Enina
Elita
- Poruka
- 22.130
Da li volite stidne,povucene djevojke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaDa li volite stidne,povucene djevojke?
Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Zasto muskarci kada cuju da djevojka cuva nevinost do braka,vise nisu zainteresovani za nju?
Da li volite stidne,povucene djevojke?
E te stidne, kad se raspomame u seksu ni profesionalke im nisu ravneDa li volite stidne,povucene djevojke?
jok tu moram glumit alfu a u sustinu sam betaDa li volite stidne,povucene djevojke?
ahamDa li volite stidne,povucene djevojke?
Azijata, po mogucstvu Japanac, odlikuje ih veca prosecna inteligencija a i estetski su mi simpaticni. Divim se isto mnogim tehnoloskim i umetnickim dostignucima zute rase, stvarno su vredni postovanja.Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
ne bi mi smetalo osim ako zbog toga ne bi krenula da previse zapostavlja nase zajednicko vremeDa li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
Mislim da se nista medju nama ne bi promeniloKako bi ste reagovali da saznate da vam je dobar prijatelj gej?
Da li nastavljate prijateljstvo sa njim ili ga brisete iz svog zivota?
Da li ostajete prijatelji ali ne vise onako bliski kao nekada ili se nista ne menja to je samo njegovo seksualno opredeljenje sa kojim vi nista nemate?
mozda i imate![]()
Ne znam, al mislim da nikad nije dobro kad je muskarac lepsa polovina u veziKad je devojka u vezi sa momkom koji je po izgledu mnogo iznad nje, da li je pitanje vremena kad ce je on prevariti sa lepsom?
A zene nisu?Mislim da je to uzajamno,ljudi ocekuju svoje princeve i princeze,imaju neki zamisljeni instagram model devojke/muskarca a zivot prolazi mimo njih.Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Ili je verski fanatik,ili ima neku trumu,pa je bolje sa takvima se ne zadrzavati.Zasto muskarci kada cuju da djevojka cuva nevinost do braka,vise nisu zainteresovani za nju?
Ne previse,vise mi odgovaraju energicne,otvorene i samosvesne.Da li volite stidne,povucene djevojke?
Ihaha, hteo bih da vidim npr bitku kod Kane (Hanibal dominira), bitku kod Alezije (Cezar dominira), boj na Kosovu, tursu opsadu Beca, zlatno doba Holivuda....Recimo da si nevidljiv svedok, ne možeš da utičeš na događaje u prošlosti/budućosti, samo prisustvuješ.
Ја бих био Клингонац.Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Sta je previse? Jesi li stvarno postavila ovo pitanje sa razmisljanjem?Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Sacuvajboze....jos jedna lazna tvrdnja...Zasto muskarci kada cuju da djevojka cuva nevinost do braka,vise nisu zainteresovani za nju?
Slazem seNe znam, al mislim da nikad nije dobro kad je muskarac lepsa polovina u vezi
Izmedju ostalihDa li volite stidne,povucene djevojke?
Ja jos nisam upoznao takvog, al zato zena koje nisu probirljive ima da ih izbrojis na prste jedne rujeZasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Upravo je obrnuto.Žene se precenjuju i traže za sebe najbolje muškarce u okruženju.Ti muškarci ih ne primećuju i tako ti dolaziš do pogrešnog zaključka.Ispod radara koji si postavila previsoko ti je prošla masa muškaraca koje nisi ni videla.Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Ispod mire 100 djavola vire.Da li volite stidne,povucene djevojke?
Ostavio bih je sa zadovoljstvom.Da se ne muči samnom.A i ja sa njomKako bi reagovali da vam cura kaze da vam je mali?
Pa kupio bi ih.Ne kupujem ..živog krokodila.Kako bi reagovali da vam djevojka kaze mozes li mi molim te,kupiti uloske?
Klasičan shit test da vidite koliko možete da odete daleko a da mi istrpimo.To vam se uvek na kraju završi plačom a mnoge i ostanu same.To je uvek jako loše i tako završi.Kako bi reagovali da vam djevojka kaze haj zavezi mi pertlu na teni.Nemogu se sageti,kicma me boli.
Ostavio bih je.Razveo bih se ako smo u braku u najmanju ruku bi bila teška svađa.Sta bi uradili da vam djevojka za vasu sestru kaze da je ku.va.
Idi ti svojoj kući pa svog oca šamaraj mene nećeš.Sta bi uradili da vam djevojka udari samar?