je sveden na ego i zadovoljavanje istog.
Ljudskost podrazumeva i ljubav prema bližnjem, davanje, pažnju, milosrđe,
Čovek je društveno biće.Bez uzajamne bliskosti, isti odlazi u potpuno otuđenje,....
Za ovaj stadijum razvoja društva, posebno na zapadu, je ovo tipično!

Nemam zato sto ne vjerujem bas u 'prijateljstvo'. Ako imam problem sa kolima, oticu do automehanicara. Ako sam u finansijskim problemima postoji bank manager. Ako imam problema sa zubima, postoji zubar. Ako se pojavi emotivan ili psiholoski problem, ili pojavi se zelja da popricam s nekim, postoji psihoterapeut. Ako treba zadovoljiti hedonisticke porive, nadjem se sa ljudima koje nisam vidio godinu dana (nema klasicnih prica, smaranja, ko je koga jeb'o, nego zezanje), prema tome, nema potrebe za prijateljima.

:eek: zaista sam iznenadjena da postoji neko ko nema potrebu za prijateljem.

Ako nije preintimna stvar, da li volis biti u em.vezi, braku... Imas li potrebu za emotivnom zajednicom ili i to svodis na fizicko zadovoljenje po potrebi?

.....da dopunim misao,...
moguće je da neko ko je dobra duša nema prijatelja,
ili da ostane bez njih,...
Isto nije iz razloga što on za prijateljstvom nema potrebu,
nego što mu je okruženje takvo,....
Ili ga ne prihvata kao takvog,...
ili je iskorišćen i odbačen, kao neshvaćen,...
Znači, nije do njega, nego do okoline,...
Za prijateljstvo je potrebno dosta toga,...
pa i srodnost duše,....

:eek: zaista sam iznenadjena da postoji neko ko nema potrebu za prijateljem.

Ako nije preintimna stvar, da li volis biti u em.vezi, braku... Imas li potrebu za emotivnom zajednicom ili i to svodis na fizicko zadovoljenje po potrebi?

Ne vjerujem u brak. ;) Veza moze, svakako, ali prostitutke su idealne za fizicko zadovoljavanje i intelektualnu stimulaciju-, dok emotivnu zajednicu ostvarujem sa pacijentima u svojoj lokalnoj psihijatrijskom klinici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back