The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
 - 83.549

Jesam i to dva puta.Da li ste se nekad sagnuli da devojci vežete pertle na patikama?
Situacija je tako nalagala...pune ruke posle kupovine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i to dva puta.Da li ste se nekad sagnuli da devojci vežete pertle na patikama?
Da li ste se nekad sagnuli da devojci vežete pertle na patikama?
Retko,pre u kolimaDa li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...
IlokGde ste bili na ekskurziji u osmom razredu ?
Mogu al bolje neDs li se dobro uklapate sa roditeljima partnerke, ili ih izbegavate ?
Ne baš. Ali se oni trude. Na primer njen ćale voli utakmice, a ja fudbal uopšte ne gledam...Ds li se dobro uklapate sa roditeljima partnerke, ili ih izbegavate ?
Novi Sad.Gde ste bili na ekskurziji u osmom razredu ?
Ma kakvi. Ja sam ti tih, a ne umem ni da pevam. Volim da plešem doduše i kao znam jer sam išao u plesnu školu.Da li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...
Ds li se dobro uklapate sa roditeljima partnerke, ili ih izbegavate ?
Gde ste bili na ekskurziji u osmom razredu ?
Da li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...
Volite li više da ste sami ili u društvu ?
Da li biste za platu od 3hilj evra radili kao izvršitelj ? Socijalni radnik ? Komunalni policajac ?
Ustvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?
Posao moderatora ili administratora na forumu Krstarice.Ustvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?
Socijalni radnik mi se ne uklapa u dati skupDa li biste za platu od 3hilj evra radili kao izvršitelj ? Socijalni radnik ? Komunalni policajac ?
Ne znamUstvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?

šta mislite, koje je idealan posao za muškarca![]()
Osobina koju biste želeli da posedujete, a nemate je?![]()
Gde ste bili na ekskurziji u osmom razredu ?
Da li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...
Volite li više da ste sami ili u društvu ?
Da li biste za platu od 3hilj evra radili kao izvršitelj ? Socijalni radnik ? Komunalni policajac ?
Ustvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?
šta mislite, koje je idealan posao za muškarca![]()
Osobina koju biste želeli da posedujete, a nemate je?![]()
Da li vas je nekad osvojila devojka za koju ste izjavljivali da je odvratna? I kako
Da li ste se nekad sagnuli da devojci vežete pertle na patikama?
Umeće zavođenja ženaOsobina koju biste želeli da posedujete, a nemate je?![]()
Da sviram neki instrument.Osobina koju biste želeli da posedujete, a nemate je?![]()
jer sam ja ultimate gentleman

Pih, da jase konja i da drzi mac u ruci. I da je u oklopu.šta mislite, koje je idealan posao za muškarca![]()