Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako lazes. :mrgreen:

Sad bez sale, iskrenost se podrazumeva, nego, ovo me je zanimalo, jer je ok kada si mladji. Mislim, poklanjati te igrackice, masnice i preterivati u tome tada je ok i ima neku slatkocu to "zapiskivanje teritorije", ali kasnije mi je nekako bljutavo.

Isto mi je presmesna situacija u kojoj devojka iznenadjuje decka lezeci u gledajkojasamtiriba pozi u vesu i sa podvezicama na krevetu posutom laticama ruza, pod svetloscu sveca.. kao sto sam videla da se predlaze kao poklon za rodjendan, godisnjicu tralala.. mislim ok je u nekoj normalnoj varijanti, da ima neki izrazito licni pecat, ali ako je bas klise spektakl, ja bih umrla od smeha da on meni to priredi.

ovo je bilo na temu "iskrenosti" ali ne mogu se vracati a i ti gubis nit isto. ako ti neko prica neke stvari i ne laze, mora da rascisti sa sobom kako moze eventualno da nadrlja ili da ti veruje da je neces ispaliti. moze ako je bas junacina i da iskljuci opciju Nadrlja. je l postoji to stanje? da sve sto vas pitaju kazete ........

Pa ja ti upravo o tome i pricam. Slazes me i ja to provalim onda si Nadrljala kako ti kazes. Ne slazes me i kazes mi istinu vise cu te ceniti kao coveka i gledao bih da se taj navodni problem resi u skladu sa situacijom. I ti srecna jer si rekla istinu i pao ti kamen sa srca, a ja srecan jer znam sta je bilo i mogu da racunam na tebe i ako si uradila nesto protivno zajednickom interesu. Capisce?

Mislis, uspaniceni oko poklona? Pokloni su i meni bitni, ne volim da ih dobijam od svakoga, neprijatno mi je to.

ne, nego ako dobiju medvedica, onda se uspanice da se ne sete da su mali decaci i onda ode seks i sve, kod nekih je to detinjasto vise izrazeno a kod nekih manje. a sad mozda se plase da nisu dovoljno macho, ono divlje zene, gejevi, i onda mozda ne treba uopste nikom ni pominjati medveda, ne znas da li da poludi. a da je neko mirnije vreme mozda

Pa ja ti upravo o tome i pricam. Slazes me i ja to provalim onda si Nadrljala kako ti kazes. Ne slazes me i kazes mi istinu vise cu te ceniti kao coveka i gledao bih da se taj navodni problem resi u skladu sa situacijom. I ti srecna jer si rekla istinu i pao ti kamen sa srca, a ja srecan jer znam sta je bilo i mogu da racunam na tebe i ako si uradila nesto protivno zajednickom interesu. Capisce?

evo meni je bas drago sto pricamo samo preko ekrana i falim se bogu sto se na tome verovanto zavrsava a uzivo u nekom trenutku mogu da odredim granicu ako sam sposobna dovoljno

cak iako ti se ne svidja proizvod "iskrenosti"

Da, cak i tada. Daleko ali bas daleko je bilo kad sam imao 16 leta pa je tako nesto moglo da me pogodi toliko... Ja i sam sebe iznenadim nekad koliko umem pribran i svestan da budem u takvim situacijama. Ali navedi neki proizvod "iskrenosti" jer mislim da sam imao bas dosta takvih momenata pa ti mogu reci kako sam odreagovao ili kako bih odreagovao.

A, kapiram.. jos kad mu dodju drugari i odvale mu guzu od zezanja, fijuu.. a ustvari i oni pod papucom neke medvedpoklonodavke.. :mrgreen:

A veruj mi da bi me to najmanje pogodilo :) Drugari da me zezaju sto sam dobio medu od neke devojke. U toj situaciji tog medu bih zvao medjed tako da bi i oni sami odustali od toga. I osim toga imamo mi drugih tema za zaHebanciju izmedju nas muskaraca :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back