црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Pa da.Kad se dohvatimo prve, guramo po 10 godina dok ne ukapiramo da je to loše po nas.A sledećih se dohvatimo da ne zaboravimo šta smo naučili ili što imaju keš i nekretnine.Oko desetak zena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da.Kad se dohvatimo prve, guramo po 10 godina dok ne ukapiramo da je to loše po nas.A sledećih se dohvatimo da ne zaboravimo šta smo naučili ili što imaju keš i nekretnine.Oko desetak zena?
Da, da to nisam uradio ne bi ni računao da sam imao seksDa li ste ikada uzeli nevinost?
AhamDa li ste ikada uzeli nevinost?
Kao svaka drugaKako je reagovala djevojka na raskid nakon sto joj uzeli nevinost?
Podrazumeva seDa li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
DaDa li ste ikada uzeli nevinost?
Pa kao svaka normalna osoba,nista spektakularnoKako je reagovala djevojka na raskid nakon sto joj uzeli nevinost?
Zavisi od okolnosti,vrste posla,samih kolega ili koleginica.Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
pubicna regija ako te smori vratis se u hairy modeKoji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Nema ništa lepše za muškarca od čistog ženskog tela bez dlakaKoji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Najbolje za telo je da nema tetovazeKoji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
NijeNe volite tetovaze?
Zar ovo nije lepo?
![]()
Tetoviraj se sad kad nisi u mladosti, slobodnoStrah me bola a da me nije strah, odmah bi se istetovirala...![]()
Možda ranije sad mi mindećDa li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
Ma zezam se ti si mladolika, ali ipak nemoj, šta te ufatilo, treći pubertet?..to je razlog plus...
U tome bolje nikad nego ikadBolje ikad nego nikad...![]()