Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Azijata, po mogucstvu Japanac, odlikuje ih veca prosecna inteligencija a i estetski su mi simpaticni. Divim se isto mnogim tehnoloskim i umetnickim dostignucima zute rase, stvarno su vredni postovanja.

Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
A zene nisu?Mislim da je to uzajamno,ljudi ocekuju svoje princeve i princeze,imaju neki zamisljeni instagram model devojke/muskarca a zivot prolazi mimo njih.
Zasto muskarci kada cuju da djevojka cuva nevinost do braka,vise nisu zainteresovani za nju?
Ili je verski fanatik,ili ima neku trumu,pa je bolje sa takvima se ne zadrzavati.
Da li volite stidne,povucene djevojke?
Ne previse,vise mi odgovaraju energicne,otvorene i samosvesne.

Zasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?
Upravo je obrnuto.Žene se precenjuju i traže za sebe najbolje muškarce u okruženju.Ti muškarci ih ne primećuju i tako ti dolaziš do pogrešnog zaključka.Ispod radara koji si postavila previsoko ti je prošla masa muškaraca koje nisi ni videla.

Kako bi reagovali da vam djevojka kaze haj zavezi mi pertlu na teni.Nemogu se sageti,kicma me boli.
Klasičan shit test da vidite koliko možete da odete daleko a da mi istrpimo.To vam se uvek na kraju završi plačom a mnoge i ostanu same.To je uvek jako loše i tako završi.
Ako te stvarno boli kičma da imaš mozga to ne bi rekla jer bih pomislio da si falična.Šta ti je sa kičmom.Kako ćeš sutra da radiš rodiš decu bilo šta.A ako lažeš a ja to shvatim.Znači da hoćeš da se iživljavaš na meni i tu je tvoj kraj.Sve u svemu najskuplje vezivanje pertli koje možeš da sebi priuštiš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back