Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da jesam iskreno zaplakao... vise puta... poslednji put, iz duse, kad je Partizan ispao na penale od artmedije... i ne samo ja... vise ljudi koji su gledali utakmicu sa mnom... a sto se tice da sam se lose poneo prema nekoj devojci, jesam... na zalost.. par puta mi se dogodilo da ispadne da sam ja kazna za neke lose stvari koje su one uradile nekima ranije... ili su bar one tako razumele sve to... i sve sam to debelo platio kasnije... jedino sto stvarno nikad nista nisam namerno uradio da neku od njih povredim... niko od nas nije savrsen, svi mi gresimo...

ne... nikad mi ne padne na pamet... cak i kad ima nesto slicno na nekom stolu i izmem da prelistam, to ukupno ne traje 10 sekundi... vise gledanje slika unutra... osim ako nije neka mlada sportistkinja koja, na primer, pokazuje koju ce vencanicu obuci... a da je to intervju u magazinu mocart kladionice... he hehe... a od cveca imam jedan bambus... pre mesec dana pustio listove... na dva mesta... lepo mu je, znaci... ostalo nista...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back