Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Sve zavisi od tetovaze,od osobe...
Ja licno ne volim ljude koji ce po svaku cenu pokazivati tetovaze (Ostrog na ramenu i u sred zime majica-siledzijka),ali sam vidjao zaista vrhunskih tetvaza koje bas leze osobi koja je nosi.
Ne volite tetovaze?

Zar ovo nije lepo?

93ef6a63eed0e3a55c91ebb8bb7e0e30.jpg
Volim,kao sto rekoh,ali nije za svakog.
Meni je ova na slici sjajna.

Kada vam djevojka kaze ovako:moram ti priznati,prije tebe sam spavala sa pet njih.Sta vi pomislite?

Kako dalje ide prica...

Da li djevice u vezi nista ne rade?Samo poljubac ili tu ima svega?

Zavisi od oba partnera i sta zele.

Pojasnit cu.Djevojka se cuva za brak.Veza s takvom djevojkom.

Ranije bih pristao, sada vec i ne.

Da li ste ikada uzeli nevinost?

Nisam.

Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?

Ne bi mi smetalo ali bih ocekivao da bude podjednako tolerantna prema mojim obavezama i aktivnostima sa kolegama.

Zavisi od devojke i tetovaze, ne mora ista slika na istom delu tela dobro da izgleda kod dve osobe.

Ne volite tetovaze?

Zar ovo nije lepo?

93ef6a63eed0e3a55c91ebb8bb7e0e30.jpg

Volim da vidim neku zanimljivu ali su mi slike na platnu i papiru lepse.

Zasto ste taki naopaki? :mrgreen:

Da bi svet bio lepsi :smeker:

Kako bi ste reagovali da saznate da vam je dobar prijatelj gej?
Da li nastavljate prijateljstvo sa njim ili ga brisete iz svog zivota?
Da li ostajete prijatelji ali ne vise onako bliski kao nekada ili se nista ne menja to je samo njegovo seksualno opredeljenje sa kojim vi nista nemate?
mozda i imate :mrgreen:
ako mi je dobar ortak, ja bih već znao da je gej. A ako smo ortaci, znači ne smeta mi.

Volim lepe tetovaze, a i to bas i ne boli previse, recimo, na delovima tela koji se ne vide stalno, sa zadnje strane na karlici, na ramenu, jednom...na listovima, svakako i na stomaku, na pola skriveno....i to najvise tri cetiri tetovaze koje same govore o onome ko ih nosi...ali je to ipak stvar mode i nekome dobro stoji, a nekome je visak...

Da li ste imali neku djevojku koju niste nikada zaboravili?
Ima nih jedno pet-šest... stotina komada.
Jeli ok ljubit se s drugom s kojim zajedno sjedite?
Jok. A nije ni u ksladu sa preporukama u vezi 'pandemije'
Koja je vasa najduza veza?
prazan skup
Da li ste nekada zaplakali zbog djevojke?
Bejah mlad i glup
Da li bi bili u vezi sa starijom djevojkom?
Starija devojka kao tu je negde 25-30, jerbo starije od mene davno više nisu devojke. I ne, ne bih.
Da li su vam se djevojke povjeravale?
Jesu, to kada pojasni sad sam frendzonovan, aj mene joj.
Sta muskarcima znaci izraz za djevojku da je ocuvana?
Nije mnogo gažena/dobro održavana
Sta radite da zadrzite djevojku?
Ništa. Baš ništa.
Djevojka se dvoumi dal na koncert miligrama ili Mile Kitic..vi birate?
Drugu devojku.
Djevojka kaze napravicu tetovazu snoopy na nozi..to mi je sweet..vasa reakcija je?
Druga devojka.
Djevojka kaze da joj se svidja da obrije glavu iznad uha.Sta vi kazete na to?
Kažem daj drugu devojku.
Ona kaze mozes li me autom voziti na planinu..nekad smo ja i bivsi tu krugove pravili.Vasa reakcija je?
Do sada već uviđamo obrazac.
Djevojka vas sasvim slucajno nazove imenom bivseg momka.Sta radite u tom trenutku?
Šta da kažem, i dalje ko u prethodnim.
Pitaj ti mene nesto..
Tebi baš toliko dosadno?
Šta je na vama seksi?
Ništa.
Da li je za vas poverenje ako verujete devojci sta god vam kaze, u smislu vi ste odlucili da cete imati poverenja u nju i necete lupati glavu da li je uradila nesto sto nije trebala, ili je potrebno da zasluzi vase poverenje svojim postupcima, da pokaze da je pouzdana?
Ne komplikujem, svak ima poverenje dok ne zasere prvi put. I svak zasere.
Koji posao biste izabrali od tri ponuđena (ista plata i broj radnih sati) i ZAŠTO:
a) kućna pomoćnica, tj. kućni pomoćnik? Pranje i ribanje cele gajbe, štrokavog frižidera, podovi, prašina, prozori, kačenje zavesa, peglanje itd.
b) dadilja - čuvate malu decu (troje), oblačite, kupate, pravite užine, vodite u obdanište, škole, na sport, itd. pa ih posle pokupite, vodite kući, radite sa njima domaće zadatke itd.
c) negovateljica - vodite računa o starom i bolesnom licu i njegovim potrebama.
Kućna pomoćnica, jer najmanje kontakta sa ljudima.
Kad je devojka u vezi sa momkom koji je po izgledu mnogo iznad nje, da li je pitanje vremena kad ce je on prevariti sa lepsom?
Kad je u vezi pitanje je vremena kad se desi prevara, nema to veze sa izgledom no karakterom.
Sta to treba da poseduje jedna devojka da joj momak ne ode za lepsom? Ja mislim samo pare
Dovoljno kratak povodac.
Da li biste iskoristili pijanu devojku da vam se nabacuje?
Kao bih a kad sam mogao nisam tako da nem pojma.
Smatrate da dobro izgledate za svoje godine?
Smatram da ne izgledam dobro, na godine svoje se vadim što nikom nije bitno kako izgledam.
Sta je to potrebno da se desi da bi ste prevarili svoju partnerku?
Da imam partnerku.
Sta biste uradili da otkrijete da je devojka sa kojom ste u vezi maloletna, da ima npr.17 godina? Raskidate jer vas je lagala i protivno je vasim principima da budete u vezi sa maloletnicom, ili ostajete u vezi jer ce uskoro da napuni 18?
Ništa ispod tries i koja, tako da teško mož se maloletna promuva, tj nikako.
Da morate birati izmedju pametne a ruzne i lepe al glupe sta bi izabrali?
Znaci samo taj izbor imate i obrazlozite zasto sta bas to izabrali, sto ste izabrali.
Lepu al glupu naravno, šta više da tražim u životu?
Da li imate obicaj da devojku sa kojom ste u vezi povremeno unizite na racun fizickog izgleda ili da je uporedjujete sa drugim devojkama, a u isto vreme uzdizete sebe, kao mnoge vas zele ali eto vi ste odabrali nju?
Debela :lol:
sta mislite o muskarcima koji nose mindjuse?
da li je ok nositi je samo u uvetu ili je ok i ono u nosu, na obrvi i tako to ....
Rumun, jedinac.
Sta mislite o forumasicama koje postavljaju pesme na temi sta muskarci slusaju?
Mislim ono, pitanje je sta muskraci slusaju ...
Sta je to po vasem misljenju sto zene tera da postuju i na takvoj temi?
Dosadno im.
Zavarnicio je prekidac gde se pali svetlo,sad ne radi,o majstorima pojma nemam niti bi se usudila da ih sama zovem(niti bi volela da ijedan udje ovde,sve se raspada sto je meni tako kako je al' nije za druge)o struji isto pojma nemam,ne diram to.

Moze li neka stona lampa/neka na fazon zidne da se zakaci negde,cisto da imam osvetljenje?
Postoje utičnice, ono samo ubodeš utikač od lampe, da ne kačiš sad o banderu. Mslm, kako imaš kompjuter/telefona a ne znaš ovo :think:
Sta mislite o zenskoj ravnopravnosti?
Ono kada su je vec trazile sada neka rintaju i muske poslove (ali tu onda spada i vase rintanje tipa pranje sudova kuci, kuvanje rucka, menjanje pelena maloj deci)
Ili ste ipak za to da i ako vlada ravnopravnost medju polovima ipak za neke stvari vise potegnete vi jer u onim drugim stvarima (pranje sudova, luvanje rucka .....) vise potegne ona
Budale, prodali im 'ravnopravnost' da manje plaćaju, neka im sad.
Zasto volite zene koje lako mozete dobiti? zar nije zanimljivije pomuciti se malo
Nije zanimljivo mučiti se, a i što se žena tiče, uzaludno je.
Jel bi vam smetalo da vas devojka ili zena svaki dan zove po par puta kad ste na poslu?
Da, nisam dokon, radim. Ali da se to srediti.
Na osnovu cega diskriminisete ljude?
Ne diskriminišem, o ljudima sve najgore i svakom tako jednako.
Sta bi uradili da vam djevojka udari samar?
Počinio nasilje prema ženama.
Kako bi reagovali da vam cura kaze da vam je mali?
Druga devojka?
Da li se sjecate prve koju ste poljubili?
Da, otprilike to je i i poslednja koje se sećam.
Kako bi reagovali da vam djevojka kaze da hoce da vam puš. u voznji?
Rekao joj da zaustavi auto i stopirao nazad.
Koja bi bila vasa reakcija na ovo.Ozenili ste se,medjutim,ona slabo cisti po kuci i kuha ne bas najbolje.
Vratio nakon probnog perioda.
Kada vam djevojka kaze ovako:moram ti priznati,prije tebe sam spavala sa pet njih.Sta vi pomislite?
Šta li je +tek zaebala kad me vako laže
Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
Da, smatram kako su tim bildinzi i sl glupost koja oduzima ljudima od života van posla.
Čelo, da se izdaleka vidi s čim se ima posla.

Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Nisam razmisljao o tome...Crnci su crni previse,verovatno im je na suncu toplije nego nama.Zuti imaju previse male oci,ne znam da li bih video dovoljno.
Izabrao bih da budem mali i zelen pa da plasim sve oko sebe :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back