hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
ono naduju se prsti pa ni ne mozes da nosis ima i to kasnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l mrzite kad zene hoce seks?
je l mrzite kad zene hoce seks?

opisite vasu trenutnu bezizlaznu situaciju, ili nekad kad je bila pa ste ipak izasli
da li se plasite da vas ne vrbuju u belo roblje
E, sad sam se setila.
Sta stvarno mislite o poklonima tipa plisani medvedici, jastucici u obliku srca i slicno?

Odnosno pokloni mi samo iskrenost i kupices me![]()

Sto si skroman, pa lakse joj je da ti opremi sobu za igrice.![]()
Bolje onda nista da mi ne da, a isto tome moze i da se nada 
Hebote, hirajgo, samo kad procitam ove tvoje vezane postove zapitam se kako neko od ljudica sa krste izgleda.
pa prosto je biti "iskren" ali treba svi onda da snose posledice
Od odraslih ljudi se to i ocekuje...da snose posledice kad treba. A osim toga sta je to tako strasno pa ce me navodno "zastiti" tako sto ce me lagati? Laz i prevaru namirisem na kilometar i nikad nisam omanuo... Istina je uvek pravi odgovor.
ma vole oni te medvedice mada ko i zene, kad preteras smuci se svakom. ali to ionako ne sluyi ni cemu ovako

svako ima nesto strasno, probaj da se prijavis na trenutak istine sigurno ce ti iskopati neku slabost, svako ima slabosti. mozda i nije realno strasno ali je mozda tu ranjiv. tebe stiti manje a sebe vise
Zasto bih se prijavljivao da me gleda pola miliona ljudi u nekom us*ranom programu. A i da imam slabost ne treba da je javno pokazujem. Osim toga ne vidim sad da imam bilo kakvu slabost. Mozda kad budem imao 70 godina i ne bude mi se dizao kako treba ili ne budem mogao da pisham u WC solju sa dva metra i da ne prospem kap... Za sad sam ovako prezadovoljan.
ok ali neki sigurno vole te detinjaste gluposti mada sto sam im advokat. a kad bi dobio medveda, vratio bi ga poklonitelju?