gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma šta ti gledaš ženska telaZezam se, nikad to ne bih uradila ali nekako mi lepo kad vidim tako neki fino osmisljen detalj na zenskom telu..
Sve zavisi od tetovaze,od osobe...Koji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Volim,kao sto rekoh,ali nije za svakog.Ne volite tetovaze?
Zar ovo nije lepo?
![]()
Kada vam djevojka kaze ovako:moram ti priznati,prije tebe sam spavala sa pet njih.Sta vi pomislite?
Da li djevice u vezi nista ne rade?Samo poljubac ili tu ima svega?
Pojasnit cu.Djevojka se cuva za brak.Veza s takvom djevojkom.
Da li ste ikada uzeli nevinost?
Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
Koji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Ne volite tetovaze?
Zar ovo nije lepo?
![]()
Zasto ste taki naopaki?![]()
Ne bi mi smetalo jer je ne bih pustio da ide bez mene.Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
ako mi je dobar ortak, ja bih već znao da je gej. A ako smo ortaci, znači ne smeta mi.Kako bi ste reagovali da saznate da vam je dobar prijatelj gej?
Da li nastavljate prijateljstvo sa njim ili ga brisete iz svog zivota?
Da li ostajete prijatelji ali ne vise onako bliski kao nekada ili se nista ne menja to je samo njegovo seksualno opredeljenje sa kojim vi nista nemate?
mozda i imate![]()
Ne volimNe volite tetovaze?
Zar ovo nije lepo?
![]()
Ima nih jedno pet-šest... stotina komada.Da li ste imali neku djevojku koju niste nikada zaboravili?
Jok. A nije ni u ksladu sa preporukama u vezi 'pandemije'Jeli ok ljubit se s drugom s kojim zajedno sjedite?
prazan skupKoja je vasa najduza veza?
Bejah mlad i glupDa li ste nekada zaplakali zbog djevojke?
Starija devojka kao tu je negde 25-30, jerbo starije od mene davno više nisu devojke. I ne, ne bih.Da li bi bili u vezi sa starijom djevojkom?
Jesu, to kada pojasni sad sam frendzonovan, aj mene joj.Da li su vam se djevojke povjeravale?
Nije mnogo gažena/dobro održavanaSta muskarcima znaci izraz za djevojku da je ocuvana?
Ništa. Baš ništa.Sta radite da zadrzite djevojku?
Drugu devojku.Djevojka se dvoumi dal na koncert miligrama ili Mile Kitic..vi birate?
Druga devojka.Djevojka kaze napravicu tetovazu snoopy na nozi..to mi je sweet..vasa reakcija je?
Kažem daj drugu devojku.Djevojka kaze da joj se svidja da obrije glavu iznad uha.Sta vi kazete na to?
Do sada već uviđamo obrazac.Ona kaze mozes li me autom voziti na planinu..nekad smo ja i bivsi tu krugove pravili.Vasa reakcija je?
Šta da kažem, i dalje ko u prethodnim.Djevojka vas sasvim slucajno nazove imenom bivseg momka.Sta radite u tom trenutku?
Tebi baš toliko dosadno?Pitaj ti mene nesto..
Ništa.Šta je na vama seksi?
Ne komplikujem, svak ima poverenje dok ne zasere prvi put. I svak zasere.Da li je za vas poverenje ako verujete devojci sta god vam kaze, u smislu vi ste odlucili da cete imati poverenja u nju i necete lupati glavu da li je uradila nesto sto nije trebala, ili je potrebno da zasluzi vase poverenje svojim postupcima, da pokaze da je pouzdana?
Kućna pomoćnica, jer najmanje kontakta sa ljudima.Koji posao biste izabrali od tri ponuđena (ista plata i broj radnih sati) i ZAŠTO:
a) kućna pomoćnica, tj. kućni pomoćnik? Pranje i ribanje cele gajbe, štrokavog frižidera, podovi, prašina, prozori, kačenje zavesa, peglanje itd.
b) dadilja - čuvate malu decu (troje), oblačite, kupate, pravite užine, vodite u obdanište, škole, na sport, itd. pa ih posle pokupite, vodite kući, radite sa njima domaće zadatke itd.
c) negovateljica - vodite računa o starom i bolesnom licu i njegovim potrebama.
Kad je u vezi pitanje je vremena kad se desi prevara, nema to veze sa izgledom no karakterom.Kad je devojka u vezi sa momkom koji je po izgledu mnogo iznad nje, da li je pitanje vremena kad ce je on prevariti sa lepsom?
Dovoljno kratak povodac.Sta to treba da poseduje jedna devojka da joj momak ne ode za lepsom? Ja mislim samo pare
Kao bih a kad sam mogao nisam tako da nem pojma.Da li biste iskoristili pijanu devojku da vam se nabacuje?
Smatram da ne izgledam dobro, na godine svoje se vadim što nikom nije bitno kako izgledam.Smatrate da dobro izgledate za svoje godine?
Da imam partnerku.Sta je to potrebno da se desi da bi ste prevarili svoju partnerku?
Ništa ispod tries i koja, tako da teško mož se maloletna promuva, tj nikako.Sta biste uradili da otkrijete da je devojka sa kojom ste u vezi maloletna, da ima npr.17 godina? Raskidate jer vas je lagala i protivno je vasim principima da budete u vezi sa maloletnicom, ili ostajete u vezi jer ce uskoro da napuni 18?
Lepu al glupu naravno, šta više da tražim u životu?Da morate birati izmedju pametne a ruzne i lepe al glupe sta bi izabrali?
Znaci samo taj izbor imate i obrazlozite zasto sta bas to izabrali, sto ste izabrali.
DebelaDa li imate obicaj da devojku sa kojom ste u vezi povremeno unizite na racun fizickog izgleda ili da je uporedjujete sa drugim devojkama, a u isto vreme uzdizete sebe, kao mnoge vas zele ali eto vi ste odabrali nju?
Rumun, jedinac.sta mislite o muskarcima koji nose mindjuse?
da li je ok nositi je samo u uvetu ili je ok i ono u nosu, na obrvi i tako to ....
Dosadno im.Sta mislite o forumasicama koje postavljaju pesme na temi sta muskarci slusaju?
Mislim ono, pitanje je sta muskraci slusaju ...
Sta je to po vasem misljenju sto zene tera da postuju i na takvoj temi?
Postoje utičnice, ono samo ubodeš utikač od lampe, da ne kačiš sad o banderu. Mslm, kako imaš kompjuter/telefona a ne znaš ovoZavarnicio je prekidac gde se pali svetlo,sad ne radi,o majstorima pojma nemam niti bi se usudila da ih sama zovem(niti bi volela da ijedan udje ovde,sve se raspada sto je meni tako kako je al' nije za druge)o struji isto pojma nemam,ne diram to.
Moze li neka stona lampa/neka na fazon zidne da se zakaci negde,cisto da imam osvetljenje?
Budale, prodali im 'ravnopravnost' da manje plaćaju, neka im sad.Sta mislite o zenskoj ravnopravnosti?
Ono kada su je vec trazile sada neka rintaju i muske poslove (ali tu onda spada i vase rintanje tipa pranje sudova kuci, kuvanje rucka, menjanje pelena maloj deci)
Ili ste ipak za to da i ako vlada ravnopravnost medju polovima ipak za neke stvari vise potegnete vi jer u onim drugim stvarima (pranje sudova, luvanje rucka .....) vise potegne ona
Nije zanimljivo mučiti se, a i što se žena tiče, uzaludno je.Zasto volite zene koje lako mozete dobiti? zar nije zanimljivije pomuciti se malo
Da, nisam dokon, radim. Ali da se to srediti.Jel bi vam smetalo da vas devojka ili zena svaki dan zove po par puta kad ste na poslu?
Ne diskriminišem, o ljudima sve najgore i svakom tako jednako.Na osnovu cega diskriminisete ljude?
Počinio nasilje prema ženama.Sta bi uradili da vam djevojka udari samar?
Druga devojka?Kako bi reagovali da vam cura kaze da vam je mali?
Da, otprilike to je i i poslednja koje se sećam.Da li se sjecate prve koju ste poljubili?
Rekao joj da zaustavi auto i stopirao nazad.Kako bi reagovali da vam djevojka kaze da hoce da vam puš. u voznji?
Vratio nakon probnog perioda.Koja bi bila vasa reakcija na ovo.Ozenili ste se,medjutim,ona slabo cisti po kuci i kuha ne bas najbolje.
Šta li je +tek zaebala kad me vako lažeKada vam djevojka kaze ovako:moram ti priznati,prije tebe sam spavala sa pet njih.Sta vi pomislite?
Da, smatram kako su tim bildinzi i sl glupost koja oduzima ljudima od života van posla.Da li bi vam smetalo da vasa devojka ili zena ima aktivnosti sa kolegama sa posla i posle radnog vremena, npr.tim bildinzi i izlasci?
Čelo, da se izdaleka vidi s čim se ima posla.Koji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže?
Crvenokožac, indijanacPretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Crnu, jer su razvijeniji i vredniPretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Osećam se komotno kao belac i takav bih opet ako mogu. Ne bih birao nista drugo ali ako mi uvale prvo bih pristao da budem koreanacPretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Nisam razmisljao o tome...Crnci su crni previse,verovatno im je na suncu toplije nego nama.Zuti imaju previse male oci,ne znam da li bih video dovoljno.Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
a sto mislis penis u crnca je razlogom i sama znasPretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Pretpostvaljam da ste svi pripadnici bele rase. Da slučajno morate da budete druge rase i da možete da birate, koju rasu birate i zašto?
Pa zato sto nece da se kockaju mozda je frigidnaZasto muskarci kada cuju da djevojka cuva nevinost do braka,vise nisu zainteresovani za nju?
Zato sto nema sta da se probereZasto muskarci na Balkanu su previse probirljivi po pitanju djevojaka?