Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slucajno dodjoh na temu, al' vidim da je nesto iz moje delatnosti.. he hehe... kad popijem, sve pare na muziku dam... igram, pevam sviram... nikad na ziro-racun, samo na ruke... sto bi rambo amadeus rek'o... i sve nasmejano... veselo... i uvek mora da se jede 'leba uz pitje... ne ide nista na suvo...majke mi, koliko sam stvari doziveo u kafani, i dobrih i losih, mislim da je to jedan jako bitan deo odrastanja jednog muskarca... ko tu nauci da bude covek prema slabijima u bilo kom smislu, svuda moze... potpisujem...

slucajno dodjoh na temu, al' vidim da je nesto iz moje delatnosti.. he hehe... kad popijem, sve pare na muziku dam... igram, pevam sviram... nikad na ziro-racun, samo na ruke... sto bi rambo amadeus rek'o... i sve nasmejano... veselo... i uvek mora da se jede 'leba uz pitje... ne ide nista na suvo...majke mi, koliko sam stvari doziveo u kafani, i dobrih i losih, mislim da je to jedan jako bitan deo odrastanja jednog muskarca... ko tu nauci da bude covek prema slabijima u bilo kom smislu, svuda moze... potpisujem...

:klap::klap::klap:

@ kučka
Ако се мисли на Дарвинову теорију - верујем да се догађало бар нешто слично томе (нема ништа лоше ни у томе бити мајмун :whistling: ) а ако мислиш да ли верујем да је постојао, па ваљда јесте, чика са великом брадом који се дружи са гуштерима проучавајући их по неким острвима, тако га ја замишљам. :ok:

@fjaka
Јесам прилично емотиван (не у претераном смислу) и кад ме стигне нешто тако ја се мало осамим, одтугујем сам са собом у неким размишљањима и после наставим тамо где сам стао. Треба тежити ка што мање туговања и што више живота. :kpozdrav:
А иначе, нисам никада био остављан од стране неке мени драге особе, можда зато што их и није било баш нешто много...

(чудна тема :) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back