Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanjce:
Umete da kuvate ?
ili
Priprema supe iz kesice za muškarce :
- Zagreješ vodu
- Otvoriš kesicu
- Sipaš supu
- Mešaš
- Kopaš po kanti da vidiš sa kesice koliko min da mešaš
:lol:
sad si me podsetila:
Na maturskom iz engleskog pita me šta sam radio taj dan, ja kažem pravio ručak sebi. Pita šta, odgovaram kuvao sam supu. Ona se oduševi kako znam da kuvam i pita me da detaljno objasnim. I ja izrecitujem bukvalno to što si napisala. Ona se iskida od smeha, kaže odlično, evo ti dvojka. Ta nikad nije htela da mi da više od dvojke pa sve kad sam dubeo na glavi. (naravno konverzacija je bila na engleskom)

Pravio sam jednom supu sa knedlama, razbio sam. Video sam da znam i to je bilo dosta. Neću da se ponavljam.
Tako je bilo i sa ćuftama u sosu, punjenom paprikom... nemam vremena, retko do nikako to radim ali imam talenat.
Prženje jaja, kajgane ili roštilj ne računam u kuvanje.

sad si me podsetila:
Na maturskom iz engleskog pita me šta sam radio taj dan, ja kažem pravio ručak sebi. Pita šta, odgovaram kuvao sam supu. Ona se oduševi kako znam da kuvam i pita me da detaljno objasnim. I ja izrecitujem bukvalno to što si napisala. Ona se iskida od smeha, kaže odlično, evo ti dvojka. Ta nikad nije htela da mi da više od dvojke pa sve kad sam dubeo na glavi. (naravno konverzacija je bila na engleskom)

a ti si mene podsetio kad sam svojevremeno polagao neki nivo engleskog u skoli stranih jezika i pita mene profesorka..kakvo je vreme..ja kazem, lep dan, suncan, nema kise a ona mene..a zasto ne pada kisa...a ja jbt..ono u fazonu..na srpskom da me pitas nemam pojma sta da odgovorim na ovo gloopo pitanje :dash:
i odvalih.....jer nema oblaka :prstic: mislim..sta da kazem...

Poslednja izmena:
Motori sa oznakom R su sportski.

Da li ih po vasem misljenju treba skloniti iz saobracaja/ograniciti im brzinu u saobracaju na onu sa autoputa/nesto trece (navesti sta) ?
Jedan jedini put sam seo na R6,i mogu da ti kazem da je kolicina adrenalina ravna skokom padobranom.
Da si probala,veruj mi ne bi ni postavljala pitanje.
NE,ne treba zabraniti,ali treba ograniciti ko moze da ih vozi,dodatna obuka,psihlosko testiranje...nesto tako.
Brzina je ogranicena svima po zakonu,i mogu ti reci da je vise prekoracenja brzine ucinjeno automobilima.
pitanjce:

Umete da kuvate ?

ili

- Zagreješ vodu
- Otvoriš kesicu
- Sipaš supu
- Mešaš

Umem da kuvam sve osim sarme i palacinaka.
A kad kuvam iz kesice iskusno fotografisem kesicu,da ne vadim iz kante :D

Kako ste odabrali vas nik?

Kako je izgledalo vase prvo brijanje lica,kako to izgleda danas,jel' se kasapite u brzini il' polako,ima vremena?
Ko vam je kupio prvi pribor za brijanje?

Imate li legalno vatreno oruzje?A hladno?

Volim sneg i Star Wars a u vreme registracije ovde sam se ubedacio pa je delovalo savrseno.

Samo elekteicna masinica. Ne zurim vec lagano radim.
Sa jednom je bilo problema, losi nozevi i dolazilo je do guljenja koze, tada sam i resio da pustam bradu.

Nemam.

"Jedni kazu nem R bez GSXR,drugi kazu R1 il' ni jedan tebra,treci kazu crni Kavasaki ZZR,cetvrti crna zuta plava Honda CBR
aha na na na "

Motori sa oznakom R su sportski.

Da li ih po vasem misljenju treba skloniti iz saobracaja/ograniciti im brzinu u saobracaju na onu sa autoputa/nesto trece (navesti sta) ?

Zakoni su doneseni da voznja bude bezbedna, normalan covek ce da vozi normalnom brzinom.
Ne treba sklanjati vozila iz saobracaja vec neodgovorne pojedince.

pitanjce:

Umete da kuvate ?

ili

- Zagreješ vodu
- Otvoriš kesicu
- Sipaš supu
- Mešaš

Nesto malo, ucim ovde.

Uputstvo se cita pre pocetka, ne ide za svaku supu ista kolicina vode :lol:

o Boze, kakav komentar

kako god da je..prosjacenje nije resenje..
ma nemoj
neko je otisao da ratuje da bi ti bila danas ziva i mirno mogla da ga omalovazavas
a on je prolio krv i doziveo stres koji ti neces do kraja zivota i ostao je bez ruke, noge nema nigde nikoga nema skolu i sta moze sem da prosi
razmisli kako zive oni koji su odrasli u domu za nezbrinutu decu i sta ih ceka kad napune 18 i isto ne znaju nista da rade, mogu samo na ulicu i da ne nabrajam sve moguce slucajeve
pa onda ga svi izbegavaju jer je beskucnik, nema adresu da ga prijave, nema kontakte i problema kolko oces

ma nemoj
neko je otisao da ratuje da bi ti bila danas ziva i mirno mogla da ga omalovazavas
a on je prolio krv i doziveo stres koji ti neces do kraja zivota i ostao je bez ruke, noge nema nigde nikoga nema skolu i sta moze sem da prosi
razmisli kako zive oni koji su odrasli u domu za nezbrinutu decu i sta ih ceka kad napune 18 i isto ne znaju nista da rade, mogu samo na ulicu i da ne nabrajam sve moguce slucajeve
pa onda ga svi izbegavaju jer je beskucnik, nema adresu da ga prijave, nema kontakte i problema kolko oces
prvo odakle ti da sam zensko? :)
drugo postoji sistem institucija za takve osobe i oni svi dobijaju svoje zasluzeno sledovanje a takodje postoje i boracka udruzenja koja se dodatno brinu o svojim clanovima.
trece i on iz domova za nezbrinutu decu se skoluju ili bar zavrsavajju zanate..

ti nisi normalan kad ovako razmisljas.

prvo odakle ti da sam zensko? :)
drugo postoji sistem institucija za takve osobe i oni svi dobijaju svoje zasluzeno sledovanje a takodje postoje i boracka udruzenja koja se dodatno brinu o svojim clanovima.
trece i on iz domova za nezbrinutu decu se skoluju ili bar zavrsavajju zanate..

ti nisi normalan kad ovako razmisljas.
dobro ako si muskarac izvinjavam se
postoji sistem i boracka udruzenja i od njih zajedno izvuku 100e pa ti vidi
skoluju se al postajes punoletan u trecoj godini srednje(uglavnom) i te zanatske skole posebna je prica koliko se tu zanat nauci, a to kako izgleda njihovo skolovanje i koliko je drugacije od druge dece jel si razmisljao? samim tim sto nema adresu ima mnogo problema

jeste ja nisam normalan, ti kao administrator dajes odlican primer kako treba da se prica

Jeste se nekada ujutru pitali gde sam to ja,ciji je ovo stan,kako da se vratim do svog?

(Tipa bili ste u provodu negde,isli od mesta za izlazak do mesta za izlazak,na kraju kod nekog a sledece secanje je ovo gore.)
Kod provoda je najbitnije ne je*ati pijan da ne bude mesarenja ili kmečanja ma da je danas većinom kmečeanje,savjesne su djevojke dosta haha

postoji sistem i boracka udruzenja i od njih zajedno izvuku 100e pa ti vidi
od njih nema sta da izvuku..vidi se koliko ne znas i koliko nisi u materiji i samo pricas napamet..
ta udruzenja sluze da se bore za njihova prava, da ih upoznaju sa njihovim pravima i pomognu inkluziju.
jedan od najvecih problema osoba sa invaliditetom posto si njih dotakao u prici je neinformisanost ... oni ni ne znaju koja su njihova prava ni kako da ih ostvare..

sve te grupacije populacija koje si pominjao imaju sistemsku zastitu, problem je sto pojedinci ne znaju sta mogu i kako da dodju do toga..
to i jeste u neku ruku uloga udruzenja ..

od njih nema sta da izvuku..vidi se koliko ne znas i koliko nisi u materiji i samo pricas napamet..
ta udruzenja sluze da se bore za njihova prava, da ih upoznaju sa njihovim pravima i pomognu inkluziju.
jedan od najvecih problema osoba sa invaliditetom posto si njih dotakao u prici je neinformisanost ... oni ni ne znaju koja su njihova prava ni kako da ih ostvare..

sve te grupacije populacija koje si pominjao imaju sistemsku zastiu, problem je sto pojedinci ne znaju sta mogu i kako da dodju do toga..
to i jeste u neku ruku uloga udruzenja ..
uopste ne pricam napamet poenta toga je bila da na papiru postoje razne organizacije koje bi trebale da im pomognu a niko im ne pomaze a pricam najvise o parama jer im je to najveci problem, njihova prava su recimo da mogu lakse da obave neki pregled kod doktora al to je nesrazmerna usluga u odnosu na ono koje probleme imaju i sta su zrtvovali
ajde nastavi da vredjas lepo si krenuo

uopste ne pricam napamet poenta toga je bila da na papiru postoje razne organizacije koje bi trebale da im pomognu a niko im ne pomaze a pricam najvise o parama jer im je to najveci problem, njihova prava su recimo da mogu lakse da obave neki pregled kod doktora al to je nesrazmerna usluga u odnosu na ono koje probleme imaju i sta su zrtvovali
ajde nastavi da vredjas lepo si krenuo
nemas ti pojma o ovome ni malo..odustajem od price ...

a ti si mene podsetio kad sam svojevremeno polagao neki nivo engleskog u skoli stranih jezika i pita mene profesorka..kakvo je vreme..ja kazem, lep dan, suncan, nema kise a ona mene..a zasto ne pada kisa...a ja jbt..ono u fazonu..na srpskom da me pitas nemam pojma sta da odgovorim na ovo gloopo pitanje :dash:
i odvalih.....jer nema oblaka :prstic: mislim..sta da kazem...
Wind blows?

Pitanjce:

Imate li strpljenja za ljude? A za šta nemate strpljenja ?
Nemam strpljenja za ljude. Ni za neljude.
Da li su žene uopšte potrebne muškarcu u životu, šta mislite?
Ne znam za koji će nam ******... a da.
novo pitanjce:

Da li biste se prijavili za Zadrugu-Imaginarijum ?
Može. Ali da plate.
pitanjce:

Koja poznata osoba vam je seksi?
NSFW da navodim sada pa da krenete pretraživati ko su dotične.
Pitanjce:

Na sta prvo pomislite kad se ujutro probudite?
Još jedan 'samo još pet minuta'.
Kako je izgledao vas prvi susret sa devojkom bez sminke plus bez svih ostalih pokrivalica?(Kad skine vestacke nokte,kosu,trepavice,sve ostalo sto je dodatno.)

Da li se selite iz nase zemlje,da li se pripremate moguce za to?
Prvi susret sa devojkom bez šminke? Pa, bili smo jako mali...

A iz zemlje već dve godine neuspešno odlazim, ne znam ni što sam se vraćao, kad god treba da krenem negde il zatvore firmu il skršim nogu il evo sad pandemija, pa lepo baš.

Kako ste odabrali vas nik?

Imate li legalno vatreno oruzje?A hladno?
Vako me skraćeno nazivali na prethodnom nadimku.

Imam noževa koliko hoćeš, nija valjda da i za to traže da se ima dozvola?
pitanjce:

Umete da kuvate ?

ili

- Zagreješ vodu
- Otvoriš kesicu
- Sipaš supu
- Mešaš

Svaki put kada se postavi ovo pitanje jednu mače tužnog pogleda pregazi auto.

Zna li vasa devojka da pišete ovde,kakav vam je osecaj kad cita sve ovo?

U kom smislu smatrate da ste anonimni ovde?

Kakav je osecaj godinama dolaziti ovde,jeste se navikli,zasto se stalno vracate,sta vas vuce?
Nemam devojku,a ne krijem da izblejim ovde,zasto bih.
U smislu da sam anoniman,koji bi jos smisao postojao?
Da je los,ne bih dolazio.Nekad me opusti,nekad nasmeje,nekad saznam nesto novo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back