86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Е, моји мушкарци. Два и по одговора. Идем код жена, змајица.
Оне сигурно знају!
Оне сигурно знају!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оне сигурно знају!
Eee bogi ako hoces takvog old school majstora, mora da se i ti vratis unazad pola veka,pa njiva,basta,kuca,stoka,zivina ,sitna deca,kuvanje,sve pod konacЕ, моји мушкарци. Два и по одговора. Идем код жена, змајица.Оне сигурно знају!
![]()
Мушкарци?! Па они су изумрли! Можда по забаченим крајевима може да се пронађе још по који примерак, али генерално нема их!Е, моји мушкарци. Два и по одговора. Идем код жена, змајица.Оне сигурно знају!
![]()
Да одеш на неку планину, да дишеш чист ваздух, једеш здраву храну, косиш, цепаш дрва, цепаш ракију... Ма иди бре, жена ти не би пала на памет!Palim ja u zabacen kraj,samo pre ce me pojedu vukovi i medvedi nego ce neka tamo me trazi
Е па сад ти би и јаре и паре, и сношкић и чист ваздух и топлу људску ријеч и да идеш у мек а да ти буде тврд... превелики су ти апетити дечко мој!Pa jbg nedostaje malo snoskica zagrljaj i topla ljudska rijec,al planiram jednu iz bosne da kidnapujem
Па очекујем савет а сви ћутите или нешто једваXaxaxa pa ne znamo jbg ti si nas prva prozvala

Па очекујем савет а сви ћутите или нешто једва![]()

Mislis da je zaskocis?Pa jbg nedostaje malo snoskica zagrljaj i topla ljudska rijec,al planiram jednu iz bosne da kidnapujem
Uvek, svaka sitnica, rokovnik, mnoge stvari, pravim spiskove za sve i svašta počev od planera, rokova, datuma za izvršenje, ideja, knjiga koje čitam, pa i filmova koje gledam sve sa komentarima, analizama i motivima...-Pravite li liste , spiskove (za kupovinu , neke datume , crtice ,podsetnike)?
Komp i telefon, word dokumenti ili app za to-Imate li neko određeno mesto za te spiskove ili posle prevrnete celu kuću da biste našli gde ste šta zapisali?
Nah.-Budi li miris pokošene trave u vama želju da se valjate po njoj?
Nope.-Da li nekada osećate nostalgiju za stvarima (scenama)koje niste nikada videli (doživeli)?
Not.-Možete li sebi da napravite rupe u sećanju , da potpuno izgubite neki deo iz prošlosti?
Meditacija.-Imate li neku taktiku za "isključivanje " mozga?
Dobroćudan.-Kakvi ste kada popijete (pod uslovom da niste "letva")?
Razuman i strpljiv nadam se.-Kako biste opisali svoj glas i način na koji pričate , tonalitet , brzinu , razgovetnost..?
daa,o daaa..-Pravite li liste , spiskove (za kupovinu , neke datume , crtice ,podsetnike)?
-Imate li neko određeno mesto za te spiskove ili posle prevrnete celu kuću da biste našli gde ste šta zapisali?
-Budi li miris pokošene trave u vama želju da se valjate po njoj?
-Da li nekada osećate nostalgiju za stvarima (scenama)koje niste nikada videli (doživeli)?
-Možete li sebi da napravite rupe u sećanju , da potpuno izgubite neki deo iz prošlosti?
-Imate li neku taktiku za "isključivanje " mozga?
-Kakvi ste kada popijete (pod uslovom da niste "letva")?
-Šta kažu ostali za vaš smeh?
-Kako biste opisali svoj glas i način na koji pričate , tonalitet , brzinu , razgovetnost..?
šta ti je to,pobogu.čuo sam za to.to je valjda nekad jela sirotinja.Jel vokite poparu da jedete
pa volim.da.šta razmišljam.ne razmišljam.volim kada imaju neke lepe sitne detalje na njima,male crteže,pre su bili više aktuelni cirkoni sada crteži.zavisi u kom je fazonu žena.neke vole piliće i srca ili tako nešto a neke kao male smaragde.i tako.sviđa mi se to kao zanimljiv detalj na ženi koji dosta govori o njoj.Jel volite duge veštačke nokte na ženama
I što
I kako ih vidite, malo vase razmisljanje me zanima
ovo me bas zanima
*u pitanju je ona nadogradnja, sto danas svi imaju
-Pravite li liste , spiskove (za kupovinu , neke datume , crtice ,podsetnike)?
-Imate li neko određeno mesto za te spiskove ili posle prevrnete celu kuću da biste našli gde ste šta zapisali?
-Budi li miris pokošene trave u vama želju da se valjate po njoj?
-Da li nekada osećate nostalgiju za stvarima (scenama)koje niste nikada videli (doživeli)?
-Možete li sebi da napravite rupe u sećanju , da potpuno izgubite neki deo iz prošlosti?
-Imate li neku taktiku za "isključivanje " mozga?
-Kakvi ste kada popijete (pod uslovom da niste "letva")?
-Šta kažu ostali za vaš smeh?
-Kako biste opisali svoj glas i način na koji pričate , tonalitet , brzinu , razgovetnost..?
nežnostŠta kod vas preovlađuje-Nežnost ili Grubost?
srceŠta je jače-Srce ili Razum?
nijeDa li vam je teško da kažete -Izvini?
neDa li se često izvinjavate?
budućnostŠta birate-Prošlost ili Budućnost?
da(Čemu više naginjete)
Gledanje sunca kroz staklo u boji ..Probali ste?
Šta mislite o kaleidoskopu?
Volite li staklo generalno?
zrnce peskaDa li ste zrnce peska u pustinji ili vlat trave na poljani?
Ostvareno
Često
ne volim pertlanje, ulazim na gurku
Već sam rekao, volim zlato, imam narukvicu, hoću kajlu, minđušu sam nosio nekad
Bazen ali nikako da odem
desi se, više volim da se izvičem
Ne
nemam pojma, ne izazivam, nadam se da bih ostao na nogama
Ako sam zaslužio, potrudio bih se da otrpim
ako je iz histerije ili nečeg sličnog.... doviđenja pa se javi
Livada
daBavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
sapunKupka ili sapun?
Brijete li se dok se tuširate?
stidljiv je i bez iskustvaSta znaci kad se muskarac zacrveni kad prica sa zenom ili kad mu je spominju?