Žene pitaju, muškarci odgovaraju IV

Ds li se dobro uklapate sa roditeljima partnerke, ili ih izbegavate ?
Ne baš. Ali se oni trude. Na primer njen ćale voli utakmice, a ja fudbal uopšte ne gledam...
Gde ste bili na ekskurziji u osmom razredu ?
Novi Sad.
Da li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...
Ma kakvi. Ja sam ti tih, a ne umem ni da pevam. Volim da plešem doduše i kao znam jer sam išao u plesnu školu.

Ds li se dobro uklapate sa roditeljima partnerke, ili ih izbegavate ?

Nemam partnerku.

Zapadna Srbija, trajala je 3 dana i ne secam se gde smo tacno spavali.

Da li ste nekad pevali na sav glas, gde ? Veselje, utakmica, bilo koji primer...

Pijan na koncertima.

Volite li više da ste sami ili u društvu ?

Zavisi od raspolozenja i kakvo je drustvo.

Da li biste za platu od 3hilj evra radili kao izvršitelj ? Socijalni radnik ? Komunalni policajac ?

Ustvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?

Nema bas nekog zanimanja da me odbija na taj način, više me odvijaju radni uslovi, kolege i plata.

Da li biste za platu od 3hilj evra radili kao izvršitelj ? Socijalni radnik ? Komunalni policajac ?
Socijalni radnik mi se ne uklapa u dati skup
Pošteno zanimanje, znam mnoge čestite primere
Ustvari, koje zanimanje/posao nikad ne biste prihvatili , ne zbog fizičkog napora, nego zbog toga što se kosi sa vašim unutarnjim normama i načelima ?
Ne znam
Norme i načela su... Nestabilne kategorije
Radim u školi i nikome ne preporučujem taj posao, zbog nekih drugih stvari
Volim novac

lol ne sećam se
verovatni nisam ni išao
izbegavao sam eskurzije i druženja

na Severu sa Delijamaaaaaaaaaaaaaa

Volite li više da ste sami ili u društvu ?

među ljudima, ne i sa ljudima

ne znam ni sam

šta mislite, koje je idealan posao za muškarca :)

neki fizički

Osobina koju biste želeli da posedujete, a nemate je?😶

pa tako nešto ne postoji

Da li vas je nekad osvojila devojka za koju ste izjavljivali da je odvratna? I kako

ne, jer nisam nikad ni za jednu devojku mislio da je odvratna, jer sam ja ultimate gentleman

Da li ste se nekad sagnuli da devojci vežete pertle na patikama?

ih, kako ne
pa je poljubim u članak
a ona veli eeewwwwwwwwwwwwwwwwwww

Back