Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l mrzite kad zene hoce seks?

Zavisi... u vecini slucajeva ne. Ali nekad ako smo bas "aktivni" mislim da u momentu mogu da dobijem srchku. Ali nikad ne odbijam. Odbiti zensko kad je dobije "teperaturu" je ravno izazivanju treceg svetskog rata :lol:

opisite vasu trenutnu bezizlaznu situaciju, ili nekad kad je bila pa ste ipak izasli
da li se plasite da vas ne vrbuju u belo roblje

Hvala bogu trenutno je nemam. Nekada davno je bila ali ne zelim o tome...

E, sad sam se setila.

Sta stvarno mislite o poklonima tipa plisani medvedici, jastucici u obliku srca i slicno?

To je za pichkitze :D Ja vise volim da mi ne pokloni nista. Odnosno pokloni mi samo iskrenost i kupices me :)

Od odraslih ljudi se to i ocekuje...da snose posledice kad treba. A osim toga sta je to tako strasno pa ce me navodno "zastiti" tako sto ce me lagati? Laz i prevaru namirisem na kilometar i nikad nisam omanuo... Istina je uvek pravi odgovor.

svako ima nesto strasno, probaj da se prijavis na trenutak istine sigurno ce ti iskopati neku slabost, svako ima slabosti. mozda i nije realno strasno ali je mozda tu ranjiv. tebe stiti manje a sebe vise

svako ima nesto strasno, probaj da se prijavis na trenutak istine sigurno ce ti iskopati neku slabost, svako ima slabosti. mozda i nije realno strasno ali je mozda tu ranjiv. tebe stiti manje a sebe vise

Zasto bih se prijavljivao da me gleda pola miliona ljudi u nekom us*ranom programu. A i da imam slabost ne treba da je javno pokazujem. Osim toga ne vidim sad da imam bilo kakvu slabost. Mozda kad budem imao 70 godina i ne bude mi se dizao kako treba ili ne budem mogao da pisham u WC solju sa dva metra i da ne prospem kap... Za sad sam ovako prezadovoljan.

Zasto bih se prijavljivao da me gleda pola miliona ljudi u nekom us*ranom programu. A i da imam slabost ne treba da je javno pokazujem. Osim toga ne vidim sad da imam bilo kakvu slabost. Mozda kad budem imao 70 godina i ne bude mi se dizao kako treba ili ne budem mogao da pisham u WC solju sa dva metra i da ne prospem kap... Za sad sam ovako prezadovoljan.

ovo je bilo na temu "iskrenosti" ali ne mogu se vracati a i ti gubis nit isto. ako ti neko prica neke stvari i ne laze, mora da rascisti sa sobom kako moze eventualno da nadrlja ili da ti veruje da je neces ispaliti. moze ako je bas junacina i da iskljuci opciju Nadrlja. je l postoji to stanje? da sve sto vas pitaju kazete ........

ok ali neki sigurno vole te detinjaste gluposti mada sto sam im advokat. a kad bi dobio medveda, vratio bi ga poklonitelju?

Ne bih ga vratio. Nisam toliki drznik. Poklon od drage osobe ma kakav god da je ima posebno znacnje da te se neko setio i mislio na tebe. A da li bi voleo da mi poklone plishanog medjeda, pa ne bih. STa vise ne volim da mi ljudi poklanjaju bilo sta. Sve sta me je zanimalo vec imam. kao sto rekoh par postova iznad, pokloni mi iskrenost i imaces me potpuno. Fair enough?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back