Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.412
Cetke su ostre i istrosene koje grebu auto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apsolutno..sve zene koje naprave taj kriminalni modni blam treba da skinu gornji deo ...kad odete na plažu,bazen,bilo gde kraj vode osudjujete li razlicite dvodelne kupace kad donji plus gornji deo nisu isti?
Naravno da primećujemo devojke i žene pošto su na 30 stepeni polugole ili gole i zabole nas ćošak za kostime.Pogledajte prilog 712720
Perionica pere auto automatski,kakvo sad grebanje laka?
Primecujete li vi uopste kad vam devojka ima razlicite boje,dizajn vesa na sebi,smeta li vam to ili nije bitno?
Plus kad odete na plažu,bazen,bilo gde kraj vode osudjujete li razlicite dvodelne kupace kad donji plus gornji deo nisu isti?
(To su dve vecne teme,vecne nesigurnosti,jedna se odnosi na vas privatan zivot druga na uopsteno glediste.)
Pogledajte prilog 712720
Perionica pere auto automatski,kakvo sad grebanje laka?
Primecujete li vi uopste kad vam devojka ima razlicite boje,dizajn vesa na sebi,smeta li vam to ili nije bitno?
Plus kad odete na plažu,bazen,bilo gde kraj vode osudjujete li razlicite dvodelne kupace kad donji plus gornji deo nisu isti?
(To su dve vecne teme,vecne nesigurnosti,jedna se odnosi na vas privatan zivot druga na uopsteno glediste.)
Odmarala sam za vreme policijskog casa,kupovala u prodavnici,kupovala sve sto treba tako da mi je prijalo.Kako ste vi proveli to vreme?
Najavljuju vracanje mozda nekih mera posle 21.juna,kakav stav imate po tom pitanju?
Jeste se navikli odmah na slobodu kad se zavrsio policijski cas?
Cetke definitvno prave sitne ogrebotine na kalu automobila,koliko god da su mekane,cestice prasine i peska sluze kao abraziv.Perionica pere auto automatski,kakvo sad grebanje laka?
Radio sam uobicajeno.Odmarala sam za vreme policijskog casa,kupovala u prodavnici,kupovala sve sto treba tako da mi je prijalo.Kako ste vi proveli to vreme?
Najavljuju vracanje mozda nekih mera posle 21.juna,kakav stav imate po tom pitanju?
Zenske zato ste vi u skladu sa vekom u kom smo podigli ocekivanja bas,bas visoko a kompleti vesa su papreno skupi bio on sportska varijanta bio čipkan.Jos neki vole da cepaju al' ne da plate sta su pocepali (recimo da je komplet svega 6000 u prodavnici,to je jos jeftino).Zato.Cije nesigurnosti?

Ne idemKad/ako se otvore granice idete li na letovanje u Grcku/Italiju/Spaniju?
Gde idete na zimovanje,Slovenija/Svajcarska a gde ste za docek Nove Godine?(Naravno ako otvore granice.)
Kada cete prestati da negovane muske medju sobom nazivate pederima /seka persama?(Ne tvrdim da vi to radite al' cesto se moze cuti.)
Jesu vas zvali da pitaju za koga glasate,kako ste odgovorili?(Ne smeju to da rade po zakonu al' pricaju da se radi,te me zanima.)
Nikad, pretpostavljam. Inače kupim i sebi u nežnim bojama pa sam za sebe kažem da izgledam ko ppeder. Al nosim, ha ha.Kada cete prestati da negovane muske medju sobom nazivate pederima /seka persama?(Ne tvrdim da vi to radite al' cesto se moze cuti.)
Kad/ako se otvore granice idete li na letovanje u Grcku/Italiju/Spaniju?
Gde idete na zimovanje,Slovenija/Svajcarska a gde ste za docek Nove Godine?(Naravno ako otvore granice.)
Kada cete prestati da negovane muske medju sobom nazivate pederima /seka persama?(Ne tvrdim da vi to radite al' cesto se moze cuti.)
Jesu vas zvali da pitaju za koga glasate,kako ste odgovorili?(Ne smeju to da rade po zakonu al' pricaju da se radi,te me zanima.)
Odmarala sam za vreme policijskog casa,kupovala u prodavnici,kupovala sve sto treba tako da mi je prijalo.Kako ste vi proveli to vreme?
Kad/ako se otvore granice idete li na letovanje u Grcku/Italiju/Spaniju?
Planiram u Grcku,videcu do septembra sta ce biti...Kad/ako se otvore granice idete li na letovanje u Grcku/Italiju/Spaniju?

Lik tvrdi da je u civilu,sad npr.ima zaduzenje da nadgleda ove sto nadgledaju glasanje a da oni to ne znaju,to mu je sad dat posao.Jel' to moguce il' laze,postoji li uopste tako nesto?
Da li ste za legalizaciju automatskog oruzja?
Hoce li se kod nas zakon promeniti tako da mozemo da se branimo na nasoj imovini ako nas neko napadne a ne odgovaramo za to za nasih zivota?
Pitanjce:
Da li pijan govori ono što trezan misli ?
Nikad cuo...Lik tvrdi da je u civilu,sad npr.ima zaduzenje da nadgleda ove sto nadgledaju glasanje a da oni to ne znaju,to mu je sad dat posao.Jel' to moguce il' laze,postoji li uopste tako nesto?
Da li ste za legalizaciju automatskog oruzja?
Hoce li se kod nas zakon promeniti tako da mozemo da se branimo na nasoj imovini ako nas neko napadne a ne odgovaramo za to za nasih zivota?
Da,uvek,pod uticajem alkohola coveku popuste kocnice i prica ono sta zaista misli i oseca.Pitanjce:
Da li pijan govori ono što trezan misli ?

znaci ako hocemo da cujemo istinu koju krijete treba da vas napijemo![]()